Eltimi aramalı mıyım?

Ama kız depremzede değil, ailesi orda yaşıyormuş ve iyi olduklarını arayıp öğrenmişler zaten. Bu kadar mesafeli duruyorsa aramayın bence konu sahibi.

Deprem olağanüstü bir durum anlık reaksiyonla aranması gerekirdi artık 2 hafta olmuş bence bu saatten sonra aramak manasız. Görüntülü konuşma talebiniz de reddedilmiş. Hepsinden bağımsız olarak ben olsam böyle toksik, kendini monaco prensesi sanan bir insanla hiçbir şekilde muhatap olmam bir daha ama dediğim gibi deprem falan olağanüstü şeyler. Öyle zamanlarda kim olursa aranır diye düşünüyorum.

Ben olsam arardım, tabi ki ona bayıldığımdan değil sadece ağzına laf vermemek için. Açmazsa açmasın ilerde bir gün lafı geçerse "ben üzerime düşeni yaptım" demek için arardım.

Her hareketini bu kadar inceleyip birde buraya yazmaniz zor olmuyor mu gercekten soruyorum? Ne yapmissa yapmis gorusmek istemiyor iste yuzunuze bir kez telefonu kapatmis bir insandan niye beklentiye giriyorsunuz her defasinda? Istemiyor iste uzak durun merabayi bile o derse diyin. Esiniz aramis siz aramayin kayinvalidenize de ben artik onun triplerini cekmek istemiyorum yanimda da surekli konusunu acmazsaniz sevinirim diyin bu kadar.

Ay of ne kadar önemsiyorsunuz bir önemsizi

Felsefem bellidir arayanı arar aramayanı sokakta görsem tanımam

Aramayın sormayın ayol

Sorsan okumuş etmiş insanlar tey Allahım ya

Ama kız depremzede değil, ailesi orda yaşıyormuş ve iyi olduklarını arayıp öğrenmişler zaten. Bu kadar mesafeli duruyorsa aramayın bence konu sahibi.

7 yabancı değil eşinin abisinin eşi, ailesi orda yaşıyor onlar depremzede,bence bi arasa insanlık olur, böyle günlerde aranmayacak da ne zaman aranacak? Biri vefat ettiğinde de aranmalı

İsteme gecesi beklentiniz garip geldi siz ztn kendi çevrenizden düzen kurmalıydiniz gelen misafir neden kalkıp öyle bir gecede hizmet etsin. İşin çoğu gecenin sonuna kalıyor beklentiniz garip olmuş
Deprem olalı 15 gün olmuş kayıpları yokmuş ama olabilirdi. Ztn aramamissiniz hala laf dolandiriyorsunuz. Aranan arandı eski arkadaşlar kötü günde yanımızda olmayanlar o haberi ilk duyduğumuzda o sabah konuştuk biz
Bu saatten sonra aramayın.

7 yabancı değil eşinin abisinin eşi, ailesi orda yaşıyor onlar depremzede,bence bi arasa insanlık olur, böyle günlerde aranmayacak da ne zaman aranacak? Biri vefat ettiğinde de aranmalı
Arayalim mi demisler istememis karsi taraf zaten ustunden iki hafta gecmis. Ayrica konu sahibinin yakini oldugunde de eltisi aramamis.

Arayalim mi demisler istememis karsi taraf zaten ustunden iki hafta gecmis. Ayrica konu sahibinin yakini oldugunde de eltisi aramamis.

Bu olay büyüyecek ama konu sahibi hissetmese konu açmazdı,kendi bilir

Ben olsam arar açmazsa ‘açmadı’ açıp hakaret ederse ‘ hakaret etti’ düzgün davranırsa ‘ aradım sordum’ diye kayınvalideye rapor verirdim cünkü bunlar ileride aleyhine delil olarak kullanılacak konu sahibinin

Buraya yazmamın sebebi size durumu daha iyi izah etmeye çalışmam. Sıkmak için değil. Evet haklısınız teşekkür ederim cevabınız için

Eltini arayıp en samimi halinle tabiki geçmiş olsun demelisin. Zaten eltinin seni kıskandığı çok belli. Sen, eşinin ve kayınvalidenin yanında arayıp geçmiş olsun de eğer telefonuna çıkmazsa ya da sana ters bir cevap verirse onlar da bu duruma şahit olsun. Büyüklük sende kalsın. Sadece telefonla görüşme sırasında yanında onlar da olsun duruma birebir şahit olsunlar.

Tabi ki kimseden hizmet beklemedim. Sadece yakınlık göremediğimi belirtmek istedim. Eşimle eskiden o kadar yakınken insan daha farklı bir iletişim bekliyor. Bir tabak bile bahane edilip yanıma gelebilirdi. Ya da direk gelebilirdi tabak mesele değil yani.
O gece de iyi olduklarının haberini aldık abisinden. Hemen hal hatır sormak için de telefon meşgul etmek istemedik. Teşekkür ederim cevabınız için

Çok teşekkür ediyorum mantıklı

Mantıklı teşekkür ederim

Ben olsam arardım, tabi ki ona bayıldığımdan değil sadece ağzına laf vermemek için. Açmazsa açmasın ilerde bir gün lafı geçerse "ben üzerime düşeni yaptım" demek için arardım.
Evet ararsam sadece onun için arayacağım zaten çok doğru. Teşekkür ederim

Gerek yok aramayın. Niye o kadar nazladiniz bu kadinı o da garip. Siz de engelleyin gecin deli mi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…