ayrıca elma diyetiyle verdiğin kiloları geri almıyorsun.ben afedersiniz hayvan gibi yiyorum ama geri almıyorum.çok şükür.başka arkadaşlar da verdikleri kilooları geri almamışlar.gel gör ki ben bu diyeti nasıl yapacağım
Yarıyolda bırakmayacağım ve yarın başlıyorum. 25 Şubat-10 Mart, deneyelim, görelim. Yol arkadaşı olmak isteyen varsa bana katılabilir :)
merhaba ben katilmak isteriim ama nasil olcak buyani nasil uygulaniyor tam olarak yazarmisin :| teşekkurler..
Yarın 1 kilo yeşil elma, ertesi gün 1.5, ertesi 2, sonra yine 1, 1.5, 2 diye gideceğim :)) Sabahları ekmek vs de var ilk sayfadan bir bak istersen. Önemli olan vazgeçmememiz :)
Sabah oglen akşammi,? Yani her aciktigimizda yeşil elmami yicez ok
deniyelim bakalim yarin tartilim tam olarak bilgilendiririm.. kac gun devam edecegiz boyle :-D
8 marta kadar yapalım mı? şimdi beraber yaparız ya, bozmayız işte iyi oldu bu
Yapalimmyarin başliyoruz ok!! Ben 26 yaşindayim iki cocuğum var ve 90-95 kiloyum boyum 1.68cm ve en az 10-15 kilo vermek istiyorum verebilirsemm daha fazladini vermek isterim.. Sen ??
ben 21 yaşındayım, adım da Gökçe. son 3-4 haftada depresyon takılıp 8-9 kilo aldım onları vereceğim ben de. O zaman bu yola baş koyuyoruz seninle.Sonrasında yine devam ederiz duruma bakıp, o zaman anlaştık.
Ay ne.güzel 21kiloyu ne kadar sürede verdiiinnn..benimle diyet arkadaşı olur musunben.bu hafada devam edicen ins..bugün normal beslendim..116kg cikiyorum..[/QUO
21 kiloyu ara ara verdim.ben hiç bir hafta üstüste diyet yapmadım.üç gün yaptım üç kilo verdim bir hafta ara verdim.öyle üç kilo üç kilo gitti kilolar :)).ama tamam salı günü değil yarın başlayacağım.
Yarıyolda bırakmayacağım ve yarın başlıyorum. 25 Şubat-10 Mart, deneyelim, görelim. Yol arkadaşı olmak isteyen varsa bana katılabilir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?