Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar daha diyetimin ilk günü ama biraz önce başım çok fena döndü yere falan düştüm yani bide afedersiniz kustum oysa daha öncede sıkı diyetler yapmıştım hiç böyle bir sey olmuyodu ya sizce neden oldu diyete devam etmeli miyim?? :S
canım ya elma diyeti korkutuyo biraz sanırım bende yapamadım pazartesi başlıcam ama dikkat ediyorum normal yiyorum..bu gün eşim evdeydi kahvaltıda büyük 1 dilim pizza yedim başka hiç bişe yemedimBende pazartesi başlıyorummmanneme de söyleyeceğim kusura bakmasınlar, bu defalık beni mazur görsnler, perşebe akşamı onlara eslik edeceğima ama yemek yemeyeceğim, oda içerim bi tane onlar yerken
![]()
Hiç bozmadan devam edeceğim insallah, bugün uygulayamadımi yarında uygulayamayacağım ama paartesiden itibaren bozmak yok !
kizlarr ben dün yaptimm
ve sadece 300gramm vermisim birdahada yapmicam![]()
Bence devam et.kaç kilosun sen?
canlarım peki verdiğimiz kilolar neremizden gidecek? ben gıdımdan gitmesini istiyorum da. bu arada ikinci gündeyim. dün başladım şu ana kadar sorun yok ama hafta içi yoğun çalışıyorum inşallah her şey yolunda gider... ve acaba akşamları yoğurt yemek bi sıkıntı yapar mı? içim dışım elma oldu :))
pambix tebrik ederim canım...
bende 3 gün yaptım ama devam edemedim, zaten iki gündür öyle çok yedim ki kesin verdiğimide almışımdır
ama yarından itiaren bende sıfırdan baslıyorum bu diyete ve tam 3,5 hafta kaçamaksız uygulayacağım.. 16- marta kadar...iyi sonuçlar alırız insallah...
ihdd canım 3 gün sonunda ne gibi değişklikler hissettin?
canım bende 3-5 bişey vereyim farklı varyasyonlar deneyeceğim. mesela haftasonları rahat geçiyor. hafta içi normal yiyip haftasonları bu diyeti uygulayabilirim oruç tutmak gibi... :) ama bu hafta işe yaradığını görmem lazım inş kolay geçer. İHDD Diyet zor olduğu için mental hazırlık da önemli canım kendini hazır hissettiğinde canına okursun hepsinin :)
Ben 122.7 ile başladım 2haftadir takip ediyordum..aldım sabah kahvaltısını aynen yaptım ara ara eksi elma yedim..öğlen.yemeğinde ana yemekleri yedim sadece et veya sebze baklagil farketmedi yedim.akşama kadar ara ara eksi elma yedim yine..akşam bazen yemeklerden atistirdim.valla iki.günün sonunda 1kilo bile değildi kilo kaybim..ama bu sabah 199.2olmusum Kilom yüksek diye belki bu kadar yemeye çok verdim..