Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Bende başladım bugün şimdiye kadar 3 elma yedim ve canım daha bişe istemio (
Başlangıç kilom 80 hedef kilom 60
Bakalım gelecek cumaya kadar tartılmıcam hergünde paylaşım yapmaya çalışıcam

Bende başladım bugün şimdiye kadar 3 elma yedim ve canım daha bişe istemio (
Başlangıç kilom 80 hedef kilom 60
Bakalım gelecek cumaya kadar tartılmıcam hergünde paylaşım yapmaya çalışıcam

Evet canim kesinlikle yap Cok guzel sonuclar alacaksin zaten sonrasinda alisacaksin Artik aclik hissetmemeye baslayacaksin ama 3 elmayla durma bende listede ki elma kilosuna tam uymuyorum ama kendime gore ayarliyorum en az 5 elma yemeye calis

Evet canim kesinlikle yap Cok guzel sonuclar alacaksin zaten sonrasinda alisacaksin Artik aclik hissetmemeye baslayacaksin ama 3 elmayla durma bende listede ki elma kilosuna tam uymuyorum ama kendime gore ayarliyorum en az 5 elma yemeye calis
günaydın bgn zorlada olsa 5 elma yicem dediğin gibi desteğin için çok teşekkür ederim :) yeşilçayıda soğuk içiorrum böle buzlu falan çok güzel oluyor dün 2,5 lt su içtim 3 bardak yeşilçay 3 yeşil elma ve biraz salatalık ve süzme yourtla kapattım bgn sabah regl olarak uyandım bakalım bugün nasıl geçicek zaman buldukça yazıcam

Birbirimize destek olarak Bu kilolari def edecegiz :) regl oldugun icin zorlanabilirsin ama pes etme ve regl bitene kadar hic tartilma moralin bozulmasin :)

Birbirimize destek olarak Bu kilolari def edecegiz :) regl oldugun icin zorlanabilirsin ama pes etme ve regl bitene kadar hic tartilma moralin bozulmasin :)
Evet bgn baya bi zorladı beni ama pes etmedim 4 elma yedim 2 çay içtim 1,5 lt su içtim suyu ihmal ettim bgn aynen tartılmıcam moralim bozulmasın sen nezamandır yapıosun bu dieti canım??

Evet bgn baya bi zorladı beni ama pes etmedim 4 elma yedim 2 çay içtim 1,5 lt su içtim suyu ihmal ettim bgn aynen tartılmıcam moralim bozulmasın sen nezamandır yapıosun bu dieti canım??

Cok guzel canim karsiligini tartida Cok guzel alacaksin benim 8 gün oldu 90 ile basladim ilk günlerde bazı kaçamaklarım oldu yemek yaparken tadına falan bakmıştım dun tarti gunumdu 85 oldum simdi tarti gunumu 2 hafta sonraya belirledim esime soyledim tartiyi benim bulamayacagim yere sakladi yoksa surekli tartilmak istiyorum :) ben artik tamamen alistim ama su Cok onemli tatlim o yuzden su tuketiminde kendini zorla :)

benim aslında kıloma bakınca ideal kıloda gorunuyorum ama ben 5 kilo vermek istiyorum ... acaba az kılosu olanlarda verebılırmı bu dıyetle. boyum 170 kılom 62 . benım gibi olup verenler varmı acaba? çünkü fazla kılonuz ne kadar azsa o kadar zzor kılo verıyorsunuz yardım kızlar...

Kızlaaaarr şaka gibi biraz kaçamaklar yaptığım halde cuma 80.700 olan ben dayanamadım bu sabah tartıldım vee 76.200 çıktım şaka gibii çok mutlu oldum bugünden sonra harfiyen uyucam kurallara 6 günde 4.500 kilo gitmiş ben şoook hala kilosundan şikayeti olup bu detoxu yapmayan var mı??????

Çok sevindim çok güzel kilo vermişsin bende 30 temmuzda başladım ve yaklaşık 8 gündür kilom 85 te kaldı aynı sekilde devam ettim ama sabit kaldı metabolizmamı şaşırtmak için dün patates yogurta gectim 3 gün yapıp Çarşamba elmaya devam edeceğim 5 kilodan sonra neden durdu anlamadım. Senin Nasıl gidiyor kilo vermeye devam ediyor musun?

Kızlarrrr 2 gündür elma diyeti yazıyorum ve 1.5 kilo almışım. Moralim çok bozuldu 4 gün sonra okula gidicem ve o zamana kadar 2-3 kilo vermek istiyorken birde üstüne kilo aldım. İlk zamanlar böyle olan var mıydı? Ne yapayım ben diyeti bırakayım mı devam mı edeyim ((?

Bir yerde yanlış yapıyor olabilirsin yoksa sanmıyorum Can'ım su içmeyi ihmal etme

Kizlar yorumlarinizi okudum ve bende yapmaya karar verdim dogum yaptigim icin kilolar Kaldi bugun basladim insallah veririm kilolari tatile gidicem onbesgun sonra ozamana kadar gitsin kilolar:))

Kizlar yorumlarinizi okudum ve bende yapmaya karar verdim dogum yaptigim icin kilolar Kaldi bugun basladim insallah veririm kilolari tatile gidicem onbesgun sonra ozamana kadar gitsin kilolar:))
Elma alirsam bugün bende yarın baslamayi düşünüyorum beraberce başlayalım mi kaç kilo fazlân var boyun kac

Bes kilo versem yeter 73dum ongundur kendimce diyet yapiyorum tabi kendimin hazirladigi bir diyet listesi hem ac kalmadim hemde 3 KILOM formidable:)cok mutlu oldum tartiyi gorunce ama hala fazlam war(

Kizlar elmaları bugün aldım
Tahıllı ekmegimde yarına hazir olur
Herşey tamam
Çok umutluyum vercem on kiloyu
Denemediğim yöntem kalmadı bu Son kilolar gitmedi.ama bu Son olsun.
Var mı benle bayrama kadar bu diyeti yapacak olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…