Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı duygular bendede mevcut meraklaniyorumMerak ediyorum bakalım vercek misin ben de denemek istiyorum ama su an degil
İnşallah faydasını görürsün sen toniği baştan sona okudun mu verdikten sonra geri alan olmuş muAynı duygular bendede mevcut meraklaniyorum
Ama bu sefer olacak umudum
Epey bi okudum ama oralara gelemedim.İnşallah faydasını görürsün sen toniği baştan sona okudun mu verdikten sonra geri alan olmuş mu
Valla bence de iyi merakla bekliyorum bakalım sonucu
Selam canım elma diyetine başladın sanırım istersen beraber devam edelimBugün diyete başladım biraz kaçamağım oldu ama üstüne bide kilo almışım 2 haftaya en azından 6-7 kilo vermem lazım
Evet dün başladım bugün devam ediyorum inşallah faydası olurSelam canım elma diyetine başladın sanırım istersen beraber devam edelim
Başarılar canım gerçekten bu diyetle krizlere girmeden kılo veriliyor kendinde farketmissindir elma tok tutuyorSon elma 8de yendi 9 da 1 kupa yeşil çay icildi tüm gün 3.5 litre su icildi ve gün bitti iyi geceler