Eltimi aramalı mıyım?

Bencede aramayın siz elinizden geldiginizce çaba sarf etmişsiniz yapıcı davranmışsınız o tavır onun ayıbı bence

Beklemişsiniz ki yazmışsınız ama bu konunun sıcaklığı olmaz. İsteme gecesinde erkek tarafı yardım hizmet etmez yani bunu kime sorsanız budur
Tekrar söylüyorum, yardım değil yanıma gelmesini bir sıcaklık olmasını beklediğimi ifade ettim. Misafirden zaten yardım beklenmez. Sorunumuz sadece bu olsa keşke. Neyse teşekkür ediyorum

Tekrar söylüyorum, yardım değil yanıma gelmesini bir sıcaklık olmasını beklediğimi ifade ettim. Misafirden zaten yardım beklenmez. Sorunumuz sadece bu olsa keşke. Neyse teşekkür ediyorum
Sorununuz da belki sadece sizinle ilgili değil zaten. Kvnizin size söylemediği şeyler var. Belli ki bir halt yemişler,size söylemek yerine kalkıp horoz dövüşüne çevirmeye çalışıyorlar. Eltinizle iyi olsunlar,ona da sizi anlatıp arayı soğutmaya çalışacaklar. Yaşayıp görürsünüz nasıl olsa.

Aynen doğru söylüyorsunuz. Ben de öyle düşünmeye başladım

Ben olsam arardım. Ona bayıldığımdan değil aile içinden biri olduğu için bir şekilde yine aynı ortamda olacaksınız veya lafı edilecek. Ve bu deprem büyük bir konu. Arardım ki ağzına laf vermeyeyim diye. Canım cicim olmaya gerek yok zaten insani bir şekilde geçmiş olsun deyip kapatacaksınız. Ha açmadı mı, o zaman iş sizden çıkmış olur. Siz bunu da yaptıktan sonra duruşunuzla daha fazla güçlenmiş olursunuz insan olmayan o olur. Bence arayın.

Eltinizi arama kısmına yorum yapmayacağım orası sizin bileceğiniz iş ama konunuza farklı bir bakış açısı getirmek isterim.
Eltinizle bugüne kadar yüz yüze hiçbir kavganız olmamış, direkt onun ağzından sizinle alakalı tek bir kötü söz duymamışsınız, gönderilen tarhananın kurtlu çıkması, eşini bile evden kovması, nişanda sizin yaptığınız esprili konuşma sonrası nikahı beklemeden eve dönmesi vs hepsi kayınvalidenizin size aktarmaları, ki kayınvalidenizin laf taşıyıcılığını kesinlikle kınıyorum, kayınvalideniz eltinizle kocası arasındaki tartışmayı ne münasebetle size anlatıyor, eşini evden kovduğuna varana kadar her şeyi söylüyor, kusura bakmayın ama kayınvalideniz doğru dürüst bir kayınvalide olsa, nişanda diyelim ki eltiniz gerçekten size bozuldu, bunu size söylememeliydi, x rahatsızlandı eve dönmek zorunda kaldılar deyip 2 gelinin arasına nifak sokmamalıydı, onun yerine gelip size eltin seni saygısız bulmuş, sinirlendi kavga ettik çekti gitti gibi sözler söylemiş.

Bu arada eşinizin ailesi ve siz egeliymişsiniz eltiniz doğuluymuş, belki kayınvalideniz kadına kendini ötekileştirilmiş hissettirecek tavırlara girdi, eltimin beni kıskandığını söylüyorlar diyorsunuz, böyle bir şey varsa dahi bunun sebebi dedikoducu laf taşıyıcı kayınvalideniz olabilir, kadın sizi engellemiş belki kayınvalideniz kendini aklamak için eltinize sizin söylediğiniz veya söylemediğiniz neler neler anlattı, kadın da size tavır aldı.
Eltinizin eşiyle kavgasını dahi size anlatan kayınvalide, sizin de her şeyinizi eltinize aktarıyordur, oğlu dahi annesine gelme dediğine göre eltim beni kıskanıyor düşüncesine kapılmak yerine kayınvalideniz ne yaptı da oğlunu dahi küstürdü bir düşünün bence.

Velhasıl bence ikinizde kayınvalide tarafından birbirine karşı doldurulan gelinlersiniz.

Eltinizin nişan akşamı mesafeli olmasına gelince, ben samimi biriyimdir ama herkesle hemen samimi olmam, bu elti adayım bile olsa, önce yavaş yavaş tanımak kendimce ölçüp tartmak isterim, kafa yapım uyarsa samimi olurum ama samimiyetime dahi mesafe koyarım zira aile ilişkilerinde çok muhabbet tez ayrılık getirir, belki eltiniz de önce sizi biraz tanımak istedi ama maşallah kayınvalideniz daha nişan günü gıybetiyle aranıza duvar örmüş.

