iyi akşamlar arkadaşlar ben yazın tavuk salata diyeti yapıp 1 ayda 10 kg. vermiştim tabi dikkat etmeyince tekrar aldım .bu diyeti denemek istiyorum fakat yeşil elma yerine kırmızı yiyebilirmiyim? elmanın ekşi olması şartmı? burada bilgilerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım. gerçekten zayıflamak sabır ve destek gerektiriyor allah hepimizin yardımcısı olsun .
kızlarr tam 2 hafta hiç ara vermeden ve kacamak yapmadan yaptım bu diyeti vee suan 70 kıloyum ama 1 haftadır baya kaçamaklarım oldu yarın inş. hiç kaçamak yapmadan devam edicem tam 6 kılo verdım kızlarr kaçamak dediğimde sebze yemeği yedim keske hiç ymeseydım yaa off
Arkadaşlar görüyorumki hepimiz küçük kaçamaklar yapıyoruz.. Bu böyle mi olması lazım yoksa sadece yeşil elma ve yeşil çay mı olmalı bu diyette?
bende bugün;
sabah 1 elma 1 fincan yeşil çay
öğlen 3-4 galeta,
gün içinde 8-9 çubuk kraker
1 küçük bisküvi
veeeee 1 bardak meyve suyu içtim
aksam yemeğinde de 5 kaşık kısır, 1 kase çorba içtim.
yarın tartılınca yazarım kilomu. ya insanlarla birlikte olunca sürekli, diyet yapmak aşırı zorlaşıyor
canım benim bildiğim kadarıyla yeşil elma ama ben canım tatlı istediği zamanlarda kırmızı tatlı elmalarla yaptım bence yapabilirsin canım .amin hepimizin ihtiyacı var benim kilom çok var yolumda uzun ama bu diyet işe yarıyor 2 gün normal beslenince bir sorunda çıkmıyor daha bugün tahlillerimi aldım bütün değerlerim yerinde sadece gribal bir sıkıntım oldu okadar oda geçti sayılır bence bu diyette zarar görmüyorum ben tam uymuyorum şöle kahvaltıyı bir bardak süt ve ya sütlü kahveyle yapıyorum o yüzden proteinimide almış oluyorum bence bu diyeti sende dene tabi sağlık koşulların uygunsa:)
teşekkür ederim canım. tahlillerimi yaptırdım sorun yok çok şükür bugün başladım kırmızı elmayı yiyebiliyorum fakat yeşil elmadan yalnız 1 dilim yiyebildim kırmızı elmayla yola devam inşallah benimde kg. çok fazla ama inanıyorumki zayıflayacağız
kızlar bende dun basladım.164boyum 63kıloyum eskı kıloma gerı donmek ıstıorumdunden bu yana 1kılo gıtmıs hedefım 57
canım kesinlikle yapacağız öyle yada böyle yeşil olmazsa olmaz diye bir kaide yok olması gereken yeşil ama şeker oranı düşük olduğundan yeşil tercih ediliyor diye biliyorum kırmızı elma tüketiyorum ben bazende eğer çok tatlı ihtiyacı duyarsam valla kırmızı elmayla devam ediyorum bu gün mesela 1 tanesi kırmızıydı kaç kilosun canım ben 93 düm en son tartıldığımda:)
bende kırmızı elmayla devam ediyorum canım. malesef kg çok fazla 99 kg topiğin en kg benim galiba ama verecem inşallah. gerçekten herşey beyinde bitiyor yazın kg vermem lazım dedim tavuk diyetiyle 104 kg dan 94 düştümramazanı şerif girince kaynattım tatlılar, börekler, çörekler buzamana kadar dikkat etmeden yedim sonuç olarak 99 buldum kendime çok kızıyorum keşke dikkat etseydim diyorum ama malesef geçti........ canım motivede çok önemli burada birbirimizden en iyi anlayan bizleriz çünki aynı dertten muzdaribiz . mativasyonumuzu yüksek tutalım bizde incecik olacaz inşallah
kızlar bir şey sorucam bende başlamayı düşünüyorum da elma diyetine ama devamlı elmaylada beslenilmez vücudun başka besinlere de ihtiyacı var 2 günde bir mi normal yemek yiyorsunuz. nasıl yapıyorsunuz onu merak ediyorum :) normal yemekten kastım her 3.günde mesela abartmamak şartıyla akşam yemeği yemek gibi :)
ben sadece pazarları serbest bırakıyorum.... hafta içi en fazlama yağsız tuzsuz haşlanmış tavuk göğsü o da maksimum 2 gün küç parça yanına başka bir şey olmadan öğlen menümde yiyiyorum.... besleniliyor rahat ol başla kilo verdikçe hevesleneceksin zaten :))) elmaların yanına ya light peynir yada küçük kase yoğurt yiyince acayip tok tutuyor zaten ama ilk günler zor tabi.... ayyy ben bunu kaçıncıya yazıyorum yaaa :))))) her kezin metabolizma hızı farklı ben ite kaka 69.6 dan 66.5 e düştüm....3. haftamdayım ve ben çok katı yaptım....
o da bir şey canım :) yoğurt iyi fikirmiş günde en az bir kere yemek çok iyi gelir :) ben de bir hafta denemek istiyorum bakalım :) peki 2 saatte bir 1 elma falan diye okumuştum onun bir önemi var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?