simdilik tamamen biraktim umudum sendinne denesem diye dusunuyorum:) sen kaç kilo verdin toplamda bu elma diyetiyle
Sabah
1 yumurta
2 d.çavdar ekmeği
4 zeytin
Ara: Yok
Öğle
2 kepçe çorba
Salata
1 elma
Ara: Yarım elma
Akşam: Yarım elma
Ara: 1 elma.
Spor: 1 saat yürüyüş+1 saat spor
Yeşilçay: 2 ya da 3 fincan
Canim kac kilo basladin ve nekadar oldu..tartildinmi
canım bugünn bende başladım.ben bu sırada sigarayı 3 gün oldu bırakalı kilo almamam lazım çünkü alırsam azmime yenilir kilo alıyorum diye tekrar sigaraya başlamaktan korkuyorum.onun için bu diyeti yapıp moral kendime yaratmam lazım.birbirimize yardımcı olalım.bu 10 gün içinde.
Kızlar bugün benim 4.günüm 1 hafta yapmayı düşünüyordum ama ben de size katılabilirimberaber 10 gün yapabiliriz, regl olduğum için henüz tartıya çıkmadım ama eminim tartıda çok iyi rakam göreceğim çünkü öğlen salata yemem dışında diyete tam uydum, aslında ben diyeti kendime uydurdum sabah normal kahvaltı öğlen salata akşama kadar elma şeklinde yapıyorum diyetimi bakalım regl'den sonra anlayacağım ne kadar verdiğimi.
Arkadaslar bende sizinleyim...bende varim..bu kilolar gidicek...31 aralik bizim gunumuz olsun....2013 e basarimizla gurur duyarak girelim..
tamam inşallah başlamazsın canım ama o zaman şöyle diyelim 20 aralığa kadar yapalım anlaştık mı kolay gelsin bakalım bizlere
tamam canım bende regl olmak üzereyim canım 20 aralığa kadar devam edelim bakalım neler olacak
inşallah canım hadi bakalım 11 aralık baz alınıyor 20 aralığa kadar spor yapanlar varsa belirtsin çünkü ben arada yapıyorum herkese şimdiden başarılar arkadaşlar
Tamamdir diyet kardeslerim...:)) 11 aralik baslangic...20 aralik bitiss...bakalim yarindan itibaren yilmadan..birakmadan tam gaz devam ediyoruz....YASASIN DİYET KARDEŞLİĞİ......
bak 3 sonra bırakırsak sopalamak serbest
Hu hu kimse yok muumudum sensin sen bugün başlıcaktın sesin çıkmıyor ne yaptın başladın mı?
noraaa sen bir tartılsaydın iyiydi merak ediyorum kaçsın...ben başladım bugün 58.5 kiloyla hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?