Eşimin tavırları

Aferin sana en akıllı en en mükemmel sensin
Böyle bir iddiam yok.
Eski eşimle yaşadıklarımdan ders aldım.
Eğer küsecekseniz konu açmayın.
Eşinize de böyle agresif yaklaşmayın tavsiyemdir.
Sevgisizliği 100 km öteden tanırım çünkü zamanında yaşadım.
Sevgisiz evlilikler kadını agresifleştirir bu da bir dipnot.

Bu agresifligi aileniz size gelmisken mac izleyip ilgilenmeyen, karni burnunda esini bu derece uzen esinize gösterin, bizene.
Ay kadın beni dövecek resmen.
Sanki biz izlettiriyoruz kocasına zorla.
Kocamı mı övdüm sanki başında neyse o dedim. Süpriz değil yani.

Son düzenleme:
Merhaba,
Yaklaşık 3 ay sonra nasip olursa doğum yapacağım. Eşimin ailesine karşı çok kızgınım. Onlar yüzünden eşimle çok şiddetli kavgalar ettik hem nişan sürecinde hemde düğünden sonra. Evet kavga etmemizde onların suçu yok büyük suç eşimde. Onları dinlemek zorunda değildi.

Ben onlarla tanıştıktan beri her şeye tamam diyen , gücünüz neye yetiyorsa onu alın diyen sürekli aman aramız bozulmasın dert değil üzülmeyin diyen kişi oldum. Yeri geldi Kendi cebimden ödedim onların durumu yok diye.

Düğün sürecinde hiç bir yardımda bulunmadılar. Yükle borcu üzerimize bıraktılar. Üstüne iş yerlerimize uzak olmasına ve pahalı olmasına rağmen onların istedikleri evde zorla oturtuluyoruz, eşime duygu sömürüsü küsme düğününe gelmeyiz tehditleri vs. Yaptıkları için.

Bana 1 tane hediye bile takmadılar güya paraları yoktu durumları yoktu şimdi düğünden 10 ay sonra evlerine 100/150 bin değerinde eşya aldılar :)

Sonuç olarak çok fazla detay var uzun uzun anlatmam mümkün değil. En son Kredisini bütün masraflarını bizim ödediğimiz ama babasının üstüne olan araba vardı , bende eşime arabayı üzerine almasını istedim. Çünkü babası değiştirmek istediğimiz de müsaade etmedi. Bu konu yüzünden bize küstüler. Konuşmuyorlar ama bayramda gittik.

Olumlu taraflara gelince, sürekli yemek yapar bizi yemeğe çağırır canımız isterse gideriz istemezse gitmeyiz baskı yok. Gittiğimde kendi tabağımı bile kaldırmama izin vermezler her şeyi yaparlar. Ne yaptıysa mutlaka eve paket yapar verir. Sürekli meyve , tatlı , bal vs ne bulursalar gönderirler. Kafamıza göre gezeriz nerdesiniz vs hiç sorulmaz. Annesi eşime sürekli hamile olduğum için eşine yardım et temizlik yapmasın eğilmesin, ayakkabısını bağla vs der. Kızıyla bir araya gelince sende gelmek ister misin der düşünür. Aslına bakarsanız benim maddi konular dışında rahatsız olduğum hiç bir şey yok. Ama maddi konular bizi çok zorlarken görmezden gelmeyip kendilerine bu kadar pahalı bi şey almalarını göz ardı edemiyorum.

Yapmak istediğim, yaptıklarının karşılığını bencil olmalarının karşılığını birde torun vererek yanlarında olarak onları mutlu etmemek. Madem küstüler sende daha çok küs ne evlerine git ne de evine sok diyorum kendi kendime. Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum siz olsanız nasıl davranırsınız kafam çok karışık bana önerilerde bulunur musunuz? Teşekkür ederim

Önceki konunuzda bahsetmişsiniz zaten.
Adam baştan belliymiş. Bir de gidip hamile kalmışsınız. Şimdi ona buna çemkirin durduk yere.

