Eltimi aramalı mıyım?

Yok canım.Arkadaşlarını çağırmamış eltiye güvenip.Öyle yazmıştı.İş yapınca mı sıcak kanlı oluyorsunuz?
Eltinin bir uzaklaştırma kararı çıkarmadığı kalmış.Korkusu da kayınvalide yakında ara sor diye baskı yapacak bence o.
Bilemiyorum Altan.Böyle beni sev,beni ara,bana sıcaklık göster diyen insanlar çok bunaltıcı ve yorucu.

Aklıma geldi banada eltim demiştiki çocuklarıma doğum günü yaptım el gibi geldin el gibi gittin.
Sende beni el gibi, herkesi nasıl çağırdıysan öyle çağırdın ne bekledin benden dedim?
İşte yapılcak birşey varmı diye sormamışım öncesinde, birşey yapıp getirmemişim fazla hizmet etmemişim.
2-3 saniye suratına baktım boş boş sonra dedim benden bişey beklediysen söyleseydin ben nerden bilcem münecimmiyim, işte aramızda öyle bir samimiyet yokmuş nasıl söylesinmiş.
Samimiyetin olmadığı birinden neden beklentiye girdin peki dedim hmm işte kem küm.
Hem ayrıca benim çocuklarımın doğum gününde sen naptın dedim? Madem böyle beklentilerin var önce sen yapsaydın sonra beklentiye girseydin, gene cevap yok. Kendi geldiği zaman (eskiden tabii artık senlerdir görüşmüyoruz) yerinden kalkmaz ama ben onun evine gidince arkadaşları dolanmış ben oturmuşum onun lafını yapmıştı bana. İyi yapmışım sefam olsun

görüşmek istemeyen insana karşı neden bu kadar mücadele ?
aramasın sizde aramayın. benim kaynımda nişanlı. valla ararlarsa arar sorarım yoksa da hiç işim olmaz. az derdim mi var sanki bir de onlarla uğraşayım.
birde nişana kalkıp misafir olarak gitmişim. bulaşıklarını falan niye yıkayayım canım banane. iş beklemeniz çok yersiz

Sadece normal şekilde merak ettiğimden soruyorum neden sesli değil de görüntülü arıyorsunuz, görüntülü konuşmak biraz samimiyet gerektirir ondan dolayı garipsedim
normalde bile kimseninkimi açmam hiç hoşlanmıyorum
bence habersiz görüntülü aramak saygısızlık hadsizlik açıkçası

ILiskinin cesidi onemli degil. Ebeveyn cocuk iliskisi arkadaslik iliskisi sevgili es iliskisi e diger akrabalik iliskileri hepsi katsilikli emekle yurutulur. Siz en bastan size cephelenen her guzel gununuzde bi cibanlik yapan eltiniz icin iki kisilik emek harcamis yurutmussunuz iliskiyi smdiye kadar. Siz onun kardesi akrabasi degilsiniz. Esiniz abisiyle yengesiyle istiyosa gidip gorussun arasin sorsun
AMa sizin icin kilini olumlu yonde asla kipirdatmayan ama bi fesatlik oldu mj herkesten once kosan insanla gorusmek aramak sormak zorunda degilsiniz. Bicak gibi kesmelik iliski.

Hayır bende onu anlayamıyorum.İşe gelince el gibisin diyorlar,mesela tatile giderken eltinle mi gidersin,kardeşin ile mi?Yani gerçekten eltiler birbirine el.Hiç bir kan bağı yok.İki gün sonra karı koca ayrılsa yeni elti gelir.El işte.Dediğiniz gibi karşıdaki insan yapsaydı,sizden onu beklerdi.Evinde dolanmıyorsanız elsiniz.

Siz en bastan size cephelenen her guzel gununuzde bi cibanlik yapan eltiniz icin iki kisilik emek harcamis yurutmussunuz
Emek vermeseymiş hanımefendi.İnsanlar kıymet biliyorlar mı ki?Üstelik isteme gecesi elti hiç bilmediği bir ev de iş yapmaya mecbur değil.Misafire de iş yaptırmak hiç hoş değil.İyi yapmış elti,aklını kullanmış kendinini kullandırtmamış.Herkes herkesle can ciğer olmak zorunda değil.

Elti benim degil bana niye bilendiniz

Elti benim degil bana niye bilendiniz
Yazdığınız bir cümleden dolayı.Yani emek verip karşılığını görememektense hiç vermemeyi tercih ederim.Onu söylemeye çalıştım
Her şey adil olacaksa ona itirazım yok..

Fesatlık yok ki ortada, kadın istemiyo ya istemiyo, elinden gelseymiş duvardan casper gibi geçmek, buharlaşmak suretiyle ortamlardan kaçacakmış nerdeyse ahahahahhah.

Fesatlık yok ki ortada, kadın istemiyo ya istemiyo, elinden gelseymiş duvardan casper gibi geçmek, buharlaşmak suretiyle ortamlardan kaçacakmış nerdeyse ahahahahhah.
Istememeyi anlarim. Ama baskasinin ozel guzel gunlerinde hrm gidip hem ariza cikarmayi art niyetli buluyotum brn. Rn bastan istemiyosam ben gitmem der cekilirim kenara ama gidip herkesle gerginlik cikarmak iyi hissettirmiyo yani

Siz en bastan size cephelenen her guzel gununuzde bi cibanlik yapan eltiniz icin iki kisilik emek harcamis yurutmussunuz iliskiyi smdiye kadar.
Yani kadın en başka tepkisini koymuş,sınırını çizmiş.Bu çıbanlık değil ki.Konu sahibi de bu ilişkiyi sürdürmek zorunda değil.Elti istemiyor.Bunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı.

Yani kadın en başka tepkisini koymuş,sınırını çizmiş.Bu çıbanlık değil ki.Konu sahibi de bu ilişkiyi sürdürmek zorunda değil.Elti istemiyor.Bunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı.
Ben nisanda yaptigi olayi cibanlik olarak goruyorum. Siz oyle gormeyebilirsiniz tabi

Kayinvaldem veya şu bu istediği için değil, insanlik bende kalsın diye son bir kez arardım , açar açmaz,konuşur konuşmaz karşıdakinin kendi bileceği iş ben kendi vicdani yükümlülüğümü yerine getirirdim.Yaşanilan büyük bir felaket bugün var yarın yoku geçtim iki saniye sonraya garantimiz yok varsa içinde biseyler, bir ders niteleginde birşeyler cikardiysa bu felaketten belki oda adım atar baktınız aynı yok sayın geçin eltinizin yaptığı gibi.

Istememeyi anlarim. Ama baskasinin ozel guzel gunlerinde hrm gidip hem ariza cikarmayi art niyetli buluyotum brn. Rn bastan istemiyosam ben gitmem der cekilirim kenara ama gidip herkesle gerginlik cikarmak iyi hissettirmiyo yani
Arıza çıkarıp ne yapmış?İş yapmadığı için arıza mı çıkarmış oluyor.Asıl görgü kurallarına göre misafire iş yaptırmak ayıptır.Hazırlığınızı ona göre yaparsınız.

Sen de gel diye zorlanıyordu emri vaki yapılıyordu belki, kadın en son kaynanayı doğumda istememiş, kaynana gidince oğlu bile demiş niye geldin. Konu sahibinin bile bilmediği şeyler var ortada, bu kadın bir günde delirmedi gibime geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…