Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah faydasını görürsün sen toniği baştan sona okudun mu verdikten sonra geri alan olmuş mu
Epey bi okudum ama oralara gelemedim.
Yağdan verdirmis kastan değil.
yüz çökmesi vücutta sarkma vs olumsuz durumlar oluşmamış çok çok kilo verenler de bile herkes mutlu.
Tabi kilo verdikten sonra tekrar eski beslenme biçimine dönülürse fazlasıyla alinir mantıken. Eskisinden daha dikkat edilmeli o zaman.

Bende ise yararsa herkes faydasını görür 32 yaşındayım kilo veremiyorum ne yöntemler denedim sağlığıma çok düşkünüm..
Bunu çok araştırdım istediğim kiloya inene kadar bunu yapacağım sonra her cesitten minumum beslenme.yarın belli olacak vücudun tepkisi.
Şu an için kacamaksiz devam acikmadim tok tutuyor.
Sabah egzersizimi de yaptim iyi gidiyor.

2.gun>>> 64.3
2016-09-01 10.29.28.jpg
700 gr vermisim iyi bence:halay:

2016-09-02 10.00.44.jpg
400 gr gitti sağlıklı bir şekilde. Az ama olsun.
Kahvaltılari çok yapıyorum ondan sanırım midemin sınırlarını zorlayan bi yeme oluyor

Selam. Ben 2 haftadır yapıyorum kendimce. Ama akşam muhakkak başka şeyler yiyorum iki üç kaşık bile olsa. İki gün bira kullandım. Bi gün 2 tane kızartma da yedim. Beypazarında 5 tane sarma da yedim. Bazı akşam bir but yedim, bazı akşam bir kaşık makarna da.
Çok katı yapmamaya çalıştım.
İş yerim kendimin, uzun süre bu diyeti yapacaksam dinç olmalıyım ki işlerimin başında durayım. Diyeti bıraktığımda da hızlı kilo almıyım. Yemeden çok mutsuz oluyorum ve böyle az az yiyorum.
Boyum 169. Kilom 71 di iki hafta önce. Şimdi 66'ya düştüm. Bayrama kadar 62 olurum diyordum ama yetişmeyecek.
Kimi zaman kilo aldığımda oldu bu diyette tam 3 defa. Ya ödemden ya kabızlıktan oluyor bu ama bir şekilde atılıyor o vücuttan. Her gün bu yüzden tartılıyorum. Ödem varsa ona göre çaylar içiyorum vs.
Eczacı olduğum için dışarıdan takviye de kullanıyorum elbette, çünkü metabolizma yavaşsa, hareket azsa, ve kabızlık olduktan sonra kilo verilmiyor kolay kolay.
Düğünler, davetler, şehirdışı geziler, yatılı kalmalar derken zaten çok katı bir diyet yapılmıyor.

İyi vermissin yinede kolay gelsin.
Kilo verme Bayramdan sonraya da sarkabilir sağlıkla verelim yipratmayalim vücudu.

Arkadaşlar inanır mısınız benim sevdiğim yiyecekler yaptim canım hiç çekmedi:KK57:çekerse diye bir elma yedim hemen.benim kadar nefsine düşkün zor bulunur hiç dayanamazdim.ama elma tok tutuyor kesinlikle.
ben diyetini buldum inşallah yarinda biraz kilo verirsem oldu bu iş :halay:

Bugün kahvaltı edildi şimdiye kadar 2.5lt şu icildi 1 kupa yeşil çay 1kupa 5i1arada icildi yatmadan önce 1 kupa daha yeşil çay içecem 12 2 4 6 da elmalar yendi son 8 de yicem ve günü bitirecem bakalım bayrama kaç kilo gidecek :KK6:bu arada sabah tartışmayı unutmuşum öğlen tok halde 77.4 çıktım :mad::mad::mad: inşallah bende one 6li rakamları sonrada 5li rakamları görürüm :KK62:

X