• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben grip atlattım bir kaç gün giremedim ama vazgeçmiş değilim cumartesiye kadar dayandım 96.500 dü sanırım hatırlayamıyorum ama şuan 93.00 toplamda 3.500 vermiş oluyorum fena değil ha ne dersiniz bir kaç gün spor yapamadım tabi hasta olunca ama yarın tekrar başlıyorum bu sefer 10 günlük yapacağım molamıda bitirdim bugün daha ikinci seansımızı 10 gün yapacağım kilom çok fazla çünkü hepinize başarılar diliyorum arada paylaşımları yapınki motivasyona ihtiyaç duyduğumuzda buradan destek alalım canlar olmaz mı:D

bende herkez gibi yıllardır diyetle cebelleşiyorum.yapboz gibi.busefer daha sabırlı ve iradeliyim gibi.:51:1ayda 5kilo verdim.:16:3gündürde elma diyetindeyim daha 1kilo gitti.:53:1ay önce 81,5 la başladım.şuan 75,5 kiloyum.allahım darısı 65 kiloya aah aah:32:

Günaydin bayanlar bugun tarti günümdü gecen pzt bu yana iki kilo ikiyuz gram vermisim 94,300 bir haftalik diyet diyemem cmt pzr diyetin disina ciktim maaalesef(( insallah bu hafta daha fazla verririm . hepinize iyi bir hafta diliyorumm

Bende yarından itibaren başlamak istiyorum ama biraz detaylı olarak açıklama yaparmısınız sabah kahvaltı yapıyoruz ondan sonra gün boyu sadece yeşil elmamı yiyoruz başka birşey yenmmiyor mu ve 1 kilo elma kaç taneye tekabül ediyor?

Bende yarından itibaren başlamak istiyorum ama biraz detaylı olarak açıklama yaparmısınız sabah kahvaltı yapıyoruz ondan sonra gün boyu sadece yeşil elmamı yiyoruz başka birşey yenmmiyor mu ve 1 kilo elma kaç taneye tekabül ediyor?

canım ilk sayfayı oku orda ayrıntılı yazıyo.ben ordan okuduklarımı uyguluyorum.:ssz:

1 kg 6 adet orta boy elma
1,5 kg 9 adet orta boy elma
2 kg 11 adet elma

Bir süre sonra marketlerden 1 1,5 2 kg elma almak sıkıntı yaratıyor. Adet olarak birkaç günlük elmamı alıyorum.

Yarın sabah tartılma günüm ama aynı kilodayım. Sanırım bu hafta böyle bitti.
100 kg olarak başladım. Şuan 94 kiloyum. 6 kg verdim toplam 6 günde.hedef 3 hafta sonra 80 ne inmek

Kizlar giremedim bi kac gundur haftasonu gezmeler tozmalar bugunde temizlik vardi.haftasonu birtek c.tesi bozdum onda da sadece 2 tane zeytinyagli dolma yedim ne borek yedim ne tatli pazar gunu salatayla gecistirdim koca gunu ama verdigim 1.8 kilonun 1.1 kilosunu geri aldim o kadar mutsuzum ki anatamam 5 gun surundum resmen 2 zeytinyagli dolmanin sonucu bu mu olcakti:(( bnm vermek istedigim ztn 5 kilo bu sekilde verirsem geri alacagimi dusunuyorum cok kararsiz kaldim napsam bilmiyorum:(

Kizlar giremedim bi kac gundur haftasonu gezmeler tozmalar bugunde temizlik vardi.haftasonu birtek c.tesi bozdum onda da sadece 2 tane zeytinyagli dolma yedim ne borek yedim ne tatli pazar gunu salatayla gecistirdim koca gunu ama verdigim 1.8 kilonun 1.1 kilosunu geri aldim o kadar mutsuzum ki anatamam 5 gun surundum resmen 2 zeytinyagli dolmanin sonucu bu mu olcakti:(( bnm vermek istedigim ztn 5 kilo bu sekilde verirsem geri alacagimi dusunuyorum cok kararsiz kaldim napsam bilmiyorum:(

yaa malesef hızlı veriliyor ama hızlı da geri alınıyor... ben daha önce 4 kilo verip akabinde geri almıştım... hele ilk günler verdiğini sandığın tamamen bağarsaklarda biriken fazlalıkların atılması... ee yenisini görünce gene biriktiriyo bu kerata.... hiç bırakmamak lazım....

Arkadaşlar bende uzun zamandır bu diyeti takip ediyorum en sonunda bugün başlamaya karar verdim 21 yaşında 1.66 boyunda 63 kiloyum hedefim 55 olmak 8 kilo kadar fazlam var sormak istediğim kahvaltıdan sonra gün boyu ilk gün 6 elmamı yemek gerekiyor elmalar 2 saat ara ile mi yenilecek bir saatten sonra o kadar elmanın yenileceğini düşünmüyorum mide çok küçülecek ve 1-2 elma ile doyunulacağını düşünüyorum . Birde bu diyeti ne kadar süre yapmak daha sağlıklı olur 1 hafta yapıp ara vermek mi gerek yoksa 1 ay düzenli devam etmek mi en sağlıklı süre nedir? Siz bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
bu günkü menüm

sabah
1 elma
1 parça peynir
3 közlenmiş biber
2 parça közlenmiş patlıcan
1 b form çayı

ara
3 kayısı
1 avuç ceviz içi veya bademm --- gidip almam lazıım kararsızım
1 b yeşil çay

öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çay

Ara
1 kivi
1 b yeşil öay

Akşam
1 elma
1 b yeşil çay

Arkadaşlar bende uzun zamandır bu diyeti takip ediyorum en sonunda bugün başlamaya karar verdim 21 yaşında 1.66 boyunda 63 kiloyum hedefim 55 olmak 8 kilo kadar fazlam var sormak istediğim kahvaltıdan sonra gün boyu ilk gün 6 elmamı yemek gerekiyor elmalar 2 saat ara ile mi yenilecek bir saatten sonra o kadar elmanın yenileceğini düşünmüyorum mide çok küçülecek ve 1-2 elma ile doyunulacağını düşünüyorum . Birde bu diyeti ne kadar süre yapmak daha sağlıklı olur 1 hafta yapıp ara vermek mi gerek yoksa 1 ay düzenli devam etmek mi en sağlıklı süre nedir? Siz bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler

valla ben bişiler yapıyom ama kafama göre takılıyorum o yüzden yönlendiremicem... ilk sayfada mı ne yazıyordu nasıl yapılacağı.... maksat şu tatlı hamur işi abur cubur vs yeme... kola meyve suyu vs. içme.... elmanı ye otur aşağaa :)) elmanın yanında bir parça peynir nasıl tok tutuyor inanamazsıın... yani bunu şu obur ben söylüyorum.....

Arkadaşlar bende bugun basladım. 86,5 kilo 1.69 boy ile.
bugün aksam 1 tane elma yedim acıkcası. işe gittiğim için elma bulamadım. akşam alabildim
fakat gün içinde dikkat ettim. şeker almadım hiç. sabah 1 kücük pogaca öğlen 4-5 tane kücük kepekli galeta. aksam 2 kücük köfte ve bir elma yedim.
yaarın tam anlamıyla uygulamaya calısagım. elimden geldiğince girip yazıcam. sizde bilgilendirmeyi unutmayınn :)

kızlar diyet son sürat gidiyor ama ben bugün bir kaçamak yaptım kocaman bir dilim pasta ve bir koca bardak meyve suyu içtim :( ama yarın yürüyüp telafi edeceğim inşallah sizzlerin nasıl gidiyor her şey yolunda mı rapor verin bakem :D

kızlar diyet son sürat gidiyor ama ben bugün bir kaçamak yaptım kocaman bir dilim pasta ve bir koca bardak meyve suyu içtim :( ama yarın yürüyüp telafi edeceğim inşallah sizzlerin nasıl gidiyor her şey yolunda mı rapor verin bakem :D

iyi akşamlar arkadaşlar ben yazın tavuk salata diyeti yapıp 1 ayda 10 kg. vermiştim tabi dikkat etmeyince tekrar aldım .bu diyeti denemek istiyorum fakat yeşil elma yerine kırmızı yiyebilirmiyim? elmanın ekşi olması şartmı? burada bilgilerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım. gerçekten zayıflamak sabır ve destek gerektiriyor allah hepimizin yardımcısı olsun .

allahım yaa deli olcam 2gün arada azcık kaçamak yaptım.hemmeeen 1kilo almışım.1ayda 5kilo zorla verdim yani biraz yesem o 5kiloyu 3_4 günde alcam.kilo almak çok kooolay ama vermek işkence yaaa:14:

iyi akşamlar arkadaşlar ben yazın tavuk salata diyeti yapıp 1 ayda 10 kg. vermiştim tabi dikkat etmeyince tekrar aldım .bu diyeti denemek istiyorum fakat yeşil elma yerine kırmızı yiyebilirmiyim? elmanın ekşi olması şartmı? burada bilgilerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım. gerçekten zayıflamak sabır ve destek gerektiriyor allah hepimizin yardımcısı olsun .

kırmızı elmada şeker oranı fazla diye biliyorum...

dün akşam canım bir tatlı çekti anlatamam.... bende elmaları rondodan geçirip kaşık kaşık yedim :))) kendimi kandırdııım yani.... o zamanda o elmalar bitmek bilmedi.... ama saat 8.3 falandı o yüzden vicdan azabı çekiyoruum :(((

Günaydın beybiler,

Hızlı hızlı yazıp kaçıcam,

Dün akşam canım bir tatlı çekti anlatamam.... bende elmaları rondodan geçirip kaşık kaşık yedim :))) kendimi kandırdııım yani.... o zamanda o elmalar bitmek bilmedi.... ama saat 8.3 falandı o yüzden vicdan azabı çekiyoruum :(((

neysee....

bu günkü menüm;

sabah
1 elma
1 haşlama yumurta
1 parça peynir iricene
1 b form çayı

Ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çayı

ara
1 b y. çay
3 kayısı

akşam
2 elma
1 b yeşil çay

bu gün bi tanede nescafe iççem yoksa isyaaaaaannn moduna geçicem....

Kizlar ben de devam ediyorum sabah bir parca peynir yedim 1 tane haslanmis yumurta o kadar sonra aksam 7 ye kadar elma bu haftada bitsin yazacagim sonucu

Back
X