pambixcim tebrik edeirm harikasınbende bugün başladım 91 le bakalım üç gün sonra ne olacak :26:
Kızlar dedikleri gibi haftada 4-5 kilo falan verdiriyor mu????
bencede yanlışlık vardır... ben önceden 77.6 dan 66 ya kadar elma diyeti ile düşmüştüm...sonra başka diyetlerle kilo alıp alıp verdim..şuan 66.2 yim ve bugün itibari ile tekrar başladım...
genel olarak uydum diyete... ama öyle haftada 5 kilo falan veremiyorsun... ben 2 ayda falan verdim... o kiloyu... ama ben hergün 2 saat yürüyüş yapıyordum
2 ayda 10 kiloyu, hergün 2 saat yürüyerek ve bu diyetle verdin yle mi ? senin metablizman çok yavaşmış o zmn ya, çok çok salıklı beslenerek, hattaarada pasta börek yiyerek de verirdin, 2 ayda 10 kiloyu normal sartlarda.. aman inş benimki senin gibi olmaz, yoksa bittim ben
ay inşallah bizde böyle olmaz canım ya gerçi 2 ayda 10 kg iyi ama bizim acelemiz var kiii :)))))) ee nasıl gidiyor ilk gün verdin mi hiç fire ben ilk defa yapmama ragmen hiç zorlanmadım bugün ya sadece birz midem agrıyor çünkü daha önce hiç bi günde bi kg elma yememiştimhe bide ben bi bardak kahve içtim şekersiz tabi bide siyah çay umarım bunlar etkilemez tabi şekersiz ikiside ama bilemedim şimdi?
pambix, tartıldın mı canım yeniden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?