• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

arkadaşlar..benim acilen 1 ayda 10 kilo vermem lazım:5::5::5:..gerçekten işe yarıyor mu elma diyeti..vallahi sonuna kadar uyucam valla:kkk::kkk: protein diyetinden daha iyi gibi gözüküyor..:1: yaa benide alın gruba ..hatta vermek kesinse.harfiyyen uyucam kurallara veremezsem cezada istiyorum...sexybebek duy beni erkek arkadaşım 1 ay sonra tanışma yıl dönümümüzde evlenme teklif edecek:1::1:çok güzel olmalıyımmm..:4::4:lütfenn yardım istiyorum.:18::18:

bende aynı durumdayım..ilk olarak bu akım 2 yıl önce başlamış..muhtemelen şimdi o arkadaşların hepsi,istediği kilolarda:1:arkadaşım madem seninde acelen var kilo vermen konusunda,bizde birbirimize destek olalım..ben başlangıç kilomu yazayım,sende yaz..hedefimizi yazalım,birbirimizi motive ederek verelim şu kilolarıda hafifleyelim..:5: 18 günüm kaldı ve benim 10 kilo fazlam var..:37: nedersin:34:

bizde şu haftalık çizelge olayına mı girsek:ssz:
arkadaşlar ben burdayım geçen hafta yaptım 3 gün 1 kilo gitti bazı yatılı misafirler falan geldi bozdum ama salı tekrar basladım daha hiç dışına çıkmadım bakalım sonuç ne olacak ben 6 yapıp sonra 1 gün ara vererek yapmak istiyorum:1: ayrıca son olarak kilom 80 ilk hedefim 70 sonra inşallah artık 65 i görmek için çabalayacağım:1:

Ama benim hedefime biraz acele ulasmam gerekiyor..üstelik birde iddaa var ortada..3 gündür verenleri okuyorum..insallah bende veririm biran önce.bugün elmalarımı aldim,yarın sabah basliyorum..bu arada sen memnunmusun gercekten hizli kilo verdirir mi?senin bugûn 3.günün sanirim.kac kilosun..cok soru sordum biliyorum ama biraz destege ihtiyacim var..benim gibi cabalayan birilerinin oldugunu bilmek biraz hirslanmama yol acar diye debeleniyorum

bende aynı durumdayım..ilk olarak bu akım 2 yıl önce başlamış..muhtemelen şimdi o arkadaşların hepsi,istediği kilolarda:1:arkadaşım madem seninde acelen var kilo vermen konusunda,bizde birbirimize destek olalım..ben başlangıç kilomu yazayım,sende yaz..hedefimizi yazalım,birbirimizi motive ederek verelim şu kilolarıda hafifleyelim..:5: 18 günüm kaldı ve benim 10 kilo fazlam var..:37: nedersin:34:

olalim fundacim birbirimize destek benim vermem gereken çok kilom var 133 kiloyum :( ama haftaya persembe onemli bir gun benim için ne kadar kilo verirsem kardir diyorum. bugun basladim ben senin kilon kaç basladinmi sende?

Ama benim hedefime biraz acele ulasmam gerekiyor..üstelik birde iddaa var ortada..3 gündür verenleri okuyorum..insallah bende veririm biran önce.bugün elmalarımı aldim,yarın sabah basliyorum..bu arada sen memnunmusun gercekten hizli kilo verdirir mi?senin bugûn 3.günün sanirim.kac kilosun..cok soru sordum biliyorum ama biraz destege ihtiyacim var..benim gibi cabalayan birilerinin oldugunu bilmek biraz hirslanmama yol acar diye debeleniyorum

Bu arada bende 61 kiloyum..bakalimm..

yarin basla funda kaç gun yapmayi dusunuyorsun ve hedefin kaç kilo vermek?

ben aksamlari girebiliyorum sadece haberin olsun :)

tamam hiç sıkıntı değil..bende akşamları girerim,birbirimizi akşamları takip ederiz.:ssz:benim boyum 1.59cm,kilom şuan 61 ve ben 48 den bu kiloları gördüğüm için tekrar 48 kg olmam gerekiyor..insanların sen çok kilo aldın demesinden sıkıldım:47:

umut_dolu ben bu kilo 48 inene kadar devam edicem..ve bunu aralığın ikinci haftasına kadar kesintisiz sürdüreceğim..:6:yaa herkez 10 günde 10 kilo vermiş..bende inat ettim..bu sefer irademe yenilmeyeceğim:47:sonuna kadar gidicem..:8: bu kilolar gidecek..

