Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kızlar..tam gaz diyetin 3.gunundeyim..ama bugün balık yicem çok seviyorum çünkü Okulda menüde var kendime karşı koyamam bu konuda biliyorum .hem protein olsun.pazara kadar liste dışına cikmicam bi daha

kızlar merhaba ya ben dün akşam mecburen bozmak zorunda kaldım çünkü bende migren var ve dün fena tutdu ilaç almam için akşam biraz yemek zorunda kaldım ( ama bugün tekrardan başladım...
Sizin nasıl gidiyor pekiii....

pazartesi başladım bende.. pazartesi 1 salı 2.. 95.7 idim 93.5 oldum.. ben her sabah tartılacağım.. liste dısında hiçbişey yemiyorum.. 24 gün daha da yemeyeceği, 24 günde insan ölmez demi, ama 24 günde 13 kloverilir mi bilmem zamanında verenler vermiş ama ben veremem gibi sanki..

canım sana bişi sorucam şimdi kahvaltıyı her sabah mı yapıyorsun aralarda hep hep elma dimi yeşil çay da var tabi de siyah çay içebilirmiyiz kiii ?

ihdd napıyorsun canım
ben bıraktım diyeti
çünkü diyetin dışında birşey yediğin anda kilo aldığını fark ettim
akşamları 5 ten sonra kesinlikle hiçbir şey yemememe rağmen hergün gram gram geri geldi,
bu durumda ne anlamı var ki diye düşündüm
ömrümün sonun kadar sadece elmayla beslenmeyeceğime göre
ben de canım şöyle yapıcam
akşamları yemeyeceğim, gün içinde dikkat edicem
bir haftada gitmeyecek ama, giden benim olacak
böyle düşünüyorum
aslında dünde girdim nete
ama senin şevkini kırmamak için yazamadım
sonra da haber beklersin diye de yazmak istedim
,böyle ,işte
inşallah senin istediğin gibi olur

canım sana bişi sorucam şimdi kahvaltıyı her sabah mı yapıyorsun aralarda hep hep elma dimi yeşil çay da var tabi de siyah çay içebilirmiyiz kiii ?
canım sabah 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, yeşil çay la kahvaltı ediyorum.. 1 öğlen 1 de akşam elma yiyorum, 2 saatte bir yesek iyi de yiyemiyorum ki.. elmaların yanında dısarıda değilsem yeşil çay içiyorum, ama dısarıdaysam içmiyorum, buzdolabı poşetine elmamı doğrayıp alıyorum, gidiyorum...
siyah çay ben içmiyorum çok sevmediğimden ama bi yere oturmaya gitsem falan içerim, zararı olmaz bence...

anladım canım, yok ya kırılmaz hevesim, ben sonunu düşünen kahraman olamaz diyip sonunu düşünmüyorum işin benim derdim 16 martta sevgilimin karsısına daha az bi kiloda çıkmak.. sonrasını sonra düşüneceğim...
ama sizin benim gibi aceleniz yoksa, en güzelini yaparsın o sekilde beslenerek..

BBugün 5.gündeyim. gayet güzel gidiyo..işten eve de yürüyorum 40dk sürüyor eve gelince de sogumadan mekik aletiyle çalışıyorum. Pazar günü tartilcam..tartiyi anneme verdim yoksa duramam tartilmadan..ama öğrenciler bile farkediyor kilo verdiğimi cevremdekilerde bakalım..

selam kızlar. bugün diyetimin ilk ve doğal olarak en zorlu günüydü sanırım hiç bozmadım çok şükür. az önce tartıya çıktığımda 1 kilo verdiğimi gördüm. tabi bir kilo bir yemekle geri alınır ama insan seviniyor işte :) kilolu olduğum için kolay verebileceğimi düşünüyorum. sabahları on zayıflatan hareket pilates bide zumba diye bi dans yapıyorum toplam 1 saat on dk falan sürüyor. sonra kahvaltı yapıp elmalarıma başlıyorum. insanın sevdiği meyveyle diyet yapması çok güzel bişey :) konu baya eski ama içimi dökmek istedim

Hoşgeldin cnm..bende yeniyim bu diyetle Ilgili gelişmelerima Yazmak.için yeni üye oldum 5.günüm..farkediyorum..ins sende güzel sonuçlar alırsın..

inşallah ya hepimiz veririz inşallah :) şu kilolardan artık kurtulmak istiyorum. hiç moral bırakmıyorlar insanda pekte sabırlı değilim hemen verip kurtulmak istiyorum

Merhaba !
Diyetimin ikinci gününde,yani dün akşama kadar diyete uyup akşam pizzalar,poğaçalar,havuçlu tarçınlı kekleri görünce diyeti bozdumm
Hepsinden ikişer üçer tane yedim neredeyse.Bugün verdiğimi çok rahat almışımdır derken almadığımı görünce çok sevindim demek mi bozmasam 1 kilo daha gidecekti çok rahat.Bugün tekrardan başlıyorum.

58 kiloyum hedefim 53 !

elma acıktırır, mideyi kazındırır, bunu da denemeden anlatan doktorlardan başka herkes bilir :)
hatta elma lifi içeren zayıflama tabletleri de acıktırır.

slm.kızlar.doğum kilolarım vardı.ben geçen kış bu elma diyetiyle 21 kilo vermiştim.yazın bıraktım.şimdi tekrar başlayacağım.10 kilo daha versem yeter bana.60 olurum.benim sorunum tek başıma diyet yapamamak.çabuk gaza gelirim.
yalnız ben elma diyetini yaparkn biraz değişiklik yapıyordum.sabah hiç bir ürünü light ya da yağsız yemedim.herşeyi normal yedim.ama mutlaka haşlanmış yumurta yedim.yoğurt yedim.protein ihtiyacım.kaslarım erimesin diye.ondan sonra gün boyunca bir kilo elma 3 litre su ve üç fincan kayısılı form çayı içtim.doğadan bende yaramadı.doğuş ve liptonunki iyi geldi.özellikle doğuşun kayısılı.dersanede çalışıyorum.yemek de çıkıyor öğlenleri.nasıl yapacam bilmiyorum.salı başlayacağım inşallah.ptesi diyetlerim hep salı günü bittiği için salı başlayacağım.ayrıca kendime bir diyet günlüğü tutacağım.yediğim en ufak yiyeceği bile yazacağım.10 kilo vermem lazım.hiç bir kıyafetim olmuyor bana. XL kıyafet almaktan nefret ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…