Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

canım benim bildiğim kadarıyla yeşil elma ama ben canım tatlı istediği zamanlarda kırmızı tatlı elmalarla yaptım bence yapabilirsin canım .amin hepimizin ihtiyacı var benim kilom çok var yolumda uzun ama bu diyet işe yarıyor 2 gün normal beslenince bir sorunda çıkmıyor daha bugün tahlillerimi aldım bütün değerlerim yerinde sadece gribal bir sıkıntım oldu okadar oda geçti sayılır bence bu diyette zarar görmüyorum ben tam uymuyorum şöle kahvaltıyı bir bardak süt ve ya sütlü kahveyle yapıyorum o yüzden proteinimide almış oluyorum bence bu diyeti sende dene tabi sağlık koşulların uygunsa:)

Arkadaşlar görüyorumki hepimiz küçük kaçamaklar yapıyoruz.. Bu böyle mi olması lazım yoksa sadece yeşil elma ve yeşil çay mı olmalı bu diyette?
bende bugün;

sabah 1 elma 1 fincan yeşil çay
öğlen 3-4 galeta,
gün içinde 8-9 çubuk kraker
1 küçük bisküvi
veeeee 1 bardak meyve suyu içtim
aksam yemeğinde de 5 kaşık kısır, 1 kase çorba içtim.

yarın tartılınca yazarım kilomu. ya insanlarla birlikte olunca sürekli, diyet yapmak aşırı zorlaşıyor

Son düzenleme:
kızlarr tam 2 hafta hiç ara vermeden ve kacamak yapmadan yaptım bu diyeti vee suan 70 kıloyum ama 1 haftadır baya kaçamaklarım oldu yarın inş. hiç kaçamak yapmadan devam edicem tam 6 kılo verdım kızlarr kaçamak dediğimde sebze yemeği yedim keske hiç ymeseydım yaa off

Günaydınlar,

bu günkü menüm;

sabah
1 cennet hurması
1 parça peynir
1 elma
1 karanfilli tarçınlı çay

Ara
1 b yeşil çay
1 avuç ceviz

öğle
1 elma
1 byeşil çay

ara
1 b yeşil çay
1 aavuç ceviz

akşam
1 elma
1b yeşil çay

finiş....

zaman çabuk geçsin ve ben hiç bozmıyayım istiyorum oofff....

maşallah çok güzel vermişsin.... bozma aynen devam...

sadece yeşil elma ve yeşil çay seni bir süre sonra yeme krizine sokar...

teşekkür ederim canım. tahlillerimi yaptırdım sorun yok çok şükür bugün başladım kırmızı elmayı yiyebiliyorum fakat yeşil elmadan yalnız 1 dilim yiyebildim kırmızı elmayla yola devam inşallah benimde kg. çok fazla ama inanıyorumki zayıflayacağız

kızlar bende dun basladım.164boyum 63kıloyum eskı kıloma gerı donmek ıstıorum dunden bu yana 1kılo gıtmıs hedefım 57

canım kesinlikle yapacağız öyle yada böyle yeşil olmazsa olmaz diye bir kaide yok olması gereken yeşil ama şeker oranı düşük olduğundan yeşil tercih ediliyor diye biliyorum kırmızı elma tüketiyorum ben bazende eğer çok tatlı ihtiyacı duyarsam valla kırmızı elmayla devam ediyorum bu gün mesela 1 tanesi kırmızıydı kaç kilosun canım ben 93 düm en son tartıldığımda:)

mrb kızlar sabah tartıldım 62,3 geldım 64.4 gelıodum baslamadan önce 2gunde 2kılo vermısım ya ınanamıorum dun aksam bıraz mıde bulantım olmustu salatayla bısıler atıstırdım,bde mandalına yedım.ona ragmen zaıflamısım

sizin nasıl gıdıo ???

bende kırmızı elmayla devam ediyorum canım. malesef kg çok fazla 99 kg topiğin en kg benim galiba ama verecem inşallah. gerçekten herşey beyinde bitiyor yazın kg vermem lazım dedim tavuk diyetiyle 104 kg dan 94 düştüm ramazanı şerif girince kaynattım tatlılar, börekler, çörekler buzamana kadar dikkat etmeden yedim sonuç olarak 99 buldum kendime çok kızıyorum keşke dikkat etseydim diyorum ama malesef geçti........ canım motivede çok önemli burada birbirimizden en iyi anlayan bizleriz çünki aynı dertten muzdaribiz . mativasyonumuzu yüksek tutalım bizde incecik olacaz inşallah

oooo aramızda çok fark yok canım inşallah verreceğiz burda olursak arada toparlaması kolay olur ben im çarşambaya kadar sürecek elma diyetim sonra tartılacağım bilgi veririz birbirimizize gazlarız inşallah :)

selam elma güzelleri...

bu günkü menüm

sabah saat 11 gibi
1 elma
1 parça peynir
1 b form çayı

ara 13:00
1 avuç ceviz
1 b yeşil çay

öğlen 15:00
el kadar haşlama tavuk belki onu bile yemem yerine elma yerim belli olmaz işim

Ara
17:00
1 avuç ceviz
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay

finiş....
akşama da kahve yanına bir parça bitter olabülüüü.... hafta sonu ödülüm... ama hakkımı yarına saklamayı düşünüyorum... yarın yiyeyim...

Kizlar merhaba cok yogun bir haftayi geride biraktim sabah tartildim 2 kilo vermisim ama acayip sikildim elma yemekten.bu diyete biraz ara verip karbonhidrat diyeti yapacagim.yediklerimi cesitlendirecegim.diyete devam edenlere basarilar diliyorum.

kızlar bir şey sorucam bende başlamayı düşünüyorum da elma diyetine ama devamlı elmaylada beslenilmez vücudun başka besinlere de ihtiyacı var 2 günde bir mi normal yemek yiyorsunuz. nasıl yapıyorsunuz onu merak ediyorum :) normal yemekten kastım her 3.günde mesela abartmamak şartıyla akşam yemeği yemek gibi :)

ben sadece pazarları serbest bırakıyorum.... hafta içi en fazlama yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk göğsü o da maksimum 2 gün küç parça yanına başka bir şey olmadan öğlen menümde yiyiyorum.... besleniliyor rahat ol başla kilo verdikçe hevesleneceksin zaten :))) elmaların yanına ya light peynir yada küçük kase yoğurt yiyince acayip tok tutuyor zaten ama ilk günler zor tabi.... ayyy ben bunu kaçıncıya yazıyorum yaaa :))))) her kezin metabolizma hızı farklı ben ite kaka 69.6 dan 66.5 e düştüm....3. haftamdayım ve ben çok katı yaptım....

o da bir şey canım :) yoğurt iyi fikirmiş günde en az bir kere yemek çok iyi gelir :) ben de bir hafta denemek istiyorum bakalım :) peki 2 saatte bir 1 elma falan diye okumuştum onun bir önemi var mı :)

o da bir şey canım :) yoğurt iyi fikirmiş günde en az bir kere yemek çok iyi gelir :) ben de bir hafta denemek istiyorum bakalım :) peki 2 saatte bir 1 elma falan diye okumuştum onun bir önemi var mı :)

saatin önemi var 2 saatte bir yemelisin işin özelliği o zaten bence... ister 2 elma ye ister yiyebiliyosan 3 ben yiyemiyorum... ben bir seferde maksimum 1 tane yiyebilenlerdenim... işte yanında az peynir veya yoğurt daha bişi aramam... insan niyet edince yapıyo.... yeterki bakkaldan çakkaldan uzak durayım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…