Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm kizlar hepiniz tam gaz devm ediyorsunuz cok mutlu oldum gercekten biz elele verdikten sonra biz daha cabuk amacimiza ulasacaz
ve arkadasim mutlu yillar :1hug:

bayyz canim biraz daha verim soz koyacam fotoraflarimi cumya foto cekerim koyarim oldumu kesin bir 5 kg daha vermis olurum:1hug:

bide bazi arkadaslar sormus elma bitince gunluk hakkimiz bir iki tane daha yiyebilirmiz diye isterseniz tbiki ama diyelim acikiyorum ozaman bende salatalik marul yiyorum bunlar yiyebilirsiniz ve ramazan icinde super tarifim var

aksam istediniz corba buyuk bir kase bir dilim esmer ekmek ve salata sonra istediniz kadar yesil elmayi unutmayin ve max 3l su ve 3/4 bardak yesil cay
savurda ise normal kavalti iki ekmek peynir zeytin salata ve bir tane yumurta yumurta yoksa onun yerine salam da olabilir bir gun boyle yaparsiniz ikinci yumurta oldumu kizlar ve mutlaka savurdada bir iki elma
ama aksam yemekden sonra kesin 5/6 elma yilecek unutmayin ve gitsin kilolar gelsin guzel gunlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

çook teşekkür ederimm sexy bebekk cumayı iple çekiyorumm bi önceki halini bi sonraki halini ekle kii şevk gelsin bana çok ihtiyacım varrrr desteğee:KK43:

çook teşekkür ederimm sexy bebekk cumayı iple çekiyorumm bi önceki halini bi sonraki halini ekle kii şevk gelsin bana çok ihtiyacım varrrr desteğee:KK43:

tamam canim ama iy olman icin once kendine huzur ve posetiev dusun bak canim diyet bir hastalik gibi birsey ve moral olmazsa istedin kadar diyet yap kg veremezsin
once kendinlen konus seni ne mutlu ediyor ne etmiyor iki yere koy ve tek tek kuttu energieyi iy dusun bu senin ellinde gerisi zaten olmus billllllllllllllllllllllllllll
once beyinini format cek no stresss tam tersi stressmi var ustune git sen ondan daha guclusun bunu unutma onun icin canim yarinden sonra hersey daha iy olacak cunku biz zayifliyoruz biz guzelis biz istedigimizi yapar istedigimizi giyeriz :1hug:

valla gıder kesın. ya bu arada esımı bır haftadır görmuyorum görevdeydı. yarın gelıyor gorunce şok olacak:1shok:

sexybebek gelişmeler nasıl hayatım..incelmelerin devam ediyor mu?kızlar bu elma diyeti beni eritirse herkesi eritir valla:hooray:

canim biliyorsun artik haftadan haftaya tartilcam ama kendimi super hisediyorum kiyafetler cok bolll pantalon giyemiyorum cunku cok bol onun icin elbize gibi seyler suan giyorum cunku suan kiyafet almak istemiyorum 58kg olim ozaman ama boylesi de daha iy neden biliyormusun eskiden zar zor giyerdim simdikse dusuyor daha ne olsun sanki baskasinin kiyafetleri ne guzel duygu allahim sukurler olsun:teytey:

sexybebek canım seni 1 aydır filan görmeyenler çok şaşırıyordur değil mi?

tabiki canim amcamgil tatildeydi 4 gun once geldiler bende tam eve geliyordum gozumde gunes gozluk vardi
beni tanimadi az degil canim 18kg insana neller destiriyor hem suan daha rahat yuruyorum onceden daha cabuk yoruluyordum simdikse energie daha cok daha mutluyum ve aiylem bile cok sasiriyor cunku kilolu insanlar mutsuz insanlar ve bu aiyleyi cok etkiliyor ister istemez onlari gorunce daha mutluyum cunku onlarin destegi de onemli :nazar:

sexybebek bugün 3 büyük elma yedim ve şu an hafiften açım..sence bu satte elma yesem kilo vermemi olumsuz etkiler mi?

iste canim bu saate cok aclik hisediyorsan marul salatalik gibi seyler de yiyebilirsin ben diyelim cokmu acikiyorum bir tum marul yikiyorum istedim kadar yerim hem insanin onunde olunca daha az yiyor

tmm canım yemiyim haklısın geç oldu ama sanırım bugün biraz az elma tükettim yarım kiloa nca..yarın daha sık yemeliyim..şimdi soda içeyim sade ve sonra su

X