Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar daha diyetimin ilk günü ama biraz önce başım çok fena döndü yere falan düştüm yani bide afedersiniz kustum oysa daha öncede sıkı diyetler yapmıştım hiç böyle bir sey olmuyodu ya sizce neden oldu diyete devam etmeli miyim?? :S

MsMarilyncim bence yapma demekki bu aralar bağışıklığın zayıflamıştır direncin azalmıştır yapma boşver

canım ya elma diyeti korkutuyo biraz sanırım bende yapamadım pazartesi başlıcam ama dikkat ediyorum normal yiyorum..bu gün eşim evdeydi kahvaltıda büyük 1 dilim pizza yedim başka hiç bişe yemedim aslında 2-3 dilim yerdim ama grip oldum doğru düzgün iştahım yok..akşamda sanırım öyle atıştırırım sadece..dün mesela normal kahvaltı yaptım 1küçük krep 2-3 dilim ekmekle penir zeytin salatalık yemiştim..akşama kadar 2-3 tane elma yedim bi kase yoğurtla..akşamda kırgınlık vardı üstümde yemek yemedim canım çerez istedi yarım kase yada biraz fazla leblebi badem felan yedim..abartmamışım dimi haftasonunu ? yarın tekrar tartılıp elma diyetine başlıcam, başlamak zorundayım artık :18:

Son düzenleme:
Bende Sırf bu konu sayesinde üye olmaya karar verdim.13 şubat günü başladım eksi elma yemeye inanın düzenli yapmadım kendimi alistira alıştıra önümüzdeki haftaya adapte olmaya çalıştım ve 122.7 kg ile malesef başladım..bu sabah tartildim 119.2yi gördüm. Ama inanın düzenli yapmadim.yemeklerden yedim Canimin istediğini. Onun dışında kahvaltıya ve her ogün sonrası eksi elma yemeye dikkat ettim sadece.çok sevinçliyim.pazartesi tam anlamıyla baslicam bu haftaya hazır hissediyorum kendimi artik.

Ilk.gün kilo kaybı beklediğimiz gibi.olmaz..ben bugün inanamadım.bence en.az bi 3gun deneyin yavaştan sonra farkedersiniz..ilk önce tartida kilo kaybı olur belki ama sonra farkedilir fiziksel olarak..en azindan benim gibi 119kiloda biri için hemen farkedilmez

canlarım peki verdiğimiz kilolar neremizden gidecek? ben gıdımdan gitmesini istiyorum da. bu arada ikinci gündeyim. dün başladım şu ana kadar sorun yok ama hafta içi yoğun çalışıyorum inşallah her şey yolunda gider... ve acaba akşamları yoğurt yemek bi sıkıntı yapar mı? içim dışım elma oldu :))

Ben 122.7 ile başladım 2haftadir takip ediyordum..aldım sabah kahvaltısını aynen yaptım ara ara eksi elma yedim..öğlen.yemeğinde ana yemekleri yedim sadece et veya sebze baklagil farketmedi yedim.akşama kadar ara ara eksi elma yedim yine..akşam bazen yemeklerden atistirdim.valla iki.günün sonunda 1kilo bile değildi kilo kaybim..ama bu sabah 199.2olmusum Kilom yüksek diye belki bu kadar yemeye çok verdim..

Cnm dediğim gibi valla ben.yedim. yoğurdun kalorisi ne ki zaten ara ara ye bence metabolizmanın yavaslamasin diye..ben bu haftayı böyle alışmak için yaptım..yarından itibaren tam yapicam ins

pambix tebrik ederim canım...

bende 3 gün yaptım ama devam edemedim, zaten iki gündür öyle çok yedim ki kesin verdiğimide almışımdır

ama yarından itiaren bende sıfırdan baslıyorum bu diyete ve tam 3,5 hafta kaçamaksız uygulayacağım.. 16- marta kadar...iyi sonuçlar alırız insallah...

Teşekkür ederim cnm. Bende bir hafta tam bir hafta ara ogunlerde yemek üzere diyeti surdurcem..ins benimde mayısa kadar sürem var :) ins 100 kilonun altına inmek için..bakim bu hafta tam uyunca nasil olcak..

ihdd canım 3 gün sonunda ne gibi değişklikler hissettin?

midem dinlenmişti valla 3 kilo vermiştim.. geri aldım muhtemelen kilo ama öyleböyle yemedim iki gündür.. siz bana bakmayın, diyeti bıraktıktan sonra normal yemeye devam ederseniz almazsınızidaha önce ben yine 3 gün uygulamıştım almamıştım.. ama bunda azartesi bırakmamküzere baslayacağım die çok abur cbur yedim, bugün brunch vardı, ordada çatlayana kadar yedim..

Kızlar çok kesin kararlıyım asla ama asla kaçamak yapayacağım.. 18 Şubat sabahı ve 16 mart sabahı tartılacağım.. yani tam 26 gün boyunca bu diyeti uygulayacağım ! en az 12-13 kg gitmesini diliyorum allahtan..

canım bende 3-5 bişey vereyim farklı varyasyonlar deneyeceğim. mesela haftasonları rahat geçiyor. hafta içi normal yiyip haftasonları bu diyeti uygulayabilirim oruç tutmak gibi... :) ama bu hafta işe yaradığını görmem lazım inş kolay geçer. İHDD Diyet zor olduğu için mental hazırlık da önemli canım kendini hazır hissettiğinde canına okursun hepsinin :)

ve ben mental olarak hazırım, çok hazırımm
tşk ederim canım, saol..

pambixcim tebrik edeirm harikasın bende bugün başladım 91 le bakalım üç gün sonra ne olacak :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…