Selam. Ben 2 haftadır yapıyorum kendimce. Ama akşam muhakkak başka şeyler yiyorum iki üç kaşık bile olsa. İki gün bira kullandım. Bi gün 2 tane kızartma da yedim. Beypazarında 5 tane sarma da yedim. Bazı akşam bir but yedim, bazı akşam bir kaşık makarna da.
Çok katı yapmamaya çalıştım.
İş yerim kendimin, uzun süre bu diyeti yapacaksam dinç olmalıyım ki işlerimin başında durayım. Diyeti bıraktığımda da hızlı kilo almıyım. Yemeden çok mutsuz oluyorum ve böyle az az yiyorum.
Boyum 169. Kilom 71 di iki hafta önce. Şimdi 66'ya düştüm. Bayrama kadar 62 olurum diyordum ama yetişmeyecek.
Kimi zaman kilo aldığımda oldu bu diyette tam 3 defa. Ya ödemden ya kabızlıktan oluyor bu ama bir şekilde atılıyor o vücuttan. Her gün bu yüzden tartılıyorum. Ödem varsa ona göre çaylar içiyorum vs.
Eczacı olduğum için dışarıdan takviye de kullanıyorum elbette, çünkü metabolizma yavaşsa, hareket azsa, ve kabızlık olduktan sonra kilo verilmiyor kolay kolay.
Düğünler, davetler, şehirdışı geziler, yatılı kalmalar derken zaten çok katı bir diyet yapılmıyor.