Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba arkadaşlar bende dün başladım.açıkcası tam uyamadım ama bugün şu ana kadar tam uydum bozmayıda düşünmüyorum.ben bakmadan dayanamam tartılırım cumaya kadar ama size söylemem süpriz olsun.

Merhaba aradaşlar, diyetimin ilk gününde bu sabah itibariyle performansım şudur;
sabah 1 dilim çavdar ekmeği, peynir, salatalık, 5 yeşil zeytin
2 saat sonra 1 adet sert şeftali (evde henüz elmam yoktu, işyerine yanımda götürüp yedim)
şu saate kadar da yaklaşık 2 litre su, 1 büyük fincan limonlu yeşil çay ve 4 adet büyük boy yeşil elma...
sanıyorum ilk gün olduğu için biraz tansiyon düşüklüğü yaptı, uykulu gibiyim. canım öyle çok bir şey istemedi. içtiğim sulardan midem bir hayli şişti. bu akşamı atlatırsam, yarının daha kolay geleceğine inanıyorum :)

canim acikmaman guzel ama her iki saate elma yemen gerekli bunu unutma aksam 20kadar 1 kg ikinci gun 1.5 kg 3gun 2kg sonra geri bir kg 1.5kg 2 oyle devam edecen ve her iki saate bir iki elma yemen sart cokacimcoook:teytey:

ben sabah kahvaltımı yaptım sonra saat 12, 14,16 da birer elma yedim ve saat 18 dede bir elma yiyecem başka yemeyecem elmalar büyük yeter mi bu kadar elma saat 20 ye kadar demişsinde bide dediğin kilo kadar elma yemesem ben saatli yapsam böyle olmaz mı canım

ben sabah kahvaltımı yaptım sonra saat 12, 14,16 da birer elma yedim ve saat 18 dede bir elma yiyecem başka yemeyecem elmalar büyük yeter mi bu kadar elma saat 20 ye kadar demişsinde bide dediğin kilo kadar elma yemesem ben saatli yapsam böyle olmaz mı canım

eyer elmalar cok buyukse 4/5 elma yesen yeterli canim ama yememezlik de yapma sonucta her iki saatde yenecek miden bos kalmicek oldumu her iki saat 1/2 elma yenecek eyer elma cok buyukse ona gore ayarlarsin
ve diyer gunlerde 1,5 /2 kg yenecek ama diyelim her iki saata yiyorsun ve 20 de daha elma var onlari mesbur degilsin yeme ama mide bos kalmicek bunu unutma ister canin istemezsin YENECEKKKKKKKKKKKKK:1hug:

Merhaba aradaşlar, diyetimin ilk gününde bu sabah itibariyle performansım şudur;
sabah 1 dilim çavdar ekmeği, peynir, salatalık, 5 yeşil zeytin
2 saat sonra 1 adet sert şeftali (evde henüz elmam yoktu, işyerine yanımda götürüp yedim)
şu saate kadar da yaklaşık 2 litre su, 1 büyük fincan limonlu yeşil çay ve 4 adet büyük boy yeşil elma...
sanıyorum ilk gün olduğu için biraz tansiyon düşüklüğü yaptı, uykulu gibiyim. canım öyle çok bir şey istemedi. içtiğim sulardan midem bir hayli şişti. bu akşamı atlatırsam, yarının daha kolay geleceğine inanıyorum :)

EVET CANIM BIRINCI GUN SEYTAN GUNU BUNU UNUTMA BEYIN SENI KANDIRIP DURACAK IKINCI GUNU BIRAZ DAHA DIRENCEK AMA 3GUNU SEN ZAFERI ALMIS OLACAN VE BIR KAC HAFTA SONRA IDIAL KILONA GELECEN EH DAHA NE OLSUN YANI:dance::sm_cool::teytey:

kızlar 2 lt su içtim saat 10:30 dan beri 2 saatte bir elmalarımı yedim 3 kupa yeşil çay içtim.. var be daha ötesi heyyyt... alkisalkisalkis gaza geldim bacılar...zemuszemus
acıkmıyorum ama gözümün önünde pasta var hemde çikolatalı bitterli... kötükedihüso ama bu öyle bildiğiniz pastalardan değil. adam mükemmel yapıyor pastayı. krema kullanmıyor sırf çikolatadan yapıyor öyleki dolaptan çıkarınca biraz beklemek gerekiyor...
ay ağzım sulandı yine...

neyse pastayı ilk 5 kilo verdiğimde ödül yaparım kendime artık :hooray:

sağol sexybebek,
yarının daha rahat olacağına ben de inanıyorum. her ihtimale karşı evde de yemek filan pişirmedim. dolabımda elmalarım acıktıkça kemirilmek üzere beni bekliyor.
önümüzdeki örnek sensin, kendime sürekli olarak sexy yaptıysa sen de yapabilirsin diye gaz veriyorum :)
umarım iradem aynı oranda güçlüdür :)

hey minni, o bahsettiğin pastane nerde? safraları attıktan sonra yağlı kreme basılmış bir pasta yerine sırf çikolatadan yapılmış bir pastayı ben de yemek isterim :)

