- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 947
- 123
- 30
Anlayamam bunu kabul ediyorum işin kötü tarafı ailemde anlayamaz bunu biliyorum anlayamadıkları için de damada bak bizi takmıyor olmuş olabilirler sorun olmasın diye bana kimse bir şey demedi annem abartma bir şey demedi dedi.Konu sahibi ben sizi haksız buldum kusura bakmayın. Baba ve abinizin futbolla işi olmayabilir, siz de sevmiyor olabilirsiniz ama eşiniz seviyor, futbol aşığı, hatta fanatik düzeyde olabilir. Bu durumu biran once kabul etmek lazım ki boşa beklentiniz olmasın, zira adam değişmeyecek. Maç yüzünden hafta sonları plan yapamıyorum tarzı birşey yazmışsınız, muhtemel bu yüzden de canınız sıkkın, babam abim varken birşey demez diye tepki vermişsiniz ama eşiniz tepki göstermiş.
Bakın fanatik diyebileceğim tarzda Beşiktaşlıyım, ama konu Avrupa maçıysa en az, en baba fenerli, galatasaylı kadar desteklerim. Dün akşam aynı durumu yaşasam eşinizden daha fazla olurdu tepkim. Bu durumu anlayamaz ama futbol sevmeyen biri maalesef...
Aksine ailemin yanında asla eşimle didişmem çünkü fevri birisi bunu daha öncede yaptı bir kaç kez huyunu biliyorum mesaj yazdım uyardım. Bakın normalde beklenen nedir sizinde düşündüğünüz gibi eşimin babası burda ben kızına yükseliyorum ama adam bana ya bir şey derse diye korkması lazım dimi aksine defalarca bunu yaptı çünkü benim babam sert bir adam değil ailem ona anlayışlı yaklaşıyor ama bunu suistimal ediyor demek ki.
Ben onun ailesine asla böyle davranmıyorum ki onlar daha sorunludur, benim ailem sorunsuz mesafeli asla karışmayan taraf ki buna üzülüyorum bende