Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Dun diyeti bozdum gece saat 3 e kadar ne siz sorun ne ben söyleyeyim yediklerimi.haftasonu aile ile diyet yapılmıyor neyse bugünden yine Son gaz devam.
Yalnız kacamak yaptın mi kilo verilmiyor
Hadi kizlar beraber basaralim.kacamaksiz

Başarılar canım gerçekten bu diyetle krizlere girmeden kılo veriliyor kendinde farketmissindir elma tok tutuyor
Boyun kac yasin kac
Canim 28 yaşındayım boy 1.65 filan dün hiç bozmadım bugün 75.6 ciktiminşallah bayrama kadar 70 olurum ya kahvaltımi yaptım hadi sende bana katil bilgilendirilelim birbirimizi olurmu sen kaç yaş kilo boy

Canim 28 yaşındayım boy 1.65 filan dün hiç bozmadım bugün 75.6 ciktiminşallah bayrama kadar 70 olurum ya kahvaltımi yaptım hadi sende bana katil bilgilendirilelim birbirimizi olurmu sen kaç yaş kilo boy
Ben gecen hafta başladım 65 ile canım bi önceki sayfada Son kaldığım yeri görebilirsin.
Yas: 32
Boy: 167
Kilo: guncell

Kizlarr dün ailecek gezimizde eşim ve ben soğuk aldık sanırım hasta olduk.
sabahtan iyiydim sonra yataktan kalkamadim kotu oldum.diyet işi biraz ertelendi ama kilo vermeye niyetliyim şu hastalığı atlatayım da siz devam edin takipteyim.

Kızlar bugün kötü geçti dışardaydım sabah kahvaltı edildi 5i1arada çay içildi dışarıya çıkınca olanlar oldu 4 elma yedim suyu az tüketim yeşil çay hiç İçmedim ayrıca kaçamaklarım oldu sabahi iple çekiyorum gram oynamışmi acaba neyse iyi geceler

Günaydın dünkü kaçamaklar ve düzensizlikten sonra Hiç eksi beklemiyordum ama 74.9 hohowww bayıldım gerçi bugün bide regl ilk gün
Ay çok sevindim.
Hadi kacamak yapmayalım atalım şu yuklerı canım kilo verdikten sonraki mutlulugumuzu dusunelim.elma diyeti gerçekten mideyi küçültüyor insanı aclik krizine sokmuyor tok tutuyor harika.

Bugün çok kötü geçti ya çok kötü başağrısı ve adet sancısı olunca 3 kaşık öğlen barbunya yedim Üstüne ufak tefek çikolata atistirmaliklarim oldu üstüne doğum günü vardı 1 dilim yaş pasta 1 milföy pasta 1 bardak Pepsi gitti valla çok pişman oldum ama dayanamadım ki sabah kesin arti görürüm öf yaaa ne olacak bu azimsizlik

Adet döneminde hormon dengesi anormal oluyor canım
canını sıkma devam bir gün olacak nasil olsa basaracagiz.

Kızlar dün o kadar şey yedikten sonra yatmadan önce hibiskus çayla yeşil çayı demleyip içtim sabah uyandım -200 74.7 olmuşum başkası için az olabilir ama ben arti beklediğim için benim için mükemmel oldu yani

Ben de dün kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği küçük salatalık yedim.4 yeşil elma yedim gün içinde
2 litre su içtim 3 fincan yeşil çay içtim.Ama akşam dayanamadım çorba az pilav ve tavuk yedim azıcık da ekmek 7den sonra bişey yeyip içmedim.Sabah 700 gr gitmişti :) bugn de akşam kaçırdım yedim aynı oldu bakalım yrn ne kadar gitmiş olacak

Ay ne güzel gitsin kilolar

Dün disardaydim programa uyamadim 4 elma yedim şu az ictim (çok etkiliyo) yeşil çay içmedim sadece sabah 5i1 arada icmistim akşam yemeğe davetliydik yemekten de yedim yetmez gibi Pepsi ve pastadan da yedim offffg bugün 75.1 ama bugün geri devam olsun sonuçta adet beni çok etkiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…