Eltimin çocukları ve kayınvalide

Ya en büyük sorun zaten mutfak ve salonun aynı ortamda olması. Düşünsene bütün gün koltukta yatarak TV izliyor KV. Arada da tırnaklarını yiyip yere tükürüyor. Dolmuşum be…
Tırnaklarını yedikten sonra yere tüküren kayınvalidenin yemeği de ne yenir ama afiyet olsun

Ev kayınvalidemizin ise hiç bir şey söyleyemezsiniz, evinde torunlarını ağırlamak onun hakkı. Kendi evinize çıkın.

İmkanınız varsa bir an beklemeyin ayrı eve çıkın okurken kriz geçirdim.

Milyon dolarlik ciro yapan firmada mudur haftasinlarıda kaynanasini donunu yikiyor

Madem boş hazır eviniz var,neden kayınvalidenizle oturma ısrarı,ev dubleks değil tripleks olsa yine farketmez ki,isterse 18 odalı, 3 mutfaklı malikane olsun her halükarda eşinizin annesi ile oturuyorsunuz. Hayatınız,düzeniniz içiçe,dırdırını da misafirini de,ağlayıp zırlamalarını da çekeceksiniz böyle.
Ayırın evleri ,imkanınız da varmış madem,kim kimi istiyorsa evine çağırsın ağırlasın

Ya yalan söylüyor. Muhtemelen gurbetçi bir aile. İşte evde kayınvalidenin. O da gelin geldi eve. Başka konu başlıklarında çalışmadığını sıkıldığını söylemiş ama burda milyonluk cirosu olan bir şirkette müdürüm diyor hesap kitapta yok o nedenle 4 kişiye müdürmüş ahahahhaha
Yine başka konuda bebeğine oda bile yapmasına izin vermemişler onu anlatmış burda da nerden çıkardınız yok öyle birşey diyor. Velhasıl bir ömür susarak bu durumu kabullenecek

Anladım zaten ama öyle bir anlatıyor ki sanarsın merhametten,hiç bir tesir altında kalmadan,yada mecburiyet olmaksızın kayınvalidesini evine almış. Ev kimin bilemiyoruz zaten,belki kayınvalidenin kadın ondan bu kadar rahat.
Dubleks diyor bir oda bile yapamıyor doğacak çocuğuna isterse malikane olsun,çocuklarla iç içe(elti çocukları), mutfak bir ,kendi düzeni yok zaten, kayınvalidesinin insafına kalmış,evinin mutfağında bile huzuru yok,gelmiş milyonluk şirket yönetiyorum çalışanlarım var diyor yersen.
Eltisine yollama çocukları diyemiyor,kayınvalideye kendi evinde! Bana haber vermeden çağırma çok özlediysen sen git kal,gör çocukları diyemiyor.

Ah kuzum eşim beni anlasa…. Zaten ne kazıklar yemedi abisinden yine de peşinde. Özlüyormuş, kör kütük seviyormuş abisini. Öldürse bir şey yapmayacak yani. O yüzden onun çocuklarına tapıyor

ay benim de nisanda savunmam olacak. Lohusa halimle nasıl yapacağım, artık olağanüstü büyülü bir güç bekliyorum kendimden.

Savunmam dediği tez savunmasıysa daha eğitim hayatı bile bitmemiş. Eşimle ikimizin evi diyor bir de, adam bırak annesini, abisini bile tepesinde gezdiriyor. Gelmiş burada milyon ciro yapan şirket yönetiyorum diyor. Evi olan insan hem de hamile haliyle kayınvalideyle yaşar mı? Kadın göstere göstere burası benim evim, oğlumla evlendin diye kendini ev sahibi sanma diyor. Hatta bunu elti bile söylüyor, kayınvalidemn evine istediğim gibi giderim, çocuklarımı babaannelerine bırakırım diyor. Yakında bebek sesine rahatsız olup, madem evin var git orada kal demezler umarım. Ev devamlı tadilatta, çamaşır makinesi bozulur, mutfak kırılır vs. vs. Kim bunun ortasında oturur üstüne kayınvalide dırdırı çeker, üstüne eltinin çocuklarının yere attığı cipsleri toplar temizler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…