• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arızalı iş arkadaşı

İşte, zaten benim derdim onun ne kadar süre wc de durup durmaması yada ne ile meşgul olduğu değil ki umurumda değil isterse mesaisini orada doldursun, derdim bu tür araziler yapılırken benim enayi yerine konmam maalesef onun yokluğunda yerine bakmakla yükümlü olmam
Yönetim seni haklısın diyip yağlayıp ballayıp gönderir hiçbir aksiyon almaz, uğraşırım dersen işleri hafiften aksat onun böyle kalkıp kalkıp gittiği her zaman kapılara koşma belki öyle uyarı alır ve biraz düzelir. Uğraşamam dersen de yeni bir iş bak illa ki bulursun, böyle toksik ortamlarda çalışmak çok zor.

Sen hala burada mısın ne arsız bi kadınmışsın sen ısrarla kötü yorum yapmaya devam ediyorsun

Bakin size gayet makul yollar gosterdim uslupsuzlugunuza Hala devam ediyorsunuz. Bu sekilde olmaz, hirsiniza dilinize sahip cikip haddinizi bilmediginiz surece zararda olan hakki gasp edilen siniri bozulan siz olursunuz. Bu arada devam edilirse acimam sikayet
ederim onunuze gelene agziniza geleni sayamazsiniz. Gun sonunda 2 kisi calistirilip sgksi bile olmayan gunaydin be denmeyen Ben degilim.

Bakin size gayet makul yollar gosterdim uslupsuzlugunuza Hala devam ediyorsunuz. Bu sekilde olmaz, hirsiniza dilinize sahip cikip haddinizi bilmediginiz surece zararda olan hakki gasp edilen siniri bozulan siz olursunuz. Bu arada devam edilirse acimam sikayet
ederim onunuze gelene agziniza geleni sayamazsiniz. Gun sonunda 2 kisi calistirilip sgksi bile olmayan gunaydin be denmeyen Ben degilim.
Yüüüürrrrrrrüüüu git anasını satayım sana da üslubune de inadına da başlayacam dayak arsızı mahalle bebesi gibi ne gelip gelip duruyorsun yetti be konumuz bu mu şimdi günaydın denmemesi sgk yapılmaması mı benim derdim bambaşka ben ne diyorum sen ne diyorsun et be şikayetini nereye ediyorsan pro üyeliğini de sokarsın münasip bi yerine hadi yürü ancak gidersin

Benim ne yaptığımdan sana ne esila, ister alkışlarım istersem de yanağına bi öpücük kondururum. Tasası sana mı düştü? Kendini ne sanıyorsun forumun etik polisi misin?
Forum müfettişi galiba arsız gelip gelip üşenmeden cevap yazıyor ya hemcinsine hakaret etmişim senin bana yaptıkların ne Allah Allah

Tabi işin farklı boyutu da var bu şahıs tc vatandaşı, ben yabancı uyrukluyum oturumum var ama çalışma izni ve sigorta daha yapmadılar, yapmayı da düşünmüyorlar gözlemlediğim kadarıyla sanırım masraflardan kaçınıyorlar, sorsan benden, benim çalışmamdan çok memnunlar🙄eee ama beni memnun etmiyorsunuz, haklarımı istedim birkaç gün önce bakarız araştırırız dediler ayak çekiyorlar gibi geldi bana
Çalışma izni için siz de başvurabilirsiniz, neden başvurmuyorsunuz ? Neden kaçak çalışıyorsunuz ?

İse ilk girişte, görev tanımınizda sekreterin yerine de bakacaksin dediler mi size ?
Dedilerse konuyu yonetim ile cozmeniz gerekiyor. Yok eğer sekreter ile aranızda bu sekilde bir diyalog gelişti ise sekreter ile konusmaniz gerekli.
Ayrica kullandığı izinler sizi ilgilendirmez , icerde yıllık izni vardir , keyfince kullanabilir.
1 sene oncesine kadar ben de calisiyordum , su ve cay tuketimimin fazla olmasi ve abdest alıp namaz kilmam sebebi ile günde en az 6 kez lavaboya gittigim olurdu , ve abdest alıp çıkmam en az 15 dakikayi bulurdu ev gibi konforlu lavabolar olmadığı için.
Kendisi 9 gibi kahvaltı yapıp isini size paslıyor mu ? Paslamiyor ise saat 10 , 11 gibi kahvaltı etmeniz onun sorunu degil , çünkü kahvaltinizi evde yapabilirsiniz ya da 7.30 da geldiginizde yalabilirsiniz sizi dışınizda mesaiye baslayan yoksa daha rahat yapabilirsiniz bence.
Siz takıldığınız için bence yaptığı her hareketi gozunuze batar olmuş bence

Yönetim sizden yana olmaz ki olsa zaten sekreter istediği atı oynatamaz.
Ya işi aniden bırakın ya da yönetime gidip bu böyle devam ederse işi bırakıcam yerime birini bulun diyeceksiniz.

Sigortanız yok, böyle saçma sapan tavırlar görüyorsunuz. Bence başka yerde de iş bulabilirsiniz. Türkçeniz de gayet iyi, söylemezseniz ben anlamazdım. Aksan dışında fark yoktur büyük ihtimalle. Sigorta çok önemli, emekli olamazsınız yoksa. Bence yavaştan başka yerden is bakamyq başlayın, bir taraftan da o kaybolunca siz de başka seyle uğraşın. İsler aksasın.

Muhatap meraklısı yok burada zaten, 8 saatlik mesainin yarısını bir başkasının işini yapmakla dolduruyor olsaydınız aynı yorumu yapmazdınız hadi şimdi öteye gereksiz feminist tavırlarınızı başka yere yansıtın
Siz is yerinde de böyleyseniz kadının sizi görünce iyi akşamlar dememesi normal.

Nerelisiniz? Evli olduğunuz halde neden vatandasliginiz yok? Kac yildir Turkiye'desiniz? Kac yıldır evlisiniz?

Turkce'niz gayet iyi oldugu icin merak ettim acikcasi.

Onun disinda kisinin kullandigi tuvalet, yemek sigara molalari ve gunluk izinler onun yasal haklari.
Insanlari yasal haklarını kullandigi icin size haset etmekle itham edemezsiniz ki?

Siz haklarinizi kullanamiyorsunuz, cunku kacaksiniz ve bu durum sekreterin sucu degil, sizin sorununuz sekreter degil patronlariniz.

Haklı olduğunuz yerler var tabi ki ama kaşar nedir ya? Siz bir hemcinsinize neyi baz alarak kaşar gibi ahlaksız bir kelime kullanıyorsunuz?
Varmış bir derdiniz anlatmışsınız, namusa kadar dil uzatmanın sizin ofiste yaşadığınız problemle ne ilgisi var? Erkeklerin kadınların namusunu sakız ettiği yetmedi kendi hemcinsimizden de koruyacağız demek ki kendimizi. Hiç yakışık almamış

Back
X