Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben dün akşam çok kötü oldum..ama bu elmadan kaynaklanan bişiy değil benim hatam..akşama kadar herşey normaldi elmalarımı yedim saat 9 gibi soda içtim soğuk ve üzerine hiç ara vermeden sirkeli sıcak su içtim ve 1 saat midem bulandı çok aşırı şekilde..sodadan sonra sirkeli suyu içmemeliydim..sonrasından malesef bişiyler yemek zorunda kaldım ve eşim çok kızdı..yani diyetim bozuldu..bu seferde akşam vicdan azabından uyuyamadım..ama bu sabah elma ya devamkaydirigubbakcemile2

canım öncelikle geçmiş olsun.hepsini karıştırmışsın şekerkafamçokkarıştı neyse daha yolun başındayız bikereden bişey olmazvereliniortakama bida olmasınklava:
yolumuza devam arkadaşımmkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

KızLar ben diyeti bozdum :gitme: İçimdeki hırs kırıLdı bişeyLer oLdu bana kahvaltımı ettim oturuyorum oyLe şuan bugün başka hiçbirşey yemicem yasakkelime kendime çok kızıyorum...

canım pozitif oldelikafadulden.kızma kendine.tamam diyeti bozmuşsun ama yine devam.bişey yemicem demekle olmaz.hadi baklım başla elmaları yemeyecokacimcoookcokacimcoook

inan bu rda yorumları okumak bana pozitiflik veriyor

başarıcaz başarıcaz başka yolu yokk:sm_cool::sm_cool:

kızlar şu ana kadar yaptıklarım;
kahvaltıdan sonra yeşil çay , saat 10:30 gibi bir elma şimdi ise limonlu yeşil çay ve bu zaman dahilinde 1lt su içtim.....

kızlar şu ana kadar yaptıklarım;
kahvaltıdan sonra yeşil çay , saat 10:30 gibi bir elma şimdi ise limonlu yeşil çay ve bu zaman dahilinde 1lt su içtim.....

çok güzel iyi gidiyosun arkadaşım.saat 12.30 2ci elma yenicek değilmicokacimcoookşimdiden afiyet oldun:teytey:

saoL sıLa55 yarın arkadaşımla dışarı çıkıcaz napıyım sence? yani dışarıya çıkınca arkadaşımla pizza falan yiyoruz :sinifsinif:

çok güzel iyi gidiyosun arkadaşım.saat 12.30 2ci elma yenicek değilmicokacimcoookşimdiden afiyet oldun:teytey:

evet canım elmamı yemeye başladım bile yavaş yavaş çiğneyerek tadını ala ala yiyorum. ve biraz sonra işyerinde yemek saatimiz gelecek ve bende o sıra çıkıp dolaşırım.

tünaydın kızlarrrropuyorumnanaktan

KızLar ben diyeti bozdum :gitme: İçimdeki hırs kırıLdı bişeyLer oLdu bana kahvaltımı ettim oturuyorum oyLe şuan bugün başka hiçbirşey yemicem yasakkelime kendime çok kızıyorum...
canım kahvaltını yaptıysan elma yemeye devam et canım bırakmaaa saat daha erken elmalarını yemeye devam etttopuyorumnanaktan
geçmişolsun canımm çok soguk şeyler ıcme mıdeyyı mahvedıyorropuyorumnanaktan
saoL sıLa55 yarın arkadaşımla dışarı çıkıcaz napıyım sence? yani dışarıya çıkınca arkadaşımla pizza falan yiyoruz :sinifsinif:

salata söyle canım kendıneelmaz:dıyetın bıtsın ödülolarak pizzanı yesengözlerimebaksanab

bu arada kızlar aklıma gelmişken diyeyim. yeşil çay içemiyodum tadı çok kötü gelirdi. şimdi ise kendime yeşil çay aldım bergamutlu demir kutuda olanlardan. akşamdanda limon sıkıyorum içinede nane yaprağı koydum.
bir bardak sıcak suya ufak süzgecim var onunla 3 - 5 dak. demleyip içine de naneli limon suyu koyuyorum valla süper oluyooo.
içemeyenlere özellikle duyrulur..