Eltiniz sizi kıskanıyor mu bilemem ama yazdıklarınızdan ve kayınvalidenizin laf taşıyıcılığından şunu çıkarabilirim, elitiniz sizi kıskanmıyor olabilir aksine belki de kayınvalideniz 2 gelini arasında olabilecek samimiyeti kıskandı ve sizin laflarınızı ona, onun laflarını size taşıyıp aranızı bozdu, bir kıskanç varsa bu kayınvalideniz olabilir.

Son düzenleme:
Kadin sizi sürekli engelliyor sizde israrla doymamis gibi hadi bidaha bidaha engelle beni diyorsunuz
Sürekli tokat yiyip hadi birde öbür tarafıma tokat at der gibi.
İlginç…

Bence sende bıraz kıskanıyor gıbısın ailesi egıtımsız insanlar demek nedır

Bence sende bıraz kıskanıyor gıbısın ailesi egıtımsız insanlar demek nedır
Evet.Gönül sevmiş almış.Size ne eltinizin ailesinin eğitim durumundan?Konu sahibi kıyaslama yapıp kıskanıldığını düşünüyor ama kıyaslamayı kendisi yapmış burada.Eltiniz sizi o kadar takmıyor ki engellemiş sizi zamanında.Eğitimli kadınsınız konu sahibi engellendiğiniz insanı hiç bir şekilde tekrar aramayın.

Yani engellenmiş olup tekrar tekrar aramak, sormak, gitmek, görmek istemek eğitimsizlikten çok gurursuzluk bence.
İçip, içip kapısına dayanmadığı kalmış eltinin nerdeyse.

Yani engellenmiş olup tekrar tekrar aramak, sormak, gitmek, görmek istemek eğitimsizlikten çok gurursuzluk bence.
İçip, içip kapısına dayanmadığı kalmış eltinin nerdeyse.
Evet gurursuzluk bence de.Hayır yani elti de mesafe koymak istemiş araya kendisiyle.Kendi tercihi.Bir de eltisinin kendisine karşı tutumuyla eltinin kocası ile kavgalarının ne alakası var?Şöyle mi demek istiyor beni kıskandığı için kocasıyla kavga çıkardı?Çok saçma yani.Eltiyi de takdir ettim.Herkes el üstünde tutuyor.Hiç kendini de ezdirmiyor.

Aramaya bile neredeyse ruhsat isteyen, engelleyip engeli açan çocuk gibi davranan insanı bu kadar iplemem
Sizinle ve eş ailesiyle samimiyet istemiyor belli ki
Size tavsiyem hem onunla ilgili anlatılanlara ortak olmayın hem de aradın mı diye üstü kapalı verilen direktiflere alet olmayın. Kv ile de bu durumu konuşmayın, yokmuş gibi yaşayın

Kadın daha söz akşamı tavırlarıyla demişki seninle mesafeli olalım eltican. Anlaşılmamış yok kavga çıkardı yok trip attı diye algılanmış. Üstüne silmiş, engellemiş. Yine anlaşılmamış, aranmış ila görüşülmek istenmiş.
Kadın görüşmek istmediğini gazeteye ilanmı vesin, bilboardlaramı yazsın napsın daha ben anlamadım. Küçük kızıma sorsak demek görüşmek istemiyor, arama der eminim.

Bu sonradan gelen eltilerinde hep beni kıskanıyorrrr yeaaa triplerinede hastayım ayrıca. Aynen aynen en çok sevilen gelin olduğunuz için hep kıskanılıyorsunuz.

Hayır bir de o kadar eğitimli modern bir aileymiş.İsteme günün de eltiden hizmet beklemişler.2-3 saatliğine gelecek,çaya kahveye yardım edecek bir kadın bulmak da mı akıllarına gelmiyor?
İlk engellendiğinde kayınvalidesine,eşine ben bir daha hayatta aramam diye tepkisini koysaymış madem.

Hizmet beklememiş, sıcaklık beklemiş
Eltiden hemde, hemde ilk görüşmede/ isteme gününde.
Görümceden beklense anlarımda, senin gibi el kızı sonradan katılmış aileye oda ne diye sana sıcakılık göstersin, ne alaka yani.

Merhaba
Yazdığınız herşeyi okudum. Öncelikle siz o hanım için çok güzel girişimlerde bulunmuşsunuz fakat neticesinde size sizin gibi yaklaşamamış. Bende evliyim henüz eltim yok fakat eşimin çocukluk arkadaşlarının eşleri ile belli bir muhabbetimiz oluyor. Aralarında ilk eşim ile ben evlendim diğerleri bizden birkaç yıl sonra evlendi. Bu durumu bile devlet meselesi haline getirip bana soğuk davranıp engelleyip uzak duranlar var . Bizlere yedi kat el böyle yaparken kendi ailesinden soy bağından olduğumuz insanlar neler yapmaz. Bence siz en güzeli mesafenizi koruyun aramayın da öğrenmişsiniz iyilermiş tamam herkes iyi ve mutlu olduğu yerde kalsın. Eğer üstüne düşüp aramaya sormaya devam ederseniz yine aynı tepkileri alacağınızdan ben eminim artık. En güzeli MESAFE .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…