merhaba arkadaslar
ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim
ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti
1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi
ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim
sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine
ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar
gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc
bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:
Bende başladım bugün şimdiye kadar 3 elma yedim ve canım daha bişe istemio(
Başlangıç kilom 80 hedef kilom 60
Bakalım gelecek cumaya kadar tartılmıcam hergünde paylaşım yapmaya çalışıcam
günaydın bgn zorlada olsa 5 elma yicem dediğin gibi desteğin için çok teşekkür ederim :) yeşilçayıda soğuk içiorrum böle buzlu falan çok güzel oluyor dün 2,5 lt su içtim 3 bardak yeşilçay 3 yeşil elma ve biraz salatalık ve süzme yourtla kapattım bgn sabah regl olarak uyandım bakalım bugün nasıl geçicek zaman buldukça yazıcamEvet canim kesinlikle yap Cok guzel sonuclar alacaksin zaten sonrasinda alisacaksin Artik aclik hissetmemeye baslayacaksin ama 3 elmayla durma bende listede ki elma kilosuna tam uymuyorum ama kendime gore ayarliyorum en az 5 elma yemeye calis
günaydın bgn zorlada olsa 5 elma yicem dediğin gibi desteğin için çok teşekkür ederim :) yeşilçayıda soğuk içiorrum böle buzlu falan çok güzel oluyor dün 2,5 lt su içtim 3 bardak yeşilçay 3 yeşil elma ve biraz salatalık ve süzme yourtla kapattım bgn sabah regl olarak uyandım bakalım bugün nasıl geçicek zaman buldukça yazıcam
Evet bgn baya bi zorladı beni ama pes etmedim 4 elma yedim 2 çay içtim 1,5 lt su içtim suyu ihmal ettim bgnBirbirimize destek olarak Bu kilolari def edecegiz :) regl oldugun icin zorlanabilirsin ama pes etme ve regl bitene kadar hic tartilma moralin bozulmasin :)
Evet bgn baya bi zorladı beni ama pes etmedim 4 elma yedim 2 çay içtim 1,5 lt su içtim suyu ihmal ettim bgnaynen tartılmıcam moralim bozulmasın sen nezamandır yapıosun bu dieti canım??
Kızlaaaarr şaka gibi biraz kaçamaklar yaptığım halde cuma 80.700 olan ben dayanamadım bu sabah tartıldım vee 76.200 çıktım şaka gibii çok mutlu oldum bugünden sonra harfiyen uyucam kurallara 6 günde 4.500 kilo gitmiş ben şoook hala kilosundan şikayeti olup bu detoxu yapmayan var mı??????
Kızlarrrr 2 gündür elma diyeti yazıyorum ve 1.5 kilo almışım. Moralim çok bozuldu 4 gün sonra okula gidicem ve o zamana kadar 2-3 kilo vermek istiyorken birde üstüne kilo aldım. İlk zamanlar böyle olan var mıydı? Ne yapayım ben diyeti bırakayım mı devam mı edeyim((?
Elma alirsam bugün bende yarın baslamayi düşünüyorum beraberce başlayalım mi kaç kilo fazlân var boyun kacKizlar yorumlarinizi okudum ve bende yapmaya karar verdim dogum yaptigim icin kilolar Kaldibugun basladim insallah veririm kilolari tatile gidicem onbesgun sonra ozamana kadar gitsin kilolar:))