- 16 Haziran 2009
- 1.943
- 38
kızlar ben dün akşam çok kötü oldum..ama bu elmadan kaynaklanan bişiy değil benim hatam..akşama kadar herşey normaldi elmalarımı yedim saat 9 gibi soda içtim soğuk ve üzerine hiç ara vermeden sirkeli sıcak su içtim ve 1 saat midem bulandı çok aşırı şekilde..sodadan sonra sirkeli suyu içmemeliydim..sonrasından malesef bişiyler yemek zorunda kaldım ve eşim çok kızdı..yani diyetim bozuldu..bu seferde akşam vicdan azabından uyuyamadım..ama bu sabah elma ya devamkaydirigubbakcemile2
KızLar ben diyeti bozdum :gitme:İçimdeki hırs kırıLdı bişeyLer oLdu bana kahvaltımı ettim oturuyorum oyLe şuan bugün başka hiçbirşey yemicem yasakkelime kendime çok kızıyorum...
kızlar şu ana kadar yaptıklarım;
kahvaltıdan sonra yeşil çay , saat 10:30 gibi bir elma şimdi ise limonlu yeşil çay ve bu zaman dahilinde 1lt su içtim.....
çok güzel iyi gidiyosun arkadaşım.saat 12.30 2ci elma yenicek değilmicokacimcoookşimdiden afiyet oldun:teytey:
canım kahvaltını yaptıysan elma yemeye devam et canım bırakmaaa saat daha erken elmalarını yemeye devam etttopuyorumnanaktanKızLar ben diyeti bozdum :gitme:İçimdeki hırs kırıLdı bişeyLer oLdu bana kahvaltımı ettim oturuyorum oyLe şuan bugün başka hiçbirşey yemicem yasakkelime kendime çok kızıyorum...
geçmişolsun canımm çok soguk şeyler ıcme mıdeyyı mahvedıyorropuyorumnanaktankızlar ben dün akşam çok kötü oldum..ama bu elmadan kaynaklanan bişiy değil benim hatam..akşama kadar herşey normaldi elmalarımı yedim saat 9 gibi soda içtim soğuk ve üzerine hiç ara vermeden sirkeli sıcak su içtim ve 1 saat midem bulandı çok aşırı şekilde..sodadan sonra sirkeli suyu içmemeliydim..sonrasından
saoL sıLa55 yarın arkadaşımla dışarı çıkıcaz napıyım sence? yani dışarıya çıkınca arkadaşımla pizza falan yiyoruz :sinifsinif:
selam millet,
dün ilk günümdü kazasiz belasiz atlattim cok sükür yalniz yorgunluk ve basagrisiinda aksam 8 de yattim :)9
bugünde iyi gidiyor bakalim gezmeye gidivcez disarda olunca daha güzel geciyor
suan taze fasulye yapiyom,cok severim mis gibi koktu ins dayanabilirim bu kokuya(
hos geldin cnmm
ay cok sevindim senn de bu diete baslamana bendede ilk gün bas agrisi olmusdu ama diger günler alisiyosn heleki su tartidaki kilo kaybini gördükce daha bi azimli oluyosun opuyorumnanaktan
dayan cnm ya lütfennnnnnnnnnnnn
bak dün esim hamburger aldi miss gibi kokdu valla offf nasl cekdi cnm ama yemedm sende yemeeeeeeeeeeeeelmaz:
saol canim evet ya bende sabah tartildim dün hic su icememistim o yüzden 500 gr vermisim bugün icicem su bakalim ne olacak ama bugün daha iyiyim benide siz yoldan cikaridniz zaten kaydirigubbakcemile2
ama bak bu yoldan cikarmann sonucu cok iyi olcak görüceksin yaa iyki yoldan cikarmislar dicenn canooo
bende ilk gün cok icmemsdm 2 gündr 3 lt icdm hep yannda sasal sise tasi ve hep iccc bak süper alisiyosnopuyorumnanaktan
zaten bu esleri kazana koyup kaynatacam ben ne giciklar ya ( özellikle benimmki) destek olacaklarina köstekler
bizde dün görümcemdeydik spagetti yapti üstünede sos tabi ama yemedim iste oh canima deysin kaydirigubbakcemile3 he bide üstüne pasta yedi giciklar :umursamaz:
bide dün sinir etti esim beni görpümcem trye gitcek bana sakasina dedi kac kilosun bi valizde 23 kilo götürebiliyom götüreyim senide esim ne dese begenirsin bi butu gelir dedi 23 kilo sorsan saka yapiyo ama benim kalbimi nasil kiridigin farkinda degil icimden dedim gösterecem ben sana 23 kiloluk butu bu sözlerini tek tek yedirmessem ona bende yasemin degilim iste kötükedihüso