selam millet,

dün ilk günümdü kazasiz belasiz atlattim cok sükür yalniz yorgunluk ve basagrisiinda aksam 8 de yattim :)9
bugünde iyi gidiyor bakalim gezmeye gidivcez disarda olunca daha güzel geciyor

selam millet,

dün ilk günümdü kazasiz belasiz atlattim cok sükür yalniz yorgunluk ve basagrisiinda aksam 8 de yattim :)9
bugünde iyi gidiyor bakalim gezmeye gidivcez disarda olunca daha güzel geciyor

hos geldin cnmm
ay cok sevindim senn de bu diete baslamana bendede ilk gün bas agrisi olmusdu ama diger günler alisiyosn heleki su tartidaki kilo kaybini gördükce daha bi azimli oluyosun opuyorumnanaktan

hos geldin cnmm
ay cok sevindim senn de bu diete baslamana bendede ilk gün bas agrisi olmusdu ama diger günler alisiyosn heleki su tartidaki kilo kaybini gördükce daha bi azimli oluyosun opuyorumnanaktan

saol canim evet ya bende sabah tartildim dün hic su icememistim o yüzden 500 gr vermisim bugün icicem su bakalim ne olacak ama bugün daha iyiyim benide siz yoldan cikaridniz zaten kaydirigubbakcemile2

dayan cnm ya lütfennnnnnnnnnnnn
bak dün esim hamburger aldi miss gibi kokdu valla offf nasl cekdi cnm ama yemedm sende yemeeeeeeeeeeeeelmaz:

zaten bu esleri kazana koyup kaynatacam ben ne giciklar ya ( özellikle benimmki) destek olacaklarina köstekler
bizde dün görümcemdeydik spagetti yapti üstünede sos tabi ama yemedim iste oh canima deysin kaydirigubbakcemile3 he bide üstüne pasta yedi giciklar :umursamaz:

bide dün sinir etti esim beni görpümcem trye gitcek bana sakasina dedi kac kilosun bi valizde 23 kilo götürebiliyom götüreyim senide esim ne dese begenirsin bi butu gelir dedi 23 kilo sorsan saka yapiyo ama benim kalbimi nasil kiridigin farkinda degil icimden dedim gösterecem ben sana 23 kiloluk butu bu sözlerini tek tek yedirmessem ona bende yasemin degilim iste kötükedihüso

saol canim evet ya bende sabah tartildim dün hic su icememistim o yüzden 500 gr vermisim bugün icicem su bakalim ne olacak ama bugün daha iyiyim benide siz yoldan cikaridniz zaten kaydirigubbakcemile2

ama bak bu yoldan cikarmann sonucu cok iyi olcak görüceksin yaa iyki yoldan cikarmislar dicenn canooo
bende ilk gün cok icmemsdm 2 gündr 3 lt icdm hep yannda sasal sise tasi ve hep iccc bak süper alisiyosnopuyorumnanaktan

ama bak bu yoldan cikarmann sonucu cok iyi olcak görüceksin yaa iyki yoldan cikarmislar dicenn canooo
bende ilk gün cok icmemsdm 2 gündr 3 lt icdm hep yannda sasal sise tasi ve hep iccc bak süper alisiyosnopuyorumnanaktan

evet canim bugün ekstra 2 tane yarimlik su aldim,kadin diyo bana bunlarda yeni geldi iyidirler ins bende diyom ya ben sisesine sebep aliyom farketmez bana kaydirigubbakcemile3

eet ya tmm benimkide cok destek oluyo ama yanimda hamburgerde yiyo nasl bi desdekse :roflol::roflol:
neyse allhdn ben hakimm kendime de cnm isdemiyo
send eii yapmsin cnm yememisn aferim sana
bak esinde iyiki oyle bi saka yapmis daha azimlenmisn bak kötü mu olmus azmini tetiklemis esinn zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…