hoşgeldinnnbende 22 yaşındayım ama senden kiloluyumm:18: dün 3.günüm bitti ve kaçamak yapmadan yeşil elma ile devam ediyorum pazartesi sabahı tartılacağım inşallah güzel sonuçlar olur bu arada 80 ile başladım
inşallh canım birbirimize destek olarak kurtulacagız bu kilolardan elma gerçekten tok tutuyor yada bende etkisi bu ben 1 ay yapmayı planlıyorum bakalım kaça kadar düşeceğim
ne güzel kaçamak da yapmıyorsun.. daha ne olsun.. yılmak yok.. devam devam!hep birlikte istikrarlı olup şu fazla kilolardan kurtulalım
aslında yememek degıl de yıyememek sabhları erken kalkıyorum o saattede canım pek ıstemıyor yumurtayıda zorla yıyorum desem yerıaksamda 3 30 gıbı ancak evde oluyorum o saatten sonra da yemek ıstemıyorum hafta sonu peynır de zeytınde yerm yerim inşallah kendımı kotu ve aç da hissettmiyorum
bu arada tanışmadık biz ben 22 yaşında evli bır kız çocuk annesiyim bir ilköğretim okulunda psikokojik danışmanlık yapıyorum sen?
kııızzzlaaarr, ilk hedefim olan 65 e çook yaklaştım...... herhalde yarın felam 65 küsurlara inerim hemen ibremi 60 a çekicem :)))))
yaa maşallah darısı başımaaaa bu hafta kaç kilo verdin toplamda
kııızzzlaaarr, ilk hedefim olan 65 e çook yaklaştım...... herhalde yarın felam 65 küsurlara inerim hemen ibremi 60 a çekicem :)))))
Benden 2 haftada 7 kg gitti . Salı günü 3 hafta olacak. Ama bu hafta Pek. Verdiğimi düşünmüyorum. 90 na insem iyiydide neyse. Bu arada biliyorsunuz ben 100 kg ile başlamıştım diyete.
herkese günaydınlar kızlar güzel bir gün diliyorum hepimize
canımcım ilk haftalar kilo fazlalığına bağlı olarakta çok güzel kilo veriliyor sonra yavaşlayaıp duruyor... bir kaç gün menünü değiştirip tekrar devam et.... sakın bırakmıyoruz burdayız tamam mı....
evet canım yem yeşil olanlar pek tatlı değillerbende başlıyımda yeşil elma derken ?
şu sarı olanlar değil dimi
yeşil yemyeşil olanlar hı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?