• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hoşgeldinnn:1: bende 22 yaşındayım ama senden kiloluyumm:18: dün 3.günüm bitti ve kaçamak yapmadan yeşil elma ile devam ediyorum pazartesi sabahı tartılacağım inşallah güzel sonuçlar olur:1: bu arada 80 ile başladım:17:

inşallh canım birbirimize destek olarak kurtulacagız bu kilolardan elma gerçekten tok tutuyor yada bende etkisi bu ben 1 ay yapmayı planlıyorum bakalım kaça kadar düşeceğim:1:

ne güzel kaçamak da yapmıyorsun.. daha ne olsun.. yılmak yok.. devam devam! :1: hep birlikte istikrarlı olup şu fazla kilolardan kurtulalım :1:

Son düzenleme:
bugün,3 günlük elma diyetimin ilk günü :. sabah 1 kuru hurma ve 1 elma ve bol su ile başladım bakalım.. üç gün boyunca elma yemek benim için iyi bir terbiye olacak :1:

Son düzenleme:
aslında yememek degıl de yıyememek sabhları erken kalkıyorum o saattede canım pek ıstemıyor yumurtayıda zorla yıyorum desem yerı :1: aksamda 3 30 gıbı ancak evde oluyorum o saatten sonra da yemek ıstemıyorum hafta sonu peynır de zeytınde yerm yerim inşallah kendımı kotu ve aç da hissettmiyorum:1:
bu arada tanışmadık biz ben 22 yaşında evli bır kız çocuk annesiyim bir ilköğretim okulunda psikokojik danışmanlık yapıyorum sen?:1::1:

maşallah ne güzel... ben yakında 30 olcam ve evde kaldım :52::52::52: bende yazılım üzerine bir firmada çalışıyorum... yalnız yaşıyorum, bir köpüşüm var pek bi şeker şirin bişi.... o kaa...

kııızzzlaaarr, ilk hedefim olan 65 e çook yaklaştım...... herhalde yarın felam 65 küsurlara inerim hemen ibremi 60 a çekicem :)))))

bir hurma ,4 elma,1 ayva ve birazcık tofu ile bugünü erkenden kapatıyorum .. artık bütün gece bol bol bitki çayı içip kkda diyet sayfalarını okuyum.. gaza gelmeye çalışırım :1:

bir hurma ,4 elma,1 ayva ve birazcık tofu ile bugünü erkenden kapatıyorum .. artık bütün gece bol bol bitki çayı içip kkda diyet sayfalarını okuyup.. gaza gelmeye çalışırım :1:

Benden 2 haftada 7 kg gitti . Salı günü 3 hafta olacak. Ama bu hafta Pek. Verdiğimi düşünmüyorum. 90 na insem iyiydide neyse. Bu arada biliyorsunuz ben 100 kg ile başlamıştım diyete.

diyette 2. günüm.. aç karna 67 kilo çıktııııım :1: en azından vücuk bir şişkinliğini açttı..hafifledim :D
bu sabah
bir bardak pancar suyu (kansızlığa iyi geliyormuş :D)
bir bardak kefir
2 elma ile başladım bugüne bakalım :D

Benden 2 haftada 7 kg gitti . Salı günü 3 hafta olacak. Ama bu hafta Pek. Verdiğimi düşünmüyorum. 90 na insem iyiydide neyse. Bu arada biliyorsunuz ben 100 kg ile başlamıştım diyete.

canımcım ilk haftalar kilo fazlalığına bağlı olarakta çok güzel kilo veriliyor sonra yavaşlayaıp duruyor... bir kaç gün menünü değiştirip tekrar devam et.... sakın bırakmıyoruz burdayız tamam mı....

elma diyetimi bitirdim.. niyetim 3 gündü laaaakin ben 1,5 gün yapabildim :D ama bu kısa süre bile iyi geldi bana irademi yoklamış oldum benim için iyi bir diyet başlangıcı oldu

Son düzenleme:
Yok canım neye bırakıyorum 100 kiloluk hatunum. Bırakıpta 100 kiloyumu aşıcam. Zaten ben bu diyeti bozarsam adım gibi eminim birdaha konsantre olup diyete başlamam çok zaman alır. O zamana kadarda rahat 120 kiloyu görürüm. Benim ilk hedef 80. Boyum uzun olduğu için 80 de balık etli bir hatun oluyorum. Asıl hedef de 60. 60 ise Afet oluyorum. Yani durmak yok diyete devam :))
canımcım ilk haftalar kilo fazlalığına bağlı olarakta çok güzel kilo veriliyor sonra yavaşlayaıp duruyor... bir kaç gün menünü değiştirip tekrar devam et.... sakın bırakmıyoruz burdayız tamam mı....

kızlarr hafta sonu yatılı mısafırlerım vardı ne yazabıldım ne dıyete deavm edebıldım maalesef yedım dayanamayıp ama bu hafta yenıden basladım :26:
cuma cumartesı baya yedıkten sonra tartıldım 1 kılo gıtmıs ınanıyorum bu hafta cok daha ıyı verecegım yıne pazartesı sabahı tartılırım:1:

Back
X