Böyle bir iddiam yok.
Eski eşimle yaşadıklarımdan ders aldım.
Eğer küsecekseniz konu açmayın.
Eşinize de böyle agresif yaklaşmayın tavsiyemdir.
Sevgisizliği 100 km öteden tanırım çünkü zamanında yaşadım.
Sevgisiz evlilikler kadını agresifleştirir bu da bir dipnot.
Bu kadar kinle takıntıyla sevilmemen çok normal üşenmeyip bütün mesajlarıma beğenmedim yapmış yetmemiş konumu bulmuş halbuki baya akıllısın ama sende agresif mi yaklaştın da ilk kocan boşadı seni boş yapma tek tek beğenmedim yapacağına diğer insanların yazdıklarını oku belki bir şeyler anlarsın hak vermedim diyenler bile ne kadar güzel bir dille düşüncelerini belirtiyor senin gibi saçma sapan kendini övmüyor.

Bu kadar kinle takıntıyla sevilmemen çok normal üşenmeyip bütün mesajlarıma beğenmedim yapmış yetmemiş konumu bulmuş halbuki baya akıllısın ama sende agresif mi yaklaştın da ilk kocan boşadı seni boş yapma tek tek beğenmedim yapacağına diğer insanların yazdıklarını oku belki bir şeyler anlarsın hak vermedim diyenler bile ne kadar güzel bir dille düşüncelerini belirtiyor senin gibi saçma sapan kendini övmüyor.
Kadının ilk evliliğinin sizinki ile çok benzer sebeplerden bitmesi ondan çok sizin sorununuz oldu resmen şu an. Canınızı sıkan bu aslında. Siz şimdi diyorsunuz ki napalım biz de mi boşanalım karnımda çocukla. Siz de kendinizce haklısınız ne diyelim.

Kadının ilk evliliğinin sizinki ile çok benzer sebeplerden bitmesi ondan çok sizin sorununuz oldu resmen şu an. Canınızı sıkan bu aslında. Siz şimdi diyorsunuz ki napalım biz de mi boşanalım karnımda çocukla. Siz de kendinizce haklısınız ne diyelim.

Çünkü diblerabla diblerabla ilk evliliği böyleymiş ve boşanmış. Şimdi korku saldı konu sahibini bir çocukla boşanırsam diye. O da görüyor evliliğinin nereye gideceğini

Çünkü diblerabla diblerabla ilk evliliği böyleymiş ve boşanmış. Şimdi korku saldı konu sahibini bir çocukla boşanırsam diye. O da görüyor evliliğinin nereye gideceğini
Aman gıkını çıkarmasın kocası boşar moşar. Hey Allahım.

Ailemin ilgisizliği hakkında konu açmıştım sorunlarımızı konuştuk yanlış anlamalar olduğunu vs yakında da doğumum var ailem yanımda olmaya çalışıyor bir problem yok.

Eşim haftada 2 gün maç izliyor, maç olduğu zamanlarda program yapmıyorum ki genelde haftasonu erkenden evde oluyoruz o izleyecek diye. Hatta geçen gün arkadaşıyla evde izlediler bende ailemle zaman geçirdim. Dün akşam yine maçı varmış babam aramıştı beni davet ettim geldiler ki ben bütün gün evdeyim ve gerçekten aileme ihtiyacım var bu sıralar ve zaten ailemde yeni evliler aman biz gidip gelmeyelim araları bozulmasın çekingenliği var çok nadir gelirler.

Akşam annemler gelecek dedim söylendi bende bilmiyordum özür dilerim vs. İnsanların yanında telefonu açtı izliyor tamam yine bir şey demiyorum ses geliyor tepkiler veriyor arada neyse diyorum izlesin. Sonra hadi TV olan odaya geçelim ben maç izleyim dedi. Çocuk gibi. Olmaz öyle sen git orda otur o zaman dedim. İzlemiyorum ya tamam üf falan yaptı. Sessizce ayıp oluyor yapma lütfen gibi bir şey dedim sesli bir şekilde ne diyosun yaa diye bana çıkıştı abim var babam var annem var bu arada sustum artık. Cevap versem saçma sapan tepkiler verecek.

Şimdi de hiç hatalı değilim senin yüzünden bir maç zevkim var onuda yaşayamıyorum daha neler neler. İnanılmaz sinirliyim doğumuma sayılı günler var gerçekten çok ciddi tepkiler vermek istiyorum ama sakin kalıp durup düşünmek de istedim. Sizce kim haklı ve ben nasıl davranmalıyım ?
benim anlamadığım haftada bir iki gün maç izliyormuş ailenizi niye o zamana çağırdınız adamın maç izleyeceği belli yanı ergen aynı zmanda tepkilerine bakılırsa

Back