Eltimi aramalı mıyım?

Valla yazis seklinizden falan ikinizin de birbirinize zaten gıcık olmaya yer aramissiniz o bunu sizin gibi kamufle etmemiş de eyleme dökmüş gibi anladım. Kızla ilgili tüm gereksiz detayları yazmışsınız çünkü. Aramak zorunda değilsiniz eşinizle arası zaten iyiymiş esiniz arar çok takiyolarsa. Bu arada bu kavgalarla ilgili detayları size kim iletiyor kaynananız sanırım? Kaynananız konuları çarpıtarak anlatıyor olabilir. Hatta kaynananiz geçmişte sizin hakkınızda da diğer kiza atıp tutmuş olabilir. Bı kadını başka bir kadına cekistiren her kadından ben korkarım

Ben böyle eltiyi hic aramam konuşmam bu ne be kendini begenmiş birak konuşma muatap bile olma ay sinir oldum tavirlarina sizi kiskanmiştir o

Aramayın. Sorarlarsa aradım açmadı dersiniz.

Normalde Rabbım kimsenin başına vermesin böyle büyük bi felakette aramanız gerekirdi ama anlattiginiza göre eltiniz çok değişik hasedlik var galiba. Arasanız bile acmayacagini bunca zaman sonrami aklına gelmiş aramak diye bide kendini haklı cikaracagini düşünüyorum birde zaten ailesinden kimse zarar görmemiş hepsi iyilermis bunu ogrenmissiniz yeterli

Ay arama ya. Tamam evet zor bir durum, çok kötü şeyler yaşandı ama kör ölür badem gözlü olur kafasında değilim ben pek. İnsan biraz da iyi günlerinde bu zamanları düşünüp,hareket etmeli ki zor zamanında arayıp,soranı,sahip çıkanı olsun.

Ben olsam tümden iletişimi keserim hatta. Karı koca fazla pohpohlamışsınız sanki bunları.

bu geline neler yaptılar bana hiç bişey yapılmadı kıskançlığı mı?yoksa kv mi dolduruyor. Yoksa bildiğimiz düz varoş mu?senin anlatmadıgın bişeler olabilir mi?

Netleşmedi hiçbişey

Allah rızası için o geceki şakayı yazar mısının!?
Araba markası ile ilgili birşeydi ya. Bir arabayı kötüledik meğer onların eski arabasıymış. Saçma sapan bir şakalaşmaydı. Küçük görmüşüz vs diye tribe girmiş kız. Aslında hepimiz gülmüştük. Araba için tribe mi girilir. Ondan yazmadım

Yardım beklemedim. Ama sıcaklık bekledim açıkçası. Doğusuyla egesiyle ilgisi yok bunun.

Sadece normal şekilde merak ettiğimden soruyorum neden sesli değil de görüntülü arıyorsunuz, görüntülü konuşmak biraz samimiyet gerektirir ondan dolayı garipsedim
Daha önce görüşmüştük. Yeni doğan bebeklerini de görelim sıcaklık olsun diye teklif etti eşim abisine

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Evet biraz gereksiz kafaya takmışım. Gereksiz ayrıntılar da vermişim. Sıkıcı olmuş konu. Burda tam anlatmak mümkün olmuyor durumu. O yüzden tuhaf görünüyor dışarıdan. Ben de iyi anlatamamışım.
Sonuç olarak aradım ama meşgule atıp engelledi. Gerçekten iyi niyetten aradım. Aradığıma pişman da değilim. En azından artık tamamen keserim iletişimi o tarafla.
Teşekkür ederim tekrar

bu geline neler yaptılar bana hiç bişey yapılmadı kıskançlığı mı?yoksa kv mi dolduruyor. Yoksa bildiğimiz düz varoş mu?senin anlatmadıgın bişeler olabilir mi?

Netleşmedi hiçbişey
Biz toplasak zaten 4-5 kere görüştük. Yapılan herşey aynı. Doldurma da yok dolsam ben dolardım. Dümdüz varoşluk bence. İyi niyetli yaklaştım ama gerek yokmuş

%100 katılıyorum.Benim ki kindarlık değil de kendime saygısızlık yaptırmam.Engelleyen birini hayatta aramam.Eşiniz aramış,siz de yanınızda iyi olduklarını duymuşsunuz.Zaten eltiniz de sizden uzak durmak istiyor.Hep arayan sizsiniz.Neden bu çaba?Herkes herkesi sevmek zorunda değil.Saygı çercevesinde karşılaşıldığın da görüşülür.Üstelik eltinizin aile sorunlarını neden anlattınız?Ne olduysa kocası ile kendi arasında.Sizi ilgilendirmez.İsteme gecesinde beklentileriniz de hoş değil.O misafir orada.Hizmet etmek zorunda değil kimseye.Kendinizi ona göre ayarlasaydınız.
Kayınvalidenize de ben görüşmek istemiyorum diyip kestirip atarsınız.

Ya 30 yaşında insanlara onu aradın mı, bir arayıp sor falan gibi şeyler demek çok komik değil mi? Benim de annem yapıyor ama çok sinirleniyorum. İnsan kimi arayacagini ne zaman arayacağımı bilmez mi? Hele koskoca insanlarız yani, bu yönlendirme çabası, yönetme isteği neden acaba. Birisi böyle dediğinde orası benim bileceğim şey dememek de tuhaf. Ne münasebet yani?

Ben tamam diyip geçiyorum.Yine bildiğimi okuyorum.Niye aramak istemediğimi açıklamak bile yoruyor bazen.

Ben tamam diyip geçiyorum.Yine bildiğimi okuyorum.Niye aramak istemediğimi açıklamak bile yoruyor bazen.
Herkes tamam derse insanlar kendilerinde bu hakkı görmeye devam eder. Bunun toplumsal bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Artık had bilmeyene bildirmek lazım ki insanlar da duracakları yeri bilsinler.

Herkes tamam derse insanlar kendilerinde bu hakkı görmeye devam eder. Bunun toplumsal bir sorumluluk olduğunu düşünüyorum. Artık had bilmeyene bildirmek lazım ki insanlar da duracakları yeri bilsinler.
Zamanla, söylemenin,telkinde bulunmanın sizin üstünüzde işe yaramadığını anlıyorlar.Hala telefon çaldığında canım isterse açıyorum.Bazen nedenlerini açıklasanda bazı insanlar çok yorucu oluyor.Enerjini emiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…