Bende yarından itibaren başlamak istiyorum ama biraz detaylı olarak açıklama yaparmısınız sabah kahvaltı yapıyoruz ondan sonra gün boyu sadece yeşil elmamı yiyoruz başka birşey yenmmiyor mu ve 1 kilo elma kaç taneye tekabül ediyor?
Bende yarından itibaren başlamak istiyorum ama biraz detaylı olarak açıklama yaparmısınız sabah kahvaltı yapıyoruz ondan sonra gün boyu sadece yeşil elmamı yiyoruz başka birşey yenmmiyor mu ve 1 kilo elma kaç taneye tekabül ediyor?
Kizlar giremedim bi kac gundur haftasonu gezmeler tozmalar bugunde temizlik vardi.haftasonu birtek c.tesi bozdum onda da sadece 2 tane zeytinyagli dolma yedim ne borek yedim ne tatli pazar gunu salatayla gecistirdim koca gunu ama verdigim 1.8 kilonun 1.1 kilosunu geri aldim o kadar mutsuzum ki anatamam 5 gun surundum resmen 2 zeytinyagli dolmanin sonucu bu mu olcakti( bnm vermek istedigim ztn 5 kilo bu sekilde verirsem geri alacagimi dusunuyorum cok kararsiz kaldim napsam bilmiyorum
Arkadaşlar bende uzun zamandır bu diyeti takip ediyorum en sonunda bugün başlamaya karar verdim 21 yaşında 1.66 boyunda 63 kiloyum hedefim 55 olmak 8 kilo kadar fazlam var sormak istediğim kahvaltıdan sonra gün boyu ilk gün 6 elmamı yemek gerekiyor elmalar 2 saat ara ile mi yenilecek bir saatten sonra o kadar elmanın yenileceğini düşünmüyorum mide çok küçülecek ve 1-2 elma ile doyunulacağını düşünüyorum . Birde bu diyeti ne kadar süre yapmak daha sağlıklı olur 1 hafta yapıp ara vermek mi gerek yoksa 1 ay düzenli devam etmek mi en sağlıklı süre nedir? Siz bu konular hakkında ne düşünüyorsunuz fikirlerinizi almak istiyorum.Şimdiden teşekkürler
kızlar diyet son sürat gidiyor ama ben bugün bir kaçamak yaptım kocaman bir dilim pasta ve bir koca bardak meyve suyu içtimama yarın yürüyüp telafi edeceğim inşallah sizzlerin nasıl gidiyor her şey yolunda mı rapor verin bakem
iyi akşamlar arkadaşlar ben yazın tavuk salata diyeti yapıp 1 ayda 10 kg. vermiştim tabi dikkat etmeyince tekrar aldım .bu diyeti denemek istiyorum fakat yeşil elma yerine kırmızı yiyebilirmiyim? elmanın ekşi olması şartmı? burada bilgilerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım. gerçekten zayıflamak sabır ve destek gerektiriyor allah hepimizin yardımcısı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?