sevgili sexybebegim,masallah kitleleri arkandan kosturuyorsun,bu nekadar guzel bir enerji paylasimidir,seni tebrik ediyorum canim.:enbuyukkk:
sagol canim ne mutlu bana eyer birilerini mutlu edebiliyorsam hem insanlik paylasmaktir guven vermektir yardimci olmaktir bir gun sana bir gun bana hayat boyle insanlar birbirine herzaman yardim etmeli ama bu devir kazik devri kim kime dum duma yani insanlik cok az var
:içelim:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 süpersin canım bende söylemicem kimseye kaydirigubbakcemile5
yerim sizi cadilarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:dance:
hahahaha harikasin bebisssssssssssssssssss
sexybebek iyilik meleğim sen hala buradamısın
biraz sevgilimlen konusuyorum msnde :teytey:
konuş tatlım.nekadar şanslı senin gibi pozitif melek gibi kızla konuşuyor
hepimizin duasını alan meleğimize iyi baksın,,
iyi geceler tatlım.bende uyudum ,uyandım bir bakayım dedim sen ve kızlar ne yaptınız diye.inan gece gündüz aklım burda sen hepimizin hayatına süpriz girdin kız.ve sihirli deyneğinle bizi zayıflatıyon seviyorum seni kız çok iyisin senin gibi iyi insanlar kalmadı artık.öpüyorum Şeniz
bak canim eyer oyle dusunursen hicbirseyi basaramasin once kendine inandir gersi kolay
hem benim arkadasim 5 ayinda ve hic kilo almadi hatta bir kilo daha verdi insan neye inanirsa odur bunun icin kendine inan :1hug:
aptalla mahlum olurmus bebissssssss:ecrin_bebek:
canim pardon sana demedim akrep 33 ona yanlislikla 60 yazmisim bende ona motive ediyordum bana mahlum olmus :roflol:
herkese meraba bende bugün elma diyetine başlama kararı aldım bakalım hayırlısı inş yaparım