Merhaba arkadaslar..bende bu diyeti yapiyorum..ama bendende iki gunde 1 kilo gitti..daha fazla verdirir diye umuyordum..yanlis mi yapiyorum dedim ama yok aynen uyguluyorum..hatta elmalarin hepsinide yemeye calisiyorum..fazla geldigi halde..offf offf
kızlar ben geldimm6 günlük hiç kaçamaksız elma diyetimin sonucu 3 kilo allaha şukur tam 3 kilo gitti çok sevindim açıkcası ama ben hiç bozmadm en az 3 bardak yeşil çay 3 lt su ve gün içinde çeşitli bitki çayları ile destekledim dünden itibaran beş gün beş kilo diyetine başladım çünkü ben geçen hafta da bunu yapmıştım vücüdü şaşrtımam gerektiğini düşünüyorum ama pazartesi tekrar elma diyeti ile aranızdayım
canım diyet deneyim ve yöntemlerimizde var ayrıntılı bak istersen ama ben kısaca anlatayım ilk gün patates yiyorsun sabhtan akşama kadar sınırsız ama baharat dişinda hiç bir şey katmadanMerhaba besgünde bes kilo diyeti nasil bisey..banada söylermisin..elmadan biktimda artik..meyveyi cok seven ben..biktim artikbes gunde bes kilo cok iyiymis..banada ayrintili yazarmisin nasil birsey
canım diyet deneyim ve yöntemlerimizde var ayrıntılı bak istersen ama ben kısaca anlatayım ilk gün patates yiyorsun sabhtan akşama kadar sınırsız ama baharat dişinda hiç bir şey katmadan
ikinci gün sebze
üçünçü gün et
4. gün meyve
5.gün yumurta
hergün sınırsız ancak tuz yağ asla yok ve sabah ne ile başlarsan gün içinde aynen devam mesela meyve gününde sabah elma mandalina yediysen öğlen nar ekleyemezsin anlatabildim inşallah
ayrıca 5 kilo gitmesede 2 3 kilo garanti gidiyor ama elma diyeti ile dönüşümlü yapacagım sıkılmamamk adına
canım dukan kısa süreli yapılırsa verilen kilolar hemen alınıyor dıyolar bence 5 gün bu diyeti sonra 2 günde ayran detoksu yaparsan 7 günde en az 3 kilo garanti diye düşünüyorum ben bu iki yöntemle zamanında yoplamda 5 kilo vermiştim dne derimtesekkür ederim canım...ama benim kaygım 1 aydır diyetteyim ve vermem durdu..özel birgün için az zamanım var..acaba dukan mı yapsam.daha hızlı olur..bu 5 günlük diyetimi..açıkçası 1.5 haftada 4 kilo vermem lazım..
canım dukan kısa süreli yapılırsa verilen kilolar hemen alınıyor dıyolar bence 5 gün bu diyeti sonra 2 günde ayran detoksu yaparsan 7 günde en az 3 kilo garanti diye düşünüyorum ben bu iki yöntemle zamanında yoplamda 5 kilo vermiştim dne derim
merhaba yeni birini görmek cok güzel burada benden başka daimi giren yok ara sıra gelen arkadaşlar var ben hafta sonu ayran detoksu yapıp pazartesi tekrar elma diyetine dönüyorum önceki hafta 6 gün yaptım ve 3 kilo verdım gayet memnunum sonuçtan bu hafta içi başka bir diyet yaptım bugün son günüm hafta sonu arınıp pazartesi burdayım inşallah umarım birbirimizi destekler yardımcı oluruzbu arada ben 80 ile başladım 77 ile bitirdim diyeti bu hafta kaç verdiğimi bilmiyorum yarın sabah tartılacagım pazartesi kaçla başladıgımı yazarım artık
ben bu elma diyetine dayanamadimve biraktim
Diyeti heptenmi biraktin...baska birseymi yapiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?