Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

yine burdayım elmalarım hazır ama bu sefer 10 gün dayanacağım söz verdim sporumuda yapçam inşallah bir kaç denemem oldu elmayla verdim ama sonrasında dikkat etmeyince tabi neyseki şimdi 10 günlük acil vermem gerek bakalım başka yapan var mı arkadaşlar destek gerek

canım bugünn bende başladım.ben bu sırada sigarayı 3 gün oldu bırakalı kilo almamam lazım çünkü alırsam azmime yenilir kilo alıyorum diye tekrar sigaraya başlamaktan korkuyorum.onun için bu diyeti yapıp moral kendime yaratmam lazım.birbirimize yardımcı olalım.bu 10 gün içinde.

Kızlar bugün benim 4.günüm 1 hafta yapmayı düşünüyordum ama ben de size katılabilirim beraber 10 gün yapabiliriz, regl olduğum için henüz tartıya çıkmadım ama eminim tartıda çok iyi rakam göreceğim çünkü öğlen salata yemem dışında diyete tam uydum, aslında ben diyeti kendime uydurdum sabah normal kahvaltı öğlen salata akşama kadar elma şeklinde yapıyorum diyetimi bakalım regl'den sonra anlayacağım ne kadar verdiğimi.

simdilik tamamen biraktim umudum sendin ne denesem diye dusunuyorum:) sen kaç kilo verdin toplamda bu elma diyetiyle

Gercekten verdim bir bucuk haftada 4 kilo....super gidiyordu..ama insan dayanamiyor..elmayi cok severdim.ama surekli eksi elma yiyince cok sikildim...bu gunlerde metabolizmam duzelsin diye normal yemeye basladim.gene aldim iki kilo...o nedenle arkadaslarin yqptigi gibi bende kendime uyarlayacagim...sabah iki dilim kepek ekmegi.peynir.zeytin.haslanmis yumurta sarisi yok..ara ogunler elma.oglen veya aksam birinde salata.digerinde..e.tavuk veya corba...hatta bir tiyo vereyim..bir gun kahvaltiyi kemek ekmekli yap..diger gun yulaf ezmesi yarim eu bardagi yogurtla veya sutle...ben artik rejimi kendime gore yapacagim...sigarayi yeni biraktim..birde ondan yemege basladim...fitnessada yazildim..vakit buldukca sporda yapinca istedigim gibi 2013 e idael bir kiloda girecegim....yarin adam akilli basliyorum diyete ve duzenli spora bende sizinleyim arkadaslar....aslinda canim senin yazilarinida okudum cok kararliydin...simdi vazgecme bukadar motive olmusken..birbirimizi dahada motive ederiz..dahada iyi olur..bu arada okul arkadaslarinla nasil gecti gunun...sanirim bulustunuz..

Sabah
1 yumurta
2 d.çavdar ekmeği
4 zeytin

Ara: Yok

Öğle
2 kepçe çorba
Salata
1 elma

Ara: Yarım elma

Akşam: Yarım elma

Ara: 1 elma.

Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat spor
Yeşilçay: 2 ya da 3 fincan

Canim kac kilo basladin ve nekadar oldu..tartildinmi

Canım 72 ile başladım 2.gün tartıldım 71 çıktım tartıda sonra tartılmadım çünkü reglden dolayı şişkinliği var tartıda fazla çıkarım moralım bozulur dıye tartılmadım çünkü bu kadar az yemeyle bir de veremezsem dıyetı mıyetı bırakır yemeklere saldırırım

Bu arada bugün benim 4.günüm, Allah nasip ederse 1 hafta yapıcam bakalım sonuç nasıl, ona göre devam edicem yarın da tartılmam sanırım ama çarşamba sabahı tartılıcam çünkü çok merak ediyorum sonucu

şunu da belirteyim, ben elmayı 2 saatte bir yemiyorum 1 günde max.3 elma yiyorum .

tamam inşallah başlamazsın canım ama o zaman şöyle diyelim 20 aralığa kadar yapalım anlaştık mı kolay gelsin bakalım bizlere

tamam canım bende regl olmak üzereyim canım 20 aralığa kadar devam edelim bakalım neler olacak

Arkadaslar bende sizinleyim...bende varim..bu kilolar gidicek...31 aralik bizim gunumuz olsun....2013 e basarimizla gurur duyarak girelim..

inşallah canım hadi bakalım 11 aralık baz alınıyor 20 aralığa kadar spor yapanlar varsa belirtsin çünkü ben arada yapıyorum herkese şimdiden başarılar arkadaşlar

Tamamdir diyet kardeslerim...:)) 11 aralik baslangic...20 aralik bitiss...bakalim yarindan itibaren yilmadan..birakmadan tam gaz devam ediyoruz....YASASIN DİYET KARDEŞLİĞİ......

Kızlar selamlar, bugün benim 5.günüm, bende sizinle beraber 20 Aralık'a kadar devam edicem ama benim biraz meyve diyetine döndü sanki elma yerine ayva ve mandalina yedim bugün.

yarım bir başlangıç olsada başladık ama bugün çok fena bir gündü arkadaşlar yemek de yemek durumunda kaldım bir toplantı sonucu hık mık desemde işe yaramadı sanırım yarını milat sayıyorum ben burdayım

Kızlar tartıldım 5.günün sonucu 2 kilo ama ben elma diyeti gibi yapmadım. Şu şekildeydi benim ki, örnek menüm

Sabah
Yumurta
2 d.kepek ekmeği
3 Zeytin (bazen yedim)
Domates+salata da eklenebilir (ben yumurta ile yiyemiyorum)

Öğle
2 kepçe çorba
Salata

Ara: 1 elma ya da mandalina ya da portakal vs.

Akşam
1 elma

Ara: 1 elma

Mesela bugün armut elma mandalina yiycem tabii öğünlere böldüm bunu. Aslında amacım öğle menüsünü azaltıp, akşam sadece meyve yemek, elma diyeti gibi olmadı benim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…