Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim acikmaman guzel ama her iki saate elma yemen gerekli bunu unutma aksam 20kadar 1 kg ikinci gun 1.5 kg 3gun 2kg sonra geri bir kg 1.5kg 2 oyle devam edecen ve her iki saate bir iki elma yemen sart cokacimcoook:teytey:
ben sabah kahvaltımı yaptım sonra saat 12, 14,16 da birer elma yedim ve saat 18 dede bir elma yiyecem başka yemeyecem elmalar büyük yeter mi bu kadar elma saat 20 ye kadar demişsinde bide dediğin kilo kadar elma yemesem ben saatli yapsam böyle olmaz mı canım
Merhaba aradaşlar, diyetimin ilk gününde bu sabah itibariyle performansım şudur;
sabah 1 dilim çavdar ekmeği, peynir, salatalık, 5 yeşil zeytin
2 saat sonra 1 adet sert şeftali (evde henüz elmam yoktu, işyerine yanımda götürüp yedim)
şu saate kadar da yaklaşık 2 litre su, 1 büyük fincan limonlu yeşil çay ve 4 adet büyük boy yeşil elma...
sanıyorum ilk gün olduğu için biraz tansiyon düşüklüğü yaptı, uykulu gibiyim. canım öyle çok bir şey istemedi. içtiğim sulardan midem bir hayli şişti. bu akşamı atlatırsam, yarının daha kolay geleceğine inanıyorum :)
kizlar supersiniz ne mutlu bana kac insani mutlu edebildiysem kendimlen gurur duyorum valla hepiniz supersiniz yakinda bizi cekemiyenler ortadan catlarlar lülülülülülü
zaten bu esleri kazana koyup kaynatacam ben ne giciklar ya ( özellikle benimmki) destek olacaklarina köstekler
bizde dün görümcemdeydik spagetti yapti üstünede sos tabi ama yemedim iste oh canima deysin kaydirigubbakcemile3 he bide üstüne pasta yedi giciklar :umursamaz:
bide dün sinir etti esim beni görpümcem trye gitcek bana sakasina dedi kac kilosun bi valizde 23 kilo götürebiliyom götüreyim senide esim ne dese begenirsin bi butu gelir dedi 23 kilo sorsan saka yapiyo ama benim kalbimi nasil kiridigin farkinda degil icimden dedim gösterecem ben sana 23 kiloluk butu bu sözlerini tek tek yedirmessem ona bende yasemin degilim iste kötükedihüso
Hakikaten ya bu erkekler gıcık mı desem dangalak mı desem :dance: Benim sevgilim de bana kiloyla ilgili saçma sapan şeyler söylüyor. Sonra ben bozulunca ama ben espri yapmıştım diyor. Defalarca söyledim bana böyle espriler yapma moralim bozuluyor diye ama anlayan kim...
Neyse benim diyetin yeni turunda (arada iki gün bozmak zorunda kalmıştım) ikinci günüm... Göbeğim inmeye başladı şimdiden. Dün akşam iş çıkışı spora gittim eve dönünce kendime salata hazırladım. Baktım salata malzemem az ve salatam çok küçük oldu. İki tane kabağı boyuna birkaç parçaya ayırıp tost makinesinin arasına koydum. 3 kaşık yoğurdun içine kuru nane döküp karıştırdım. Kabakları yoğurda bulayıp yedim. küçük bir not 100 gr kabak sadece 25 kalori... Açlığım geçti bol bol su içip yattım.
aynen benim erkek arkadaşımda yapıyo bazen gıcık ya..
sexybebek,
sana benim için en az kilo vermek kadar önemli iki konuyu sorma istiyorum. kilo aldığımda yağlar bel-göbek ve basen bölgeme toplanıyor. en tecrübelimiz sensin, bu diyette o bölgede de ciddi bir incelme, birikmiş yağların kırılması oldu mu? göbekten, basenden kurtuldun mu?
bir diğer sorunum da selilütlerle ilgili. senin selilüt durumun nedir bilmiyorum ama benimkiler neredeyse dizlerime indi. diyetinin -varsa, selilütlere faydası oldu mu?