Eltimin çocugu

Çocuğun yaptıkları konusunda haklısınız
Annesi babası bir zahmet engel olsunlar dikkatini başka yöne çeksinler

Cocuk oyle olur yapacak bisey yok. Benim cocugum da 2 yasinda oturarak yemez kendimi parcalasam oturmaz asla. Çizgi film izlerse oturur yer onu da her zaman vermek istemiyorum. Geze geze yiyo asla dinlemiyor yapacak bisey yok. Hele ki 2 yas sendromundaysa eğitmek ne mümkün.

Ama şöyle bi durum var evde gezerek yemesine ses etmiyorum arkasindan temizliyorum oldugu kadar ama başkasının evinde çocuğum oyle yapsa ben rahatsiz olurdum cizgi filmle duruyosa bi seferlik verirdim başkasının evi diye. Veya arkasinda gezer temizlerdim hicbi yeri elletmezdim oyuncak dışında.

Mesela gecen misafirlige gittik ben gitmeden onun karnini doyurdum milletin evinde geze geze yemesin diye. Odalara girmek istedi kapattım kapilari ev sahibi her ne kadar karisma girsin dediyse de girdirmedim. Cocukta suc yok anne pesinde gezecek mecbur.

Sadece kv lerin evinde cocugun her istediğini yapiyorum karışmıyorum onun da sebebi şu ki, oraya gidip yatili kalmak istemedigim halde zorluyolar gelin kalın diye. Ben de madem oyle iste boyle mantığıyla karismiyorum :)

Subat 2021 de bu actigin konuyu okur kendine guler misin aglar misin bilemem..
Hele dogum yapip bebek bir ayaklansin, o cicekleri ve kitaplari kaciracak yer arayacaksin

2 yaşındaki bir çocuğun her şeyi ellemek ve kendisi yapmak istemesi şımarık olduğunu göstermez. Sizin de çocuğunuz olup 2 yaşında aynı dönemden geçtiğinde anlarsınız.
Ha misafirlikte başkasının evinde eline herşey verilir verilmez buna birşey diyemem ama 2 yaşında bir çocuğa bu sebepten şımarık demeyin bence. Bekara karı boşaması kolay hesabı, çocuk olmadan dışardan başkalarının çocuklarına yorum yapması kolay olur. Sanki kendi çocuğu olunca otur deyince oturup kalk deyince kalkacak gibi gelir insana. Maalesef öyle olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…