evet canım dün üçüncü günüm bitii ama ben ilk sayfadakini aynen uyguluyorum hiç kaçamaksız iki gündür oruç tutuyorum öyle devam ediyorum daha tartılmadım ama eteklerim bol geliyor herkes zayıfladın diyor bakalım pazartesi sabahı tartılıp sonucu yazarım :1: ama en az 3 yada 4 kilo verdiğimi tahmin ediyorum:1: bence ilk aşamada 70 i görene kadar devam edeceğim artık kaç hafta olursa 6 gün yapıp bir gün ara sonra devam politikam:1:

Tamam canim idaeline ulasmani dilerim biran önce.bende istedigim kiloya gelene kadar devam edicem..bu arada oruç tutmakta akillica..hem borçları ödemek
Hem sevap islemek..hemde mideyi kücültmek icin güzel fikir..bu arada ara verdigin o günde sakin abartma canim..ben kendimdem biliyorum..suan yaptigimiz sok diyet..ve vücudu yagsizliga alistirmaya calisiyoruz.depoyu kullansin diye..sen o bir günde yedigin herseyi vucudun depolucak.ac kalmis birinin ekmege saldirmasi gibi..emeklerin bosa gitmesin derim bende o kacamak gunlerinde..diyeti bozardim hep..:)) deneyimle sabitlendi..emin ol...

Boyle enterasan bir vucudumuz var..ayni insanlar gibi dara dusmeden kenara koyayim diyor..birgün belki ac kalirim düsüncesi ile hareket ediyor..belkide insanlar iyi gününde bu kadar dusunmez gelecegim ne olacak diye..nasil olsa geliyor der...

Tamam canim idaeline ulasmani dilerim biran önce.bende istedigim kiloya gelene kadar devam edicem..bu arada oruç tutmakta akillica..hem borçları ödemek
Hem sevap islemek..hemde mideyi kücültmek icin güzel fikir..bu arada ara verdigin o günde sakin abartma canim..ben kendimdem biliyorum..suan yaptigimiz sok diyet..ve vücudu yagsizliga alistirmaya calisiyoruz.depoyu kullansin diye..sen o bir günde yedigin herseyi vucudun depolucak.ac kalmis birinin ekmege saldirmasi gibi..emeklerin bosa gitmesin derim bende o kacamak gunlerinde..diyeti bozardim hep..:)) deneyimle sabitlendi..emin ol...

ya aslında şöyle bir düşüncem var 6 gün bu diyeti yapıp sonra 5 günde 5 kilo diyetini mi yapsam yani dönüşümlü olarak vücutu şaşırtmak adına nasıl olur sence o diyeti inceledin mı ,? 5 günde en az veren 2 3 yani oda fena değil hem 6 günde kaybettiği mineral falan varsa onu alır vücut ne dersin sence mantıklı mı?????

O diyeti görmedim..bide ona bakayim...ama bagirsaklar calissin diye ogünde vitamin almayip protein alinabilir..tavuk.et gibi..cunku bu diyettede protein yetersiz olacak..

Canim bu arada senin boyun kacti..birde emin ol sen benden daha hizli vereceksin..100 kilo ustu olan vucutlar boyle diyetlere cok kisa surede cevap veriyor..birazda yuruyus yapabilirsen eminim senin haftaya gorecegin kilo en az 10...soylemedi deme..hatta 5 isterken 15 gelebilir..;))

O diyeti görmedim..bide ona bakayim...ama bagirsaklar calissin diye ogünde vitamin almayip protein alinabilir..tavuk.et gibi..cunku bu diyettede protein yetersiz olacak..
canım o diyette iki gün protein bir gün sebze birgün meyve bir günde patates var o yuzden mantıklı geldi bana ayırca ben haftasonları giremiyorum pazartesileride cok yoğun günüm en geç salı hayırlı haberlerle gelirim inşallah:1:

Back
X