canımmmm özel mesaj kutun doluymuş mesj yollayamıyorum sanabenimde ikinci günüm işte, dün bir bugün iki..ama ben karar verdim her sabah tartılacağım, moralim de bozurlursa bozulsun napim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımmmm özel mesaj kutun doluymuş mesj yollayamıyorum sanabenimde ikinci günüm işte, dün bir bugün iki..ama ben karar verdim her sabah tartılacağım, moralim de bozurlursa bozulsun napim![]()
pazartesi başladım bende.. pazartesi 1 salı 2.. 95.7 idim 93.5 oldum.. ben her sabah tartılacağım.. liste dısında hiçbişey yemiyorum.. 24 gün daha da yemeyeceği, 24 günde insan ölmez demi, ama 24 günde 13 kloverilir mi bilmemzamanında verenler vermiş ama ben veremem gibi sanki..
canım sabah 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, yeşil çay la kahvaltı ediyorum.. 1 öğlen 1 de akşam elma yiyorum, 2 saatte bir yesek iyi de yiyemiyorum ki.. elmaların yanında dısarıda değilsem yeşil çay içiyorum, ama dısarıdaysam içmiyorum, buzdolabı poşetine elmamı doğrayıp alıyorum, gidiyorum...canım sana bişi sorucam şimdi kahvaltıyı her sabah mı yapıyorsun aralarda hep hep elma dimi yeşil çay da var tabi de siyah çay içebilirmiyiz kiii ?
ihdd napıyorsun canım
ben bıraktım diyeti
çünkü diyetin dışında birşey yediğin anda kilo aldığını fark ettim
akşamları 5 ten sonra kesinlikle hiçbir şey yemememe rağmen hergün gram gram geri geldi,
bu durumda ne anlamı var ki diye düşündüm
ömrümün sonun kadar sadece elmayla beslenmeyeceğime göre
ben de canım şöyle yapıcam
akşamları yemeyeceğim, gün içinde dikkat edicem
bir haftada gitmeyecek ama, giden benim olacak
böyle düşünüyorum
aslında dünde girdim nete
ama senin şevkini kırmamak için yazamadım
sonra da haber beklersin diye de yazmak istedim
,böyle ,işte
inşallah senin istediğin gibi olur![]()
selam kızlar. bugün diyetimin ilk ve doğal olarak en zorlu günüydü sanırım hiç bozmadım çok şükür. az önce tartıya çıktığımda 1 kilo verdiğimi gördüm. tabi bir kilo bir yemekle geri alınır ama insan seviniyor işte :) kilolu olduğum için kolay verebileceğimi düşünüyorum. sabahları on zayıflatan hareket pilates bide zumba diye bi dans yapıyorum toplam 1 saat on dk falan sürüyor. sonra kahvaltı yapıp elmalarıma başlıyorum. insanın sevdiği meyveyle diyet yapması çok güzel bişey :) konu baya eski ama içimi dökmek istedim![]()
![]()
birinci gun 1kilo yesil elma 4bardak yesil cay 3lit su
sabahlari iki dilim esmer ekmek tost olarak birkac tane yesil zeytin liht peynir
ve ondan sonra karnim aciktikca elma yiyorum yani ortalama her iki saat ve sadece birinci gunu zorluk cektim diye bilirim bas agrisi oldu ama ondan sonra super gecti bugune kadar
arkadasim her elmanin yaninda esmer ekmek yemis yavas yiyerek hemen tokluk hisi geliyor ama zaten bir kilo elma gun boyunca tokluk veriyor onun icin ben sadece sabahlari ekmek yedim
googlede bakarsaniz elma diyeti hakinda zayiflatici bir ozeli oldugnu goreceksiniz
burda bir ornek
Elma yiyerek zayıflamak mümkün.Evet yanlış duymadınız bazı bilim adamları elma yiyerek zayıflamanın mümkün olduğunu kanıtlama çalışmalarına başladılar.Hem tok tutması hemde içinde asidik madde bulundurması nedeniyle zayıflamak isteyen kullanıcılarına elmayı tavsiye ediyorum.
elma acıktırır, mideyi kazındırır, bunu da denemeden anlatan doktorlardan başka herkes bilir :)
hatta elma lifi içeren zayıflama tabletleri de acıktırır.