arkadaşlar ben burdayım geçen hafta yaptım 3 gün 1 kilo gitti bazı yatılı misafirler falan geldi bozdum ama salı tekrar basladım daha hiç dışına çıkmadım bakalım sonuç ne olacak ben 6 yapıp sonra 1 gün ara vererek yapmak istiyorumbizde şu haftalık çizelge olayına mı girsek
bende aynı durumdayım..ilk olarak bu akım 2 yıl önce başlamış..muhtemelen şimdi o arkadaşların hepsi,istediği kilolardaarkadaşım madem seninde acelen var kilo vermen konusunda,bizde birbirimize destek olalım..ben başlangıç kilomu yazayım,sende yaz..hedefimizi yazalım,birbirimizi motive ederek verelim şu kilolarıda hafifleyelim.. 18 günüm kaldı ve benim 10 kilo fazlam var.. nedersin
Ama benim hedefime biraz acele ulasmam gerekiyor..üstelik birde iddaa var ortada..3 gündür verenleri okuyorum..insallah bende veririm biran önce.bugün elmalarımı aldim,yarın sabah basliyorum..bu arada sen memnunmusun gercekten hizli kilo verdirir mi?senin bugûn 3.günün sanirim.kac kilosun..cok soru sordum biliyorum ama biraz destege ihtiyacim var..benim gibi cabalayan birilerinin oldugunu bilmek biraz hirslanmama yol acar diye debeleniyorum
Bu arada bende 61 kiloyum..bakalimm..
Ama benim hedefime biraz acele ulasmam gerekiyor..üstelik birde iddaa var ortada..3 gündür verenleri okuyorum..insallah bende veririm biran önce.bugün elmalarımı aldim,yarın sabah basliyorum..bu arada sen memnunmusun gercekten hizli kilo verdirir mi?senin bugûn 3.günün sanirim.kac kilosun..cok soru sordum biliyorum ama biraz destege ihtiyacim var..benim gibi cabalayan birilerinin oldugunu bilmek biraz hirslanmama yol acar diye debeleniyorum
Tamam canim idaeline ulasmani dilerim biran önce.bende istedigim kiloya gelene kadar devam edicem..bu arada oruç tutmakta akillica..hem borçları ödemek
Hem sevap islemek..hemde mideyi kücültmek icin güzel fikir..bu arada ara verdigin o günde sakin abartma canim..ben kendimdem biliyorum..suan yaptigimiz sok diyet..ve vücudu yagsizliga alistirmaya calisiyoruz.depoyu kullansin diye..sen o bir günde yedigin herseyi vucudun depolucak.ac kalmis birinin ekmege saldirmasi gibi..emeklerin bosa gitmesin derim bende o kacamak gunlerinde..diyeti bozardim hep..:)) deneyimle sabitlendi..emin ol...
canım o diyette iki gün protein bir gün sebze birgün meyve bir günde patates var o yuzden mantıklı geldi bana ayırca ben haftasonları giremiyorum pazartesileride cok yoğun günüm en geç salı hayırlı haberlerle gelirim inşallahO diyeti görmedim..bide ona bakayim...ama bagirsaklar calissin diye ogünde vitamin almayip protein alinabilir..tavuk.et gibi..cunku bu diyettede protein yetersiz olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?