- 29 Ağustos 2012
- 1.519
- 1.653
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim 28 yaşındayım boy 1.65 filan dün hiç bozmadım bugün 75.6 ciktiminşallah bayrama kadar 70 olurum ya kahvaltımi yaptım hadi sende bana katil bilgilendirilelim birbirimizi olurmu sen kaç yaş kilo boyBaşarılar canım gerçekten bu diyetle krizlere girmeden kılo veriliyor kendinde farketmissindir elma tok tutuyor
Boyun kac yasin kac
Canim slm sen naptin devam ediyormusunEvet dün başladım bugün devam ediyorum inşallah faydası olur
Ben gecen hafta başladım 65 ile canım bi önceki sayfada Son kaldığım yeri görebilirsin.Canim 28 yaşındayım boy 1.65 filan dün hiç bozmadım bugün 75.6 ciktiminşallah bayrama kadar 70 olurum ya kahvaltımi yaptım hadi sende bana katil bilgilendirilelim birbirimizi olurmu sen kaç yaş kilo boy
Geçmiş olsun canımKizlarr dün ailecek gezimizde eşim ve ben soğuk aldık sanırım hasta olduk.
sabahtan iyiydim sonra yataktan kalkamadim kotu oldum.diyet işi biraz ertelendi ama kilo vermeye niyetliyim şu hastalığı atlatayım da siz devam edin takipteyim.
Sağolasın canimGeçmiş olsun canım
Ay çok sevindim.Günaydın dünkü kaçamaklar ve düzensizlikten sonra Hiç eksi beklemiyordum ama 74.9 hohowww bayıldım gerçi bugün bide regl ilk gün
Ben 2 gün yaptım kilo veremeyince dayanamayıp bıraktımSen naaptın?Canim slm sen naptin devam ediyormusun
Adet döneminde hormon dengesi anormal oluyor canımBugün çok kötü geçti ya çok kötü başağrısı ve adet sancısı olunca 3 kaşık öğlen barbunya yedim Üstüne ufak tefek çikolata atistirmaliklarim oldu üstüne doğum günü vardı 1 dilim yaş pasta 1 milföy pasta 1 bardak Pepsi gitti valla çok pişman oldum ama dayanamadım ki sabah kesin arti görürüm öf yaaa ne olacak bu azimsizlik
Ay ne güzel gitsin kilolarBen de dün kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği küçük salatalık yedim.4 yeşil elma yedim gün içinde
2 litre su içtim 3 fincan yeşil çay içtim.Ama akşam dayanamadım çorba az pilav ve tavuk yedim azıcık da ekmek 7den sonra bişey yeyip içmedim.Sabah 700 gr gitmişti :) bugn de akşam kaçırdım yedim aynı oldu bakalım yrn ne kadar gitmiş olacak