• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Canim bu arada senin boyun kacti..birde emin ol sen benden daha hizli vereceksin..100 kilo ustu olan vucutlar boyle diyetlere cok kisa surede cevap veriyor..birazda yuruyus yapabilirsen eminim senin haftaya gorecegin kilo en az 10...soylemedi deme..hatta 5 isterken 15 gelebilir..;))

ben geldim ama çikmisin bile :( 2ci gunum bugun biraz kaçamaklar oldu ama yinede diger gunler yediklerime bakarak çok az yiyorum :) senin ilk gunun nasil geçti??? yarin tartilip sonucu bildiririm ahhh keske 15 gitse göbek atarim :D

Yaa neden üzülüyorsun canim..verecegiz bu kilolari arkadasimda bir dahaki ay nisanlaniyor..ve sevgilisinin sadece bir lafi yuzunden 19 kilo verdi ve hala verecegim diyor..senn.ben daha yeni basladik...:10:

Yaa neden üzülüyorsun canim..verecegiz bu kilolari arkadasimda bir dahaki ay nisanlaniyor..ve sevgilisinin sadece bir lafi yuzunden 19 kilo verdi ve hala verecegim diyor..senn.ben daha yeni basladik...:10:

ben çok uzun sure yapamam canim ama en az 60 kilo vermem lazim tek elma diyetiyle verisem çok sarkigim olur. haftaya persembe eski arkadaslarimi ve ogretmenlerimle bulusacagiz okuldan çiktigimda 110 kiloydum 20 kilo aldim 1 bucuk senede kesin sismanlamisin diyecekler o yuzden ne kadar verirsem kar

Kaldiki elmami yedim ..bir suru sinav kagidi okuyacagim..hangi zamanda spor yapayim..dinlenirken mesaj yaziyorum:ssz:

Back
X