Eltimi aramalı mıyım?

İyi haberlerini o gece aldık. Telefon meşgul etmek istemedim ben yeniden. Sonra da elim gitmedi hemen arayamadım o dediğiniz sebeplerden. Çok teşekkür ederim cevap için

Ayyy ne yazdınız manas destanı gibi, burdan şiştim. Siz niye sürekli etli kişisinin peşindesiniz. Beni engelleyecek, tlf yüzüme kapatacak ben yine onu arıycam maşallah Mevlana torunu gibisiniz

Kafam patates oldu,o doğurdu ben doğurdum,o geldi ben gittim,sonra o bir daha hamile kaldı ben doğurdum

Sadece size surat yapmıyor anladığım kadarıyla,bence kvniz ile ilgili başka bir sorunu var,yaşanmış problemli bir şey var ,esas mesele oradan çıkmıştır size söylenmiyordur. Haklıdır haksızdır bilemem. İstemede mi nişanda mı neyse o şakanın da ne olduğunu söylememişsiniz,onca gereksiz doğurma ayrıntısı varken esas önemli olan olayı yazmamışsınız,belki oradan da kaynaklı bir mesafe koyma gereği hissetmiştir bilemiyorum.

Netice olarak ben olsam ararım. Açmıyorsa açmasın,suratıma kapatırsa kapatsın çok önemli değil. Ama ararım. Kvnize de ondan bahsetmeyin ben varken demeniz talihsizlik olmuş,sarhoşken söylenmiş bir laf gibi görünüyor dışarıdan bakınca

Hayır aramayın istemiyorlar işte iyiymiş kızın ailesi de kendinizi küçük dusurmeyin kayınvalide sorarsa da aramicam diye restinizi çekin çünkü bende aynısını yaptım daha 1 ay önce durumumuz nerdese tıpatıp aynı sizinle

Elini tabağa niye sürsün ki elektiriğiniz tutmamış belli ki. Şu durumda arardım ben olsam.

Gerekli gereksiz çikolatalar gönderdiniz, aradınız sordunuz,gittiniz geldiniz hiç eltinize uymadınız kavga etmediniz şu zamana kadar tüm naifliğinizi gösterdiniz ama büyük bir yıkım oldu ee aramalı mıyım?Tuhaf geldi bana kusura bakmayın.

Ben benden uzak durmak isteyene bu kadar sokulmam.Gerektiği yerde gerektiği kadar tebessüm,mrb mrb yeter. Ama böyle bir durumda da kanlı bıçaklı olduğum kişi olsa bile ay arasam ne der demeden ararım,aradım da.

Siz bana göre tersini yapıyorsunuz.gereksiz alttan alıp,asıl alttan almanız gereken dönemde geri çekiliyorsunuz.İlginç.

Bu arada isteme yapılırken neden eltiniz size yardım etsin ki,misafir o. Ve bir tören yapılıyor,herhangi bir gün olsa evet size yardımcı olsa güzel olur ama isteme gecesinde erkek tarafından yardım bekleyene de ilk kez rastlıyorum,Egede de doğuda da yok böyle bir beklenti yani.

Eltinizin sizinle bir problemi yok bence. Eşinizin ailesi ile görüşmek istemiyor !!!

Kim bilir neler yaşattılar kıza. Yaptıklarını tek taraflı düşünmeyin üzerine bu kadar düşmeyin. Mesafeli davranıyorsa öyle davranın.

Kesinlikle arardım. Ayrıca ben ortada ciddi bir şeyler olduğunu düşünüyorum. Hiç bir şey olmadan kimse bu mesafeyi koyup telefonları kapatıp, engelleyip, tanımamazlıktan gelmez. O espri nasıl bir espiriydiyse çok kırılmış. Özellikle kaynınız annesine ne işin var burda gibi bir söylemde bulunması için çokkkkk ciddi durumların olduğunu düşündürüyor.

Hani ilk seferinde yüzünüze telefonu kapatıp sizi engellemiş ya işte ben orda bıçak gibi keser atardım ilişkiyi. Belki ben kindarımdır ama kimse bana onu yapamaz.
Ailede baskın olmayanı hep ezerler, baskın olanlar sineye çekilir aman ona iyi davranalım diye dört dönerler etrafında. Pasif olmayın ezdirmeyin.
Sorunuza gelecek olursak ben aramazdım.

Mesafeli olmak istiyor böyle birini aramam. Zaten eşiniz arayıp iyi olduklarını öğrenmiş. Bir şey olmuş olsaydı arayın derdim.

Bence arayın. Bahsettiğiniz şeylerde birebir size hakaret vb. Şeyler yok ve sizin de söylediğiniz gibi deprem felaketti. Şöyle düşünün arasam ne kaybederim. Siz bunca yıl iyi insan ölmüş iyi niyetle hareket etmişsiniz karşılığında nankörlük gormussunuz o ayrı. Bunca şeye rağmen siz cizginizi bozmamissiniz o nedenle arayın derim ben. Ayrıca, kayinvalidenizin söylediği hiç hoş değil. Sonuçta siz aramasaniz da size kimsenin neden diye sormaya hakkı bile yok.

Aradıktan sonra artık bu aile ile aranıza mesafe koyun. Kayınvalide ve kayinpederde bu durumu bilsin ona göre hareket etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…