Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar günaydın. bende bugün itibari ile başlıyorum başlangıç kilom 90 malesef 70 civarı olmak istiyorum.
kahvaltımı yaptım 2 h.yumurta 2 dilim ekmek 5 adet közlenmiş biber
elmayı sevmememe rağmen yine yapıp görmek istiyorum ekşilik beni mahvediyor ama elimden geleni yapıcam yoğurt la falan desteklemeyi düşünüyorum inş herkes güzel kilolar verir 2017 yaza mutlu gireriz

Canımm sonuç nasıl?

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bende bugün başladım elma diyetine umarım hedefime ulaşırım

Onemli degil. 23 yaşındayım 78 kilo ile başladım boyum 1.64

59 yada 55 olsam diye dua ediyorum ama nasil vercem o kadar kiloyu bilmiyorum . Vermem de şart çunkü cok takintı ediyorum

Bende zor tutuyorum kendimi eşime yemek hazirliyorum ben sadece elma

Sen kaç yasindasin kac kilosun ne kadar kilo vermek istiyosun peki ?

Çok iyisin sen verebilirsin fazla bir kilon yok bence birde bana bak

Bu elma diyeti mantıkli bence tabi birebir uymuyorum mesela sabah yağsız tuzsuz menemen yaptım az birşey . Biraz peynir zeytin marul . Kepek ekmeģi ile tamamladım bu saatten sonra da elma arada yeşil cay ve maden suyu ile devam etcem .cok açlık hissedersem biraz haşlama tavuk tabiki cok az yada bir tane haşlama yumurta yerim . Ama daha simďiden faydasını görmeye başladım. Birazdanda spor yapcam. 58 yada 55 olana kadar devam etcem inşallah bu defa pes etmek yok maksatım bana uygun sekilde sağlıģimı kötü etkilemiyecek şekilde zayiflamanın yolunu bulmak . Bu kararı almamda bicok seyin encokta Kaynanamın etkisi oldu eşimin beni şişko gördüģunü soyledi eşimin yaninda bana ağır konuştu buna benzer bircok şey .artık zoruma gidiyo . Aslında cok yiyen biri degilim ama hakikaten kilo almaya elverişli bir vucuda sahibim.görünustede cok bariz kilolu gorunmuyorum cunku ufak tefek biri degilim görünüs olarakta yapilyim ama yinede verirsem daha içime sincek kimse icin yaşamiyorum tabiki ama en çokta saglığim icin . Deli gibi bebek istiyorm bu kilo ile hamile kalirsam skandal yani

inşallah verirsin. ben her sabah hırslanıp akşam olunca bozuyom. İradesiz miyim neyim. yemeklere dayanamıyorum ya

Ben kararlıyım gidicek kilolar
Canim bende başlamışdim bıraktım bazı sebeplerle.neyse köyden elma geldi yarın beraber başlıyalım biterelim bu işi.
Araştırma yaptım tatlı elmada yiyebilirsin içinde doğal şeker var eksi elmaya zorlama kendini boşver mide küçülüyor zaten sonuçta zayıflıyorsun.

Neredesin canım ya hadi beraber yarın devam birlikten kuvvet dogarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…