Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba arkadaslar..bende bu diyeti yapiyorum..ama bendende iki gunde 1 kilo gitti..daha fazla verdirir diye umuyordum..yanlis mi yapiyorum dedim ama yok aynen uyguluyorum..hatta elmalarin hepsinide yemeye calisiyorum..fazla geldigi halde..offf offf

Merhaba arkadaslar..bende bu diyeti yapiyorum..ama bendende iki gunde 1 kilo gitti..daha fazla verdirir diye umuyordum..yanlis mi yapiyorum dedim ama yok aynen uyguluyorum..hatta elmalarin hepsinide yemeye calisiyorum..fazla geldigi halde..offf offf

devam ediyormusun umudum sendin? ben hafta sonu bozmak zorunda kaldim misafirlige gittim orda yiyemedim ama yarin kaldigim yerden devam ediyorum. Funda sen neler yaptin???

kızlar ben geldimm 6 günlük hiç kaçamaksız elma diyetimin sonucu 3 kilo allaha şukur tam 3 kilo gitti çok sevindim açıkcası ama ben hiç bozmadm en az 3 bardak yeşil çay 3 lt su ve gün içinde çeşitli bitki çayları ile destekledim dünden itibaran beş gün beş kilo diyetine başladım çünkü ben geçen hafta da bunu yapmıştım vücüdü şaşrtımam gerektiğini düşünüyorum ama pazartesi tekrar elma diyeti ile aranızdayım

Merhaba besgünde bes kilo diyeti nasil bisey..banada söylermisin..elmadan biktimda artik..meyveyi cok seven ben..biktim artikbes gunde bes kilo cok iyiymis..banada ayrintili yazarmisin nasil birsey

Merhaba besgünde bes kilo diyeti nasil bisey..banada söylermisin..elmadan biktimda artik..meyveyi cok seven ben..biktim artikbes gunde bes kilo cok iyiymis..banada ayrintili yazarmisin nasil birsey
canım diyet deneyim ve yöntemlerimizde var ayrıntılı bak istersen ama ben kısaca anlatayım ilk gün patates yiyorsun sabhtan akşama kadar sınırsız ama baharat dişinda hiç bir şey katmadan
ikinci gün sebze
üçünçü gün et
4. gün meyve
5.gün yumurta
hergün sınırsız ancak tuz yağ asla yok ve sabah ne ile başlarsan gün içinde aynen devam mesela meyve gününde sabah elma mandalina yediysen öğlen nar ekleyemezsin anlatabildim inşallah
ayrıca 5 kilo gitmesede 2 3 kilo garanti gidiyor ama elma diyeti ile dönüşümlü yapacagım sıkılmamamk adına

tesekkür ederim canım...ama benim kaygım 1 aydır diyetteyim ve vermem durdu..özel birgün için az zamanım var..acaba dukan mı yapsam.daha hızlı olur..bu 5 günlük diyetimi..açıkçası 1.5 haftada 4 kilo vermem lazım..

canım dukan kısa süreli yapılırsa verilen kilolar hemen alınıyor dıyolar bence 5 gün bu diyeti sonra 2 günde ayran detoksu yaparsan 7 günde en az 3 kilo garanti diye düşünüyorum ben bu iki yöntemle zamanında yoplamda 5 kilo vermiştim dne derim

Canim herseyide sana soruyorum ama ayran detoksunuda aciklarsan cok sevinirim..

Arkadaslar selam,
Ben 2010 yilinda Enger kullanici ismiyle burdaydim..sonra sifremi hatirlayamdigim icin bu yil yeni nick aldim :)) 1563.sayfa da yorumlarim da var..o zamanlar 79.5 kilo falanmisim..Bu diyetle 1 haftada 4 kilo vermisim..
Ozaman bekardim..Simdi evliyim ve yine kilolarimdan sikayetciyim..Ama suan 66 kiloyum ben..Evlendigimde 58 kiloydum..ozamanlardan surekli baslayip bitemeyen diyetlerim var benim :)) ama dugunumden sonra 67-65 arasi sikistim..asagisina inemiyorum..Tekrar elma diyetine baslamaya karar verdim..Hazir cocuk yokken yapayim birseyler.. 1 haftadir spora da gidiyorum..bi diyetle desteklemem lazim..
Bakalim haftada 4 kilo verebilecek miyim yine :)

Bende yarin basliyorum..aksam alayim elmalarimi :))

merhaba yeni birini görmek cok güzel burada benden başka daimi giren yok ara sıra gelen arkadaşlar var ben hafta sonu ayran detoksu yapıp pazartesi tekrar elma diyetine dönüyorum önceki hafta 6 gün yaptım ve 3 kilo verdım gayet memnunum sonuçtan bu hafta içi başka bir diyet yaptım bugün son günüm hafta sonu arınıp pazartesi burdayım inşallah umarım birbirimizi destekler yardımcı oluruz bu arada ben 80 ile başladım 77 ile bitirdim diyeti bu hafta kaç verdiğimi bilmiyorum yarın sabah tartılacagım pazartesi kaçla başladıgımı yazarım artık

Canim su ayran detoksunu nasil yapiyorsun...ben surekli giriyorum ama kimse yorum yapmayinca cikiyorum...bu arada 6 gunde 3 kilo verdim elma diyetiyle.bir kac gundur gene azitmaya basladim...yeniden basladim bugun

Ben de dün başladım bu elma diyetine, bugün 2.günüm, dün çok iyi geçti çok şükür, ben bu elma diyetini biraz kendime göre yaptım tam listeye uymadım ama yınede iyi sonuç alacağıma inanıyorum tabii devam ettirirsem.

Dünkü menüm şu şekilde,

Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta

Ara: Yok

Öğle
1 kepçe çorba
Salata (yağsız)

Ara: 2'si bir arada

Akşam: 1 yeşil elma

Ara: 1 yeşil elma+1 salatalık

Spor: 1 saat tempolu yürüyüş
1 saat spor.

1 hafta devam ettirip daha sonra 1 gün normal şeyler yiyip tekrar başlayacağım bu diyete 1 ay böyle devam edeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…