Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar selam ben de katılabilir miyim aranıza:) elmayı çok severim başlığı okuyunca hoşuma gitti gidip 2 kilo elma aldım. kahvaltı yaptım sonrasında 1 tarçınlı elma yedim öğleden sonra. sonra felaket acıktım 2 yumurtayı 1 çay kaşığı tereyağında omlet yapıp yedim. akşam ise tarçınlı yoğurt ve 1 elma. şu an gözümün önünde yemekler dans ediyor yemiceeeem bugünü atlatırsam yarına fırtına gibi devam edecem.
acıktım annneeee!

kızlar tarçın kan şekerini düzenliyor ve açlığı bastırıyor bu diyete tarçınlı yoğurt da ekleyin mutlaka. yoğurttan zarar gelmez aksine çok çok faydalı. mümkünse ev yoğurdu tüketin.
bir de bi fikrim var, kim diyeti -yada niyeti- bozmaya kalkarsa buraya yazsın umarsızca neye el attığını :)) biz de DUUUUR diyelim.

bi gün denedim. akşama kadar iyiydi ama akşam 8 de ölüyom sandım açlıktan. bozdum.
işte işin sırrı ordaydı büyük imtihanındı saat 8den sonrası tüh çok mu yedin yarın sil baştan başlıyorsun tamam mı. sonunda elde edeceğin başarıyı düşün. acıktıkça su iç bol bol.

çenem düştü ama şunu da yazayım:) kızlar kilo vermek için aceleniz yoksa aç kalarak kilo vermeyi denemeyin. aslında kilo vermek gerçekten çok basit. iş nefsini yenmekte bitiyor. şeker un kızartma hazır içecek tüketmeyin geç saatte yemek yemeyin hepsi bu. herşeyden yiyin hatta az olmak kaydıyla. sebze meyve, yağsız et süt ürünleri baklagiller.. hepsinden yeteri kadar yediğinizde farkında olmadan kilo verirsiniz.
bana gelince.. benim eşim şehir dışında o gelmeden zayıflayıp ona sürpriz yapmak istiyorum bunun için de 10 günüm var. ayrıca çalışmıyorum bütün gün evin içinde hareketsizim.bu diyeti yapmalıyım o yüzden.

Evde bisiklet var spor aleti olarak işime gelince onu kullaniyorum ama sporu daha duzenli yapmak lazim en azindan hergün yarım saat yada hafta da 5 gün falan egzersizle beraber devam etmek niyetim insallah ya benim de iki bucuk ayım var 77 den 58 e inebilirmiyim ki

en azından 10 kilo verebilirsin bence. imkanın varsa günde 1 saat tempolu yürüyüş yap

Hakikaten abur cubur aslinda bizi bu hale getiryo belki de yani daha sağlikli sebze meyve yesek kizartmalari biraksak bol yağda yemek yapmasak ne bilim canimiz cikolata cektiginde bitter yesek az birsey yada meyve yesek biraz bu ve buna benzer seylerle aslinda ideal kiloda kalabilirz ama once o ideal kiloma inmem icin ugraşcam mecburen

benim boyum 1.62 kilomu bilmiyom uzun zamandır tartılmadım. çünkü eğer kiloluysam amaaan battı balık yan gider deyip yiyorum. yok eğer normalsem aha zaten zayıfım yesem nolcak diyorum yine yiyorum:)) en son 70e yaklaşmıştım. ne zaman zayıfladığıma kanaat getirirsem o zaman tartılacam

aynen o kadar basit.. yağa bile ihtiyacımız var. günde 1 yemek kaşığı zeytinyağı olması lazım. bir de şunu öğrenmiştim. vücut sırasıyla önce şekeri, sonra yağı, sonra da -ki bu kas erimesi anlamına geliyor- proteini yakar. yani eğer şekeri hayatınızdan tamamen çıkarırsanız vücut şeker bulamayınca enerji elde etmek için direk yağ yakmaya yönelir. bu da bay bay kilo demek.

Ben 10 aylik evliyim kışın evlenince birde hep evdeydim ister istemez kilo aldım ama baktim 81 i gormeye basladim dedim dur kizım . Sonra da elimden geldigince dikkat etmeye calştm ama bazen aşeriyorum sanki aklima umamdık seyler geliyo canım en zararlı yiyecekleri cekiyo . Nefis işte uymayacam ama ona ☺

allah biz yerken mutlu olalım diye herşeyi vermiş bize. meyveler mesela. ve de kuruyemişler.. şekerli bişey mi çekti canın? kuru kayısı kuru üzüm vb. ye. tuzlu mu çekti? ceviz fındık badem ye.

Seker olarak caya bile şeker atmam sadece arada bir cikolata yedim onun zararini gördüm ama yemeden de olmuyor ki yaa en lezzetli seyler de en zararli yiyecekler oluyor

aynen. uyma hııı det:) ben de öyle yaa evlenince cozuttum. canın bişe isteyince 10 saniye düşün. yersen nolur yemesen nolur? yemek damakta 1 dakika, kalçada bir ömür boyu..:))

ben spora gitmeyi çok istedim saolsun benim koca bırakmadı. Yürüyüş falan da yapamıyorum. Çünkü markete gitsem kızıyor öyle manyak benimki. ama giydiklerim yakışmıyor artık moralim bozuluyor.

Aynen yaa bir dakikalık birsey aslında

Benim ki daha manyaktir belkide evlendigimden beri otobuse bile binmedim o getirir goturur zaten yanimda hep o olacak illaki izinsiz markete gitmisligim yok ama bende boyle bir eş istiyodum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…