Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ayrıca elma diyetiyle verdiğin kiloları geri almıyorsun.ben afedersiniz hayvan gibi yiyorum ama geri almıyorum.çok şükür.başka arkadaşlar da verdikleri kilooları geri almamışlar.gel gör ki ben bu diyeti nasıl yapacağım

kizzzlaaarr Ayy inanamiyorumm ya..122.7kilodan 115.9 kiloya indim 2.haftam..geçen.hafta.yemeklerle beraber denemistim..bu hafta tam hazır yaptım..ayy çok şükür.yaaa...resmen yumuşadım erimeye basliyom demektir..

Ay ne.güzel 21kiloyu ne kadar sürede verdiiinnn..benimle diyet arkadaşı olur musun ben.bu hafada devam edicen ins..bugün normal beslendim..116kg cikiyorum..

Yarın 1 kilo yeşil elma, ertesi gün 1.5, ertesi 2, sonra yine 1, 1.5, 2 diye gideceğim :)) Sabahları ekmek vs de var ilk sayfadan bir bak istersen. Önemli olan vazgeçmememiz :)

Sabah oglen akşammi,? Yani her aciktigimizda yeşil elmami yicez ok
deniyelim bakalim yarin tartilim tam olarak bilgilendiririm.. kac gun devam edecegiz boyle :-D

Yapalimm yarin başliyoruz ok!! Ben 26 yaşindayim iki cocuğum var ve 90-95 kiloyum boyum 1.68cm ve en az 10-15 kilo vermek istiyorum verebilirsemm daha fazladini vermek isterim.. Sen ??

ben 21 yaşındayım, adım da Gökçe. son 3-4 haftada depresyon takılıp 8-9 kilo aldım onları vereceğim ben de. O zaman bu yola baş koyuyoruz seninle. Sonrasında yine devam ederiz duruma bakıp, o zaman anlaştık.

arkadaşlar kilom 90larda iken cırt pespembe kağıtlara 60 a kadar numaralar yazıp elbise dolabıma yapıştırmıştım.her bir kilo verişimde giden kilomun numarasındaki kağıdı yırtıyordum.geçen kıştan beridir kalan kağıtlar hala duruyor.en son 61 nolu kağıdı yırtmadan (inşallah) o kağıtlar ordan çıkmayacak.
bu arada ismim şehnaz.adanada oturuyorum.bir dersanede çalışıyorum matematik öğretmeniyim.ay bugün buraya geldiğim için çok mutluyum. başlayamıyordum bir türlü.sayenizde kalan kilolarımı vereceğim inşallah.her sabah tartılıp sonucu akşam buraya yazacağım.herkese kolay gelsin.

ben de ssalı gününe kadar iyileşirsem başlıcam bu diyete gribim şu an olmasam yarın başlardım

Yarıyolda bırakmayacağım ve yarın başlıyorum. 25 Şubat-10 Mart, deneyelim, görelim. Yol arkadaşı olmak isteyen varsa bana katılabilir :)

beni de alın aranıza kızlar benim de doğum kilolarım var ama tartılmadım daha. grip olmasam yarın ben de sizinle başlardım ama gribim bugün biraz hafifledi tahminimce salıya iyileşmiş olurum epey salı ben de başlıyorum yeşil elma diyetine

dün normal.beslendim..bugün yine devam ediyorum.yeni haftaya iyi başladım hadi.hayırlısı ins yine veririrm

kızlar merhabalar
bende size katılmak istiyorum bi 8 kilocuk versem çok süper olcak :)
bu sabah tartıldım 68 kiloyum hedefim 60
25.02.2013 te başlıyorum 11.03.2013 te bakalım kaç olucam tam 2 haftam var her ptsi sabahı tartılıcam
kendimi tutucm hafta içi tartılmıycam bnde hastalıktır hergun tartılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…