Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

bende yarın başlıcam ınş. 75 kiloyum boyum 161 hedefim 60 forumu tam okuyamadım acaba elmalar kabuklumu kabuksuz mu olacak yani bir farkı var mı

of tek tip beslenmek cok saglıksızca ben bu diyeti bı hataya dusup yaptım ve 2cı gun kanamam oldu doktor dırek dıyet yapıomusun beslenme duzenını degıstırdın mı dıye sordu kızlar... benden sıze tavsıye yapmayın saglıgınızdan olursunuz zaten gunluk hayata konsantre olunmuyor ınsanın bası donuyor elma acaıp mıdeyı kazındıryor,dıyet bıttıgınde gozu donmus sekılde yemeklere saldırıyorsunuz..yavas verın ama saglıklı verın hayatınızla oynamayın

bende 160 boyunda ve 80 kiloyum.hiçbir diyete bağlı kalamıyorum.en çok tatlı ve abur cubur düşkünlüğünden veremiyorum üstüne üst birde alıyorum.bu halimden üzerime istediğimi alamamaktan ve giyememekten çok sıkıldım be bunaldım.ama bu kez bu elma diyetini deneyeceğim.sonuçları size yazacağım.ah bir 50' li kiloları görebilsem ahhhhhh:)))

kızlar bende bu diyeti yapıyorum 3.gunum bugun daha onceleri yaptıgımda cok olumlu sonuclar aldım kesınlıkle yenı baslayan arkadaslara tavsıye ederım gercekten gozle gorulur fark oluyor denemeye deger dıyorum:)

bende 3 hafta yaptım kızlar 10 kılo verdım ama bıraktıgım an 3 kılo gerı aldım sanırım sporla bırlıkte yapmam lazım

heralde herkes bıraktı bu diyeti.... kimse bişeyler yazmadığına göre... bende bugün başladım bu diyete sabah tartıldım 65.600 bende 10 kilo vermek istyorum.. Doğum kiloları sanki yapıştı üzerime... Başlamayı düşünen yokmu.. yanıma arkadaş istiyomm destek istiyorummm

kızlar dün başladım ama tamda yapmadım. sabah kısmına uydum, 2 saatte 1 elma yedim. Öğlen sebze yemeğinden biraz yedim. Akşam mantar yapmış annem mantardan 2 dilim kepek ekmeği ile yedim. Akşam elma yemedim. birde üstüne çekirdek çitledim. Sabah tartıldım 600 gr gitmiş. şok oldum :S

Ben yarın bu diyete başlıcam elmayı çok sevıyorrum vede yapabılırım bunu, 64 kıloyum sabah kıyafetsız tartıldıgımda ama ben 65 olarak varsayıyorum:) hedefım 60 kılo olmak keşke bana burdan bı arkadaş eşlık etse

Ben bu diyetle kilo verdim 2 sene falan evveldi sanırım.Şimdi 1,5 aylık bebeğim var.Süt veriyorum.Ek gıdalara başlayalım yine yapmak istiyorum.E azından 1 hafta.Zaten şok diyetler uzun süre devam edilmemeli diye biliyorum.

canım benim 8. günüm bitti bu diyette.. tam 2,5 kilo verdim.. ama devam ediyorum ...ay sonuna kadar yapıp bırakcam.. Hollywodd diyetine başlıcam...Önden metobolizmam hızlansın diye bu diyeti yaptım.. 8 günde 2,5 kilo daha verirsem ay sonunda ortalama 60,5 olacağım... hollywood diyeti ilede 1 ayda 5-6 kilo verirsem mart ayına 55 kilo olarak girmeyi planlıyorum:))

sen ne kadar süre yaptın ve kaç kilo verdin canım..

doğru dürüst uygulamıyorum listeyi. sadece az yiyorum, 2 saatte bir yeşil elma yiyorum, ekmek yerine kepek ekmek kullanıyorum (günde 2-3 dilim) , su içiyorum. tatlı ve unlu ve tuzdan uzak duruyorum. 4. günüm 1.700 gr gitmiş.
çok sevindim kızlar, bence kasmaya gerek yok, vicudun vitamin, mineral ve her tür faydalı besine ihtiyacı var, ben bu şekilde yapıyorum kasmadığım halde veriyorum, günde 1-2 kilo değilde daha az veriyorum yavaş yavaş gitsin kilolar sorun yok bence :) önemli olan sağlığı koruyabilmek...

canım benimde haftada 2 kilo hedefim

yazan yok sanırım, olsun 18.01.2013 de başlamıştım
dün tartıldım toplamda 2 kilo gitmiş. yani 6 günde 2 kilo süper...

kızlar kızlar kızlar kaç gündür elma yemeyi sallıyorum, günde 1 veya en çok 2 ye düştü... malesef giden sadece 300 gr

tekrar elma yemeyi çoğaltacağım, elmada bişey var sanki.... onu bırakınca kilo vermede çok yavaşlıyor.

72.600 ile başladım- şu an durum 70.200 - 10 günde anca 2 kilo 200 gr gitti

Son düzenleme:
pazar günü diyeti bozdum,yani çokta bozmadım ama elma yemedim bir defa, üstüne birde öğle yemeğinde kendimi ödüllendirdim.
yani kepek ekmeği ile ne bulsam yedim. daha çok kahvaltı tarzında :) üstüne çay demledim browni kek bitter çikolata derken akşam oldu.
dedim yeter bukadar ödül

sonra evi temizledim ve yattım. sabah tekrar diyete başladım. 2 dilim kepek ekmeği , 2 büyük bardak su, bir büyük bardak çay , kibrit kutusu kadar peynir yedikten sonra tartıya çıktım 71. kg geldim. bu kilodan itibaren tekrar başlıyorum.

Geçenlerde yapmıştım bu diyeti 4 gün yaptım ama arada bir gün kaçırdım :)
Tam verdiğim kg hatırlamıyorum ama 1-1.5 kg kesin gitmişti.
Hatta garip birşey oldu bıraktığım gibi yemeklere saldırdım haşlanmış patatesler börekler lahmacunlar:)
Ama kg hiçç almadım hatta az daha verdim.
Artık elma diyetinden mi yoksa
Gün içinde 30-40 dk arası yaptığım pilates 20 dk tempolu yürüyüşten mi bilmiyorum ama kg almadığım kesin:)

Ayrıca bir meyve canavarı olarak bu diyet benim için çok keyifli.
Bugün yine başladım bu sefer diyete tamamen sadık kalıcam.
Boyum 1.70 hedefim 60
şuan ki kgm 69.800 gram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…