ezmoce, yeşil çay genel olarak metobolizmayı hızlandırıyor ve vücuttaki ödemi atmaya yardımcı oluyor. yani yalnız diyette değil, genel olarak da bizim için çok faydalı. bir ii senedir içmeye çalışıyorum. ilk zamanlar ben de zorlanıyordum. farklı markalarda farklı aromalarla üretilmiş olanları var. limonlusundan melisa çayı katkılı olana kadar. bence sen kendi damak tadına uyana kadar bir ikisini dene. ayrıca sevmemene rağmen 3 bardak içebiliyormuşsun ki, bence bu gayet iyi bir oran

zaten bu esleri kazana koyup kaynatacam ben ne giciklar ya ( özellikle benimmki) destek olacaklarina köstekler
bizde dün görümcemdeydik spagetti yapti üstünede sos tabi ama yemedim iste oh canima deysin kaydirigubbakcemile3 he bide üstüne pasta yedi giciklar :umursamaz:

bide dün sinir etti esim beni görpümcem trye gitcek bana sakasina dedi kac kilosun bi valizde 23 kilo götürebiliyom götüreyim senide esim ne dese begenirsin bi butu gelir dedi 23 kilo sorsan saka yapiyo ama benim kalbimi nasil kiridigin farkinda degil icimden dedim gösterecem ben sana 23 kiloluk butu bu sözlerini tek tek yedirmessem ona bende yasemin degilim iste kötükedihüso

Hakikaten ya bu erkekler gıcık mı desem dangalak mı desem :dance: Benim sevgilim de bana kiloyla ilgili saçma sapan şeyler söylüyor. Sonra ben bozulunca ama ben espri yapmıştım diyor. Defalarca söyledim bana böyle espriler yapma moralim bozuluyor diye ama anlayan kim...
Neyse benim diyetin yeni turunda (arada iki gün bozmak zorunda kalmıştım) ikinci günüm... Göbeğim inmeye başladı şimdiden. Dün akşam iş çıkışı spora gittim eve dönünce kendime salata hazırladım. Baktım salata malzemem az ve salatam çok küçük oldu. İki tane kabağı boyuna birkaç parçaya ayırıp tost makinesinin arasına koydum. 3 kaşık yoğurdun içine kuru nane döküp karıştırdım. Kabakları yoğurda bulayıp yedim. küçük bir not 100 gr kabak sadece 25 kalori... Açlığım geçti bol bol su içip yattım.

sexybebek,
sana benim için en az kilo vermek kadar önemli iki konuyu sorma istiyorum. kilo aldığımda yağlar bel-göbek ve basen bölgeme toplanıyor. en tecrübelimiz sensin, bu diyette o bölgede de ciddi bir incelme, birikmiş yağların kırılması oldu mu? göbekten, basenden kurtuldun mu?
bir diğer sorunum da selilütlerle ilgili. senin selilüt durumun nedir bilmiyorum ama benimkiler neredeyse dizlerime indi. diyetinin -varsa, selilütlere faydası oldu mu?

Hakikaten ya bu erkekler gıcık mı desem dangalak mı desem :dance: Benim sevgilim de bana kiloyla ilgili saçma sapan şeyler söylüyor. Sonra ben bozulunca ama ben espri yapmıştım diyor. Defalarca söyledim bana böyle espriler yapma moralim bozuluyor diye ama anlayan kim...
Neyse benim diyetin yeni turunda (arada iki gün bozmak zorunda kalmıştım) ikinci günüm... Göbeğim inmeye başladı şimdiden. Dün akşam iş çıkışı spora gittim eve dönünce kendime salata hazırladım. Baktım salata malzemem az ve salatam çok küçük oldu. İki tane kabağı boyuna birkaç parçaya ayırıp tost makinesinin arasına koydum. 3 kaşık yoğurdun içine kuru nane döküp karıştırdım. Kabakları yoğurda bulayıp yedim. küçük bir not 100 gr kabak sadece 25 kalori... Açlığım geçti bol bol su içip yattım.

aynen benim erkek arkadaşımda yapıyo bazen gıcık ya..

sexybebek,
sana benim için en az kilo vermek kadar önemli iki konuyu sorma istiyorum. kilo aldığımda yağlar bel-göbek ve basen bölgeme toplanıyor. en tecrübelimiz sensin, bu diyette o bölgede de ciddi bir incelme, birikmiş yağların kırılması oldu mu? göbekten, basenden kurtuldun mu?
bir diğer sorunum da selilütlerle ilgili. senin selilüt durumun nedir bilmiyorum ama benimkiler neredeyse dizlerime indi. diyetinin -varsa, selilütlere faydası oldu mu?

canim bak bolgesel zayiflamak 1/5 kilo fazlasi olan olur ama ondan fazla si olan kisiler her yerden zayifliyor yani elma yaglari yakiyor evet cok incelme olur sabret bitanem sabret ve inan dedimya kafada bitiyor eyer kucuk bir suphen olursa o kafada kalir ve beyin kendini okdar zorlarki istesende veremezsin

selelute gelince bol bol yuruyus seker yok asitli~icicekler de yok !!!!!!

cuma gunu fotolari koyacam ama birileri yardim edecek cunku ben ancak zayiflatiyorum
ama foto nasil konur onu cozmedim bana yardimci olursaniz cuma gunu onceki foto ve sonraki foto koyacam ve sizde goreceksiniz nooooo stressss:1hug:

teşekkür ederim sexy,
umarım benim diyet sayesinde o sorun da gider. yürüyüş desen pzt'den itibaren başladım zaten, haftada 3-4 gün yürüyeceğim. yakın mesafelerde taksi kullanmayı da bıraktım tabii :))

X