• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin çocugu

Ay çok korktum şu an ya arada kaç yaş var acaba . Benim ikinci sizin tarif ettiğiniz cinsten 5 aylık emekledi girmediği yer yok 😀 nasipse ocakta kardeşi olacak sürekli disişecekler değil mi 🤦‍♀️🤦‍♀️ Allahtan büyük oğluşum aklı Selim Araya girer belki
14 ay araları benimkilerin.
Valla görüyorum 2 küçük bebeği olanları da, millet yerinden kalkmıyor çocukları saksı gibi, ben bırakın yerime oturmayı ağzıma lokma koyamıyorum peşlerinde olmaktan.
Yani mesele çoklu çocuk değil, tek bile olsa milletin 3 taneye bedel olabilir:)
Burada yaramazlık ve anne ilgisi ortaya çıkıyor.

14 ay araları benimkilerin.
Valla görüyorum 2 küçük bebeği olanları da, millet yerinden kalkmıyor çocukları saksı gibi, ben bırakın yerime oturmayı ağzıma lokma koyamıyorum peşlerinde olmaktan.
Yani mesele çoklu çocuk değil, tek bile olsa milletin 3 taneye bedel olabilir:)
Burada yaramazlık ve anne ilgisi ortaya çıkıyor.
Benimkilerinde 18 ay olacak nasipse büyük oğlum da yaramazdı ama bu ortanca çılgın çıktı 🤦‍♀️🤦‍♀️ Varlıklarına şükürler olsun

Benimkilerinde 18 ay olacak nasipse büyük oğlum da yaramazdı ama bu ortanca çılgın çıktı 🤦‍♀️🤦‍♀️ Varlıklarına şükürler olsun
Allah sabır versin🥰
Yemi jenerasyon fena, bana açıklanan şu, her sene doğan bebeklerin yüzde 5 i böyle.
Nasıl 1960da doğanların kas yapıları bile şuan doğanlarla bir değilse, algı gelişim şemaları bambaşka ise, yeni nesil de öyle.
Doğan çocuğu 4 aylık gibi düşünün, her yaşını 2 yaş gibi atlıyorlar.
Ve eski bebekler bundan yok dendi.

Mesele yigennn mesele elti savasi😂😂😂ruhun sad olsun Ramiz dayi

Iste simdi baklayi cikardin mesele kisisel 🤣🤣
Cocuga degil eltime kızıyorum ama sadece bu konuda. Bunun dışında eltimle sorunum yok. Sen cocuga karşı kin ve nefretim oldugunu iddia ettigin için mesela cocuk degil eltim dedim. Hala neden kendini rezil ediyorsun?

Çok iticisin gerçekten. Üstelik iftiracı zihniyetin var. Kimseden kendi evimde yardım beklemem ama sen bir delilin olmdıgı halde bu ithamda bulunuyorsın. Yazık. Ayrıca karı falan nedir ya? Ben eltimle iyi anlaşıyorum, senin olmasını istedigin gibi nefret dolu degilim
Eltiyle iyi anlaşıyorsun çocuktanda nefret etmiyorsun o zaman kendinle çelişiyorsun
İnsan iyi anlaştığı birinden ve nefret etmediği çocuktan öyle bahsetmez ki
Resmen yorumlara istinaden hoşgörü prensesi oldun çıktın

Şerefim namusum üzerine yemin ediyorum yapmadım. Şimdi sen yaptıgıma dair yemin et, edemiyorsan da iftiracı oldugunu kabul etmiş oluyorsun.
Normalde seni n gibileri es geçerim ama bir şey elli kere de yazılmaz ki. Biraz haya!
Ahahahah görmedim seye yemin etmem bu senin yazdiklarindan ortaya cikan bi suphe sadece cocugu ben uyariyorum yazmissin acaba ne sekilde

Çocuk 2 yaşında olsa bile, dur dan anlamasa bile kimse evinin zarar gormesine tahammül etmek zorunda degil. Üstelik uyarmamıza rağmen yine de dikkat etmemişler. Evet çocuklar bu dönemde çok hircinlasabiliyor, her şeyi kendi yapmak isteyebiliyorlar. Keza aynı dönemleri yaşadığım aynı yas aralığında bir oğlum var. 2 yas sendromunun en ağırını yaşıyoruz. Ama bir yere gideceksem peşinden ayrılmıyorum. Kendi evimiz özgür alanı, ama başkasının eşyalarına zarar vermeye hakkımız yok. Hatta çoğunlukla gitmemeyi tercih ediyorum, peşinde koşmaktan bir şey anlamıyor zaten insan. Çocuktur anlamaz, senin de çocuğun olacak vs diyenlere de pek aldırmayın. Bir anlamaz iki anlamaz ama yapmaması gereken şeyleri anne baba uyarmalı ki tekrarlamasın. Kazara tabi ki ufak tefek şeyler yaşanabilir ama sorumluluk ebeveyne ait, rahatsız olmanız normal.

Eltiyle iyi anlaşıyorsun çocuktanda nefret etmiyorsun o zaman kendinle çelişiyorsun
İnsan iyi anlaştığı birinden ve nefret etmediği çocuktan öyle bahsetmez ki
Resmen yorumlara istinaden hoşgörü prensesi oldun çıktın
Konunun en başında elti nefretine dair bir şey gördün mü? Bir ifade, bir cümle? Bir insanlar bir konuda sorun yaşayınca hepten nefret etmek gibi bir zorunluluk mu var? Hoşgörü prensesi olsam bu konuda hoşgörülü olurdum. Açık açık yazıyorum rahatsız oldugumu. Bana saracagına cocugu haşladın diyen üyeye bak bu kadar adaletli biriysen. Hani ona Yazdıgım cevaplardan dönüş yapıyorsun ya o açıdan

Konunun en başında elti nefretine dair bir şey gördün mü? Bir ifade, bir cümle? Bir insanlar bir konuda sorun yaşayınca hepten nefret etmek gibi bir zorunluluk mu var? Hoşgörü prensesi olsam bu konuda hoşgörülü olurdum. Açık açık yazıyorum rahatsız oldugumu. Bana saracagına cocugu haşladın diyen üyeye bak bu kadar adaletli biriysen. Hani ona Yazdıgım cevaplardan dönüş yapıyorsun ya o açıdan
Biri benimi andi😂😂🤣🤣🤣

Tek çözümü görüşmemek. Ama sizinkide fazla geldi bana. Çocuk adı üstünde,belki saksıya,kitaba müdahele edilir ama yemek yerken napsın çocuk? Annesi biraz rahat ama sizde fazla gergin davranmışsınız. Ben o eltinşn yerine olsam böyle titiz insanın evine gitmem,gitsemde asla rahat edemez diken üstünde olurdum.

Tek çözümü görüşmemek. Ama sizinkide fazla geldi bana. Çocuk adı üstünde,belki saksıya,kitaba müdahele edilir ama yemek yerken napsın çocuk? Annesi biraz rahat ama sizde fazla gergin davranmışsınız. Ben o eltinşn yerine olsam böyle titiz insanın evine gitmem,gitsemde asla rahat edemez diken üstünde olurdum.

Ekleme yapayım,kendi çocuğun doğunca hepsini kendi çocuğunda yaşayacaksın. Biraz rahat olmaya çalış,diğer türlü çocuğun pısırık ve baskı altında büyür.

Back
X