• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

İnşallah kizlar.bende bugun başladim 8:30da bir dilim ekmek ve light kaşar peyniri yedim yaninda şekersiz kahve inşallah iyi gider..strese girmezsem iyi :D:D:D Elmayi artik kacta yerim bilmemm hicte sevmem aslinda ama mecbur guzel gorunmek icin herşeye varim bogazimi tutacagiim :-P:-P:-P

selam kızlar bende tekrar burada aldım soluğu daha önce işe yaradı bu diyet ama benim pisboğazlığım sebebiyle aldım kilolarımı şimdi yeniden başlıyorum bugün başladım sizinleyim

Iyi Hadi gozun Aydin insallah verirsiinn o kilolari:D bende Pis bogaz yuzunden dombili oldum :-P:-P

inşallah canım daha önce işe yaramıştı umarım bu sefer daha güzel sonuçlar alırım sizlerde tabi :) yemedim bugün bakkalım malum diyetlerde mübarek gün pazartesi yarını tam olarak kapatabilirsem haftasonuna 3 -5 ne verirsem :)

inşallah canım daha önce işe yaramıştı umarım bu sefer daha güzel sonuçlar alırım sizlerde tabi :) yemedim bugün bakkalım malum diyetlerde mübarek gün pazartesi yarını tam olarak kapatabilirsem haftasonuna 3 -5 ne verirsem :)

Hehe ne verirsemm kâr diyorsuun gerçi insan nekadar verse 3-5 hemen pes ediyor ben oyleyim ne alakaysa
D:-D:-D

Gunaydn kizlar bugun 2. Gunumuz :) dun sabah bi dilim kepekli ekmekle peynir yiyebildm bide 3 elma cok az da peynir takviyesi aciktirmiyo ondnmi bi kilo yiyemedm diyorum bide diyet yapiyom ya 2 yildir yemedigim burger I dun biri yerken canim cekti :) psikolojik tabi anlik bisey suan gene midemi bulandiriyo iyyakkkk :)

He kizlar bide ben sabahlari limonlu ilik su iciyorum faydasi olur mu bilmiyorum :) kocamida zayiflatcam yaza kari koca fit girelim :)

sorması ayıp olur mu hiç ayıp benim :) 98 maalesef bakalım pazartesiye kadar ne olacak :) senin nasıl kilo durumun

90-95 kiloyum iki aydir tartiomiyorumm cunku tartim bozuldu,ve bundan bi ay once kurtajj oldumm iki aylik hamileyken bende şoyle bi 10 kilo versemm yeter.. Öpüp başima koyarim:D:D:D:D ama daha fazlasinida verebilirsemm veririmm bu arada yaşimm 26 yaşlanmadann zayiflamam lazimm yoksa insan yaşlandilca kilo veremiyor haha :-P:-P:-P

sabah 2 dilim etimek bi dilim peynir ekmeğin büyüklüğünde:) ama ince :) 10 gb bi elma şimdide bi kase yogurt yiyorum :) he bide koca bi kupa yeşil çay içtim :)
siz neler yaptınız kızlar :)

90-95 kiloyum iki aydir tartiomiyorumm cunku tartim bozuldu,ve bundan bi ay once kurtajj oldumm iki aylik hamileyken bende şoyle bi 10 kilo versemm yeter.. Öpüp başima koyarim:D:D:D:D ama daha fazlasinida verebilirsemm veririmm bu arada yaşimm 26 yaşlanmadann zayiflamam lazimm yoksa insan yaşlandilca kilo veremiyor haha :-P:-P:-P

anlıyorum ben senden 2 yaşcık büyüğüm ama ddoğrusun önlem almadım almadım zirveye geldim sana çok geçmişler olsun ne verirsek kar işte almaktansa yürüyüşe de başladım uzun süre ara vermiştim inşallah veririz .

Merhaba kızlar ,ben de 65 kiloyum 1 sene içinde sresten kendimi yemek yemeye verdim ve tam 10 kg aldım , sanki hayata küstüm eski kıyafetlerimi giyemiyorum ,içimden alışveriş yapmak da gelmiyor,sosyal hayatımı etkiledi bu durum,boyum 1.61 bu kilo fazla duruyor,bir de erkek arkadaşım var evlilik yolunda oldugumuz onun planladıgı birçok şeyi iptal ediyorum sırf ne giyicem ,ve bana yakışmayacak diye,neolur bana destek olun ben de başlayayım ,ha bugün ha yarın derken aylar gecti her gece aburcubur yiyorum ve kilom artmaya devam edecek biliyorum,bikere karar verip başlarsam devam ederim onu da biliyorum ,lütfen bana destek olun gaza getirin beni:(

Merhaba kızlar ,ben de 65 kiloyum 1 sene içinde sresten kendimi yemek yemeye verdim ve tam 10 kg aldım , sanki hayata küstüm eski kıyafetlerimi giyemiyorum ,içimden alışveriş yapmak da gelmiyor,sosyal hayatımı etkiledi bu durum,boyum 1.61 bu kilo fazla duruyor,bir de erkek arkadaşım var evlilik yolunda oldugumuz onun planladıgı birçok şeyi iptal ediyorum sırf ne giyicem ,ve bana yakışmayacak diye,neolur bana destek olun ben de başlayayım ,ha bugün ha yarın derken aylar gecti her gece aburcubur yiyorum ve kilom artmaya devam edecek biliyorum,bikere karar verip başlarsam devam ederim onu da biliyorum ,lütfen bana destek olun gaza getirin beni:(

Allah yardimcin olsun,eve abur cubur almasann ?? Her canim cektiginde agzina karanfil at veya elmaya tarcin tozu septir yee guzel oluyor hem seker dengini korur canin abur cubur cekmez Allah hepimizin gonlune gore Versin hepsi nefsimize sahip cikamadigimiz icin oluyor... :'(

Aşk olmayan gönüllerde hayat olmaz sevgilim
Seni öyle sevmişimki sensiz ben ben değilim
Gel artık bitsin bu acı keder dolu günler
Bülbül ötsün aşk bahçemde solmasın güller
Olur mu böyle olur mu sevenler unutulur mu
Hiç yüzünden bunca zaman söyle dargın durulur mu
Söyle sensiz olunur mu....ahh ferdiii tayfur...ahhhh

iyi akşamlar kızlar.dün diyet yapamadım bu gün başladım.sabah tartıldım diyete başladığım için moralim çok bozuldu.çünkü 70 sanıyordum kendimi.73.4 çıktım.yani artık 10 kilo fazlam yok.13.4 kilo vermeliyim. oyyyy oyyyy.ama Allahım izin verirse onun izniyle yemin olsun verceğim bu kiloları. and içtim.her hafta en az 3 kilo vermeliyim.yani bu haftanın sonunda 69 lara düşmeliyim.kahvaltı yapamıyorum ben.elma yedim iki tane .ama öğle yemeği yiyorum.çünkü dersanede işler çok yoğun ve yorucu.güçsüz kalmamak için yemem şart.akşam yemeği yemeyeceğim.öyle öyle verceğim inşallah.kayısılı form çöayımı da içiyorum.2 litreden fazla da su içiyorum.bakalım.hayırlısı
her akşam kilo değişimimi yazacağım.bu bana da moral olur.
1. gün başlangıç:73.4

ilayda slm.pirinç lapası diyeti bildiğim kadarıyla regl döneminde yapılan bir diyet.o dönemde vücut su tutmasın diye yapılıyor

Son düzenleme:
Back
X