Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sevgili sexybebegim,masallah kitleleri arkandan kosturuyorsun,bu nekadar guzel bir enerji paylasimidir,seni tebrik ediyorum canim.:enbuyukkk:

sagol canim ne mutlu bana eyer birilerini mutlu edebiliyorsam hem insanlik paylasmaktir guven vermektir yardimci olmaktir bir gun sana bir gun bana hayat boyle insanlar birbirine herzaman yardim etmeli ama bu devir kazik devri kim kime dum duma yani insanlik cok az var
:içelim:

sexybebek baslangic kilo 95 suan kilo 77 hedef 58
akrep33 67 ? 64
kraliche 63 ? 49
hickes 63,6 ? 53

sila55 93 ? 60
twilight11 66 64,8 53
hasretim34 71,5 ? 55
emelyucel 62 ? ?
MIZMIZ 66 61 50

aysee1905 96,2 ? 58
ARDA-ALYA 75 ? 55
minni 73 ? 53
shopaholic 77 73,5 55
suziyldz 81,2 ? 70
Tiptoniq 84,5 ? 75

meliSSAil 67 ? 60
dkeser 107 ? 70
.Z.E.Y.N.O. 75,8 73,2 60
gülbeyza 81,8 ? ?
apple_cheek 74.4 ? 74.4
helinaa72 81,8 ? 67
kedigen 71 ? ?

NOT CUMA SABAH TARTIYA CIKILCAK

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bukadar isil isil yayilan pozitif enerjiyi hissedip etkilenmemek imkansiz.ne guzel bakiyorum da bizim kulubumuzun deger yargilari o kadar saglam ki sukur erezyona ugramamis.hepinizi cok seviyorum.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süpersin canım bende söylemicem kimseye kaydirigubbakcemile5

he valla sölemiyom kimseye .akrabalarada gözükmüyom şimdilik zaten ramazanda 1ayda öylke görmesinler diyom.güzel kilo verimde beni görünce şoook geçirsinler..

yerim sizi cadilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:dance:

bizde seni yeriz meleğimm
hahahaha harikasin bebisssssssssssssssssss

sayende bitanemmmŞenizŞeniz

biraz sevgilimlen konusuyorum msnde :teytey:

konuş tatlım.nekadar şanslı senin gibi pozitif melek gibi kızla konuşuyor

hepimizin duasını alan meleğimize iyi baksın,,

iyi geceler tatlım.bende uyudum ,uyandım bir bakayım dedim sen ve kızlar ne yaptınız diye.inan gece gündüz aklım burda sen hepimizin hayatına süpriz girdin kız.ve sihirli deyneğinle bizi zayıflatıyon seviyorum seni kız çok iyisin senin gibi iyi insanlar kalmadı artık.öpüyorum Şeniz

sagol canim :1hug:

bak canim eyer oyle dusunursen hicbirseyi basaramasin once kendine inandir gersi kolay
hem benim arkadasim 5 ayinda ve hic kilo almadi hatta bir kilo daha verdi insan neye inanirsa odur bunun icin kendine inan :1hug:

canım bnim senin bu güzel yüreğn çok güzel insanı da çok güzel motive ediyorsunnn :9 tamam deniycemmm :1hug:

meraba kızlar bnde baslamıstım ema dıyetıne ayın 6sında kılom 72 bucuk gıbıydım 70e ındım ama baya inceldim devamlı tartılma ıstegı var ıcımde=)ama sexybebeğin sözünü dinlicem tartılmaya ara verıcemzemuszemus
kabızlıgım vardı oda gectı gıbı tek sorunum mıdem acıo nedense dokununca anlamadım gıttı ınsallah oda gecer sexybebek sayesınde 60 kıloya düşerim hatta belkı 58 bıle olabılıropuyorumnanaktan
hepimize güzel kilo vermeler inşallah=)

kızlar günaydın hepinize malum dün bende diyete başlamıştım. başlangış kilom 73. Lakin akşam üstü bozuverdim pis nefsime yenildim. akşam üstü dondurma yedim bide bu yetmezmiş gibi pizzada yedim mafoldumben. akşama kadar dayandım sonra sadece aç gözlülüğümün esiri oldum. benim en büyük özelliğim açlığa dayanıklı olmamdır. fakat çok açgözlüyümdür. yani sofradan tıka basa kalksam başka yere gitsem yine yerim. yinede bu yemeye bünyem iyi dayanıyor. ama zayıflamak istediğimdede kilo veremeyerekk beni cezalandırıyor.
neyse çok gevezelik etmeyeyim yine. dünü pas geçelim mi kızlar. ısınma turu desek olur mu?
bugün tam gaz başladım yine. yine 73 kilodayım ama kararlıyım. biraz önce yazılanları okurken kepek ekmeği arasına peynir koymuştum onu yedim yanında domates salata yedim limonlu ve naneli. şimdi yeşil çayımı içmek üzere ayrılıyorum aranızdan öğlen gelirim yine. çok öpüyorum Şeniz

bu arada ufak bir dipnot kızlar. 5 ağustosta tartılmıştım vucut yağ su oranımıda öğrenmiştim. ramazandan önce yine tartılırım o alette bakalım ne kadar yağ ne kadar su ve ne kadar kas kaybetmişim?
hepinizle paylaşırım olur mu....a.s.

günaydın arkadaşlar

aramıza yeni katılan arkadaşlara başarılar dilerim.ilkgün zorlanma olabilir ama sonraki günler kesinlikle olmuyor

kendinizi tıka basa tok hssediyorsunuz,enerjik oluyorsunuz.ve bu diyetin en güzel özelliği hergün tartıda değişen rakamlar

buda süper moral olup bu diyete devam etmenizi sağlıyor.

haydi kızlar yılmadan pes etmeden yolumuza devam.çıtır mutlu güzel günler yakında..

Bende dün başladım, akşama doğru çok kötü oldum ya varya herşey insanın beyninde bitiyor. Çok aç değildim ama inanın gördüğüm herşeye saldırasım geldi. Elma tok tutmasına tutuyor da, aç olan benim midem değil , beynim. Sonra kendimi kontrol etmeye çalıştım :umursamaz:. Zaten aç diilim niye daha fazla yiyeyim ki lmaz:? Evdeki şeylerden çok az yedim :kedi: ve devam ediyorum diyete :dance:

KızLar ben diyeti bozdum :gitme: İçimdeki hırs kırıLdı bişeyLer oLdu bana kahvaltımı ettim oturuyorum oyLe şuan bugün başka hiçbirşey yemicem yasakkelime kendime çok kızıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…