Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bugün 14.günümü tamamladım elma diyetinde...yarın sabah aç karına tartılacağım...ama çok büyük rakamlar beklemiyorum ki belli ediyo zaten kendini kilom...ben çok kaçamak yaptım...özellikle şu 3 gündür akşamları dayanamayıp götürdüm yemeklerden o yüzden fazla bir beklenti içerisinde değilim...yarın sabah mevcut kilomu öğrenip paylaşacağım sizlerle

günaydın kızlar bugün tam gaz başladım..kahvaltimi yaptım Taze greyfurt suyuyla birlikte..
Ama eksi elmalarimi evde unutmuşum.tarcinli elmalarim yanımda.4e kadar onlarla idare edicem

herkese günaydınlar.. :) kızlar bende bugün başladım hadi bakalım inşallah hep birlikde vericez kilolarımızı
fakat bişi sorucAm hep mi yeşil çay icicez arada siyah cay içsek olmaz mı kızlar yaa

şu an çok sinirliyim...tartıda sadece 1 kilo vermiş gözüküyorum....14 gün boyunca elma ye sonuç bu...tamam az kaçamak yaptım ama bu kadar da düşük beklemiyordum sonucu....eşim yanlışlık vardır tartıda sadece bir kilo vermiş olamazsın diyo ama ben çok soğudum bu diyetten....bugün istediğimi yiyip yarın karatay diyetine başlamayı düşünüyorum...resmen işkence çektim yaaa....nası üzgünüm anlatamam

bencede yanlışlık vardır... ben önceden 77.6 dan 66 ya kadar elma diyeti ile düşmüştüm...sonra başka diyetlerle kilo alıp alıp verdim..şuan 66.2 yim ve bugün itibari ile tekrar başladım...

Son düzenleme:
bencede yanlışlık vardır... ben önceden 77.6 dan 66 ya kadar elma diyeti ile düşmüştüm...sonra başka diyetlerle kilo alıp alıp verdim..şuan 66.2 yim ve bugün itibari ile tekrar başladım...

canım kaç günde vermiştin o 10 kiloyu, ve tam anlamıyla mı uymuştun diyete?

genel olarak uydum diyete... ama öyle haftada 5 kilo falan veremiyorsun... ben 2 ayda falan verdim... o kiloyu... ama ben hergün 2 saat yürüyüş yapıyordum

genel olarak uydum diyete... ama öyle haftada 5 kilo falan veremiyorsun... ben 2 ayda falan verdim... o kiloyu... ama ben hergün 2 saat yürüyüş yapıyordum

2 ayda 10 kiloyu, hergün 2 saat yürüyerek ve bu diyetle verdin yle mi ? senin metablizman çok yavaşmış o zmn ya, çok çok salıklı beslenerek, hattaarada pasta börek yiyerek de verirdin, 2 ayda 10 kiloyu normal sartlarda.. aman inş benimki senin gibi olmaz, yoksa bittim ben

ay inşallah bizde böyle olmaz canım ya gerçi 2 ayda 10 kg iyi ama bizim acelemiz var kiii :)))))) ee nasıl gidiyor ilk gün verdin mi hiç fire ben ilk defa yapmama ragmen hiç zorlanmadım bugün ya sadece birz midem agrıyor çünkü daha önce hiç bi günde bi kg elma yememiştim he bide ben bi bardak kahve içtim şekersiz tabi bide siyah çay umarım bunlar etkilemez tabi şekersiz ikiside ama bilemedim şimdi?

valla bide dayım geldi bugün, akşam yemekler off off dedirtti, birde bütün gün hastanedeydik, ben sadece 2 elma yedim bugün.. normaldede çok yiyemiyorum zaten de bugün hepten az oldu.. babam annem dayım çok ısrar ettiler ama yemedim.. bi kasık yesem falan die baktım ama yok yemedim, bu arada 95.7 ile basladım, haftasonu kilo almışım, ama o kadar normal ki kilo almam,çünküpazartesbozmamak üzere baslıyorum die deli gibi yedimm...

valla 95.7 ile basladım, tam 26 gün uygulayacağım,27.gün sevdiceğimin yanındayım, ve 82 falan olmam lazım, yoksa çok çok çok mutsuz bi gün geçireceğim... inşallah verebilirim ya, ne diyim

Bugünde tam gaz başladım..dün az kalsın domates.corbasini hupletecektim ama yenilmedim çok şükür..bugün bakalım nasil gecicek

Bende eksi elma yiyorum..ama suan heryerde bulabiliyorum yalnız diğer elmaya göre pahalı 3.75 tl kilosu

benimde ikinci günüm işte, dün bir bugün iki..ama ben karar verdim her sabah tartılacağım, moralim de bozurlursa bozulsun napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…