- 23 Nisan 2016
- 182
- 141
- 30
bi gün denedim. akşama kadar iyiydi ama akşam 8 de ölüyom sandım açlıktan. bozdum.Neden ağir geldi ne kadar süre denedin başindaysan eger cok normal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi gün denedim. akşama kadar iyiydi ama akşam 8 de ölüyom sandım açlıktan. bozdum.Neden ağir geldi ne kadar süre denedin başindaysan eger cok normal
işte işin sırrı ordaydı büyük imtihanındı saat 8den sonrası tüh çok mu yedin yarın sil baştan başlıyorsun tamam mı. sonunda elde edeceğin başarıyı düşün. acıktıkça su iç bol bol.bi gün denedim. akşama kadar iyiydi ama akşam 8 de ölüyom sandım açlıktan. bozdum.
haklısın normalde haşlarım ama kahvaltıda. ben öğle yemeği niyetine yedim öyle. bidaha olmazYumurtayı yagda degilde haşlama yememiz gerekiyor diye düsünuyorum
en azından 10 kilo verebilirsin bence. imkanın varsa günde 1 saat tempolu yürüyüş yapEvde bisiklet var spor aleti olarak işime gelince onu kullaniyorum ama sporu daha duzenli yapmak lazim en azindan hergün yarım saat yada hafta da 5 gün falan egzersizle beraber devam etmek niyetim insallah ya benim de iki bucuk ayım var 77 den 58 e inebilirmiyim ki
aynen o kadar basit.. yağa bile ihtiyacımız var. günde 1 yemek kaşığı zeytinyağı olması lazım. bir de şunu öğrenmiştim. vücut sırasıyla önce şekeri, sonra yağı, sonra da -ki bu kas erimesi anlamına geliyor- proteini yakar. yani eğer şekeri hayatınızdan tamamen çıkarırsanız vücut şeker bulamayınca enerji elde etmek için direk yağ yakmaya yönelir. bu da bay bay kilo demek.Hakikaten abur cubur aslinda bizi bu hale getiryo belki de yani daha sağlikli sebze meyve yesek kizartmalari biraksak bol yağda yemek yapmasak ne bilim canimiz cikolata cektiginde bitter yesek az birsey yada meyve yesek biraz bu ve buna benzer seylerle aslinda ideal kiloda kalabilirz ama once o ideal kiloma inmem icin ugraşcam mecburen
aynen. uyma hııı det:) ben de öyle yaa evlenince cozuttum. canın bişe isteyince 10 saniye düşün. yersen nolur yemesen nolur? yemek damakta 1 dakika, kalçada bir ömür boyu..:))Ben 10 aylik evliyim kışın evlenince birde hep evdeydim ister istemez kilo aldım ama baktim 81 i gormeye basladim dedim dur kizım . Sonra da elimden geldigince dikkat etmeye calştm ama bazen aşeriyorum sanki aklima umamdık seyler geliyo canım en zararlı yiyecekleri cekiyo . Nefis işte uymayacam ama ona ☺