Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Offf offfr eksiye gel. Hızlıca baktım herkese. Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar. Ben halen daha gezmelerdeyim. Bir sürü sıkıntı oldu ama tur harika gidiyor . Bugün azıcık cozutmus olsam da adım sayım aldı başını gitti. 🎉🎉
Teşekkür ederim canım💕 sana iyi eğlenceler bol bol keyfini çıkar 💃

1000014469.webp

Kızlar tartı fotosu atmayı unutmuştum, kaptana gonderdım sonradan. Akıllarda soru işareti olmasın diye buraya da atayım dedim, kusura bakmayın lütfen. 11.00 gibi tartildim bu arada.

aslında bence menülerin gayet güzel senin. belki yağ yakmaya yönelik tarifler ekleyebilirsin takıldığını düşünüyorsan, biraz da hareketi artırırsan takıldığın yer aşağı yöne oku çevirecektir 🎉 ama bi şaşırtma partisi yapmak herkese iyi gelir

feza ablacım hiçbir şey yememek zaten kabızlığa sebep olur 😭 beslenmene daha çok lif eklersen kabızlığın da düzelir. kabızlık tam bir baş belası, çok dikkat et kendine 🌸 insan demoralize oluyor evet ama metabolizmayı yavaşlatmamak da lazımmmm +200 hiçbişeyyyy

hahahahah ay kusura bakmayınız 😂
Tatlım çok yediğim zamanlarda da, lifli yediğim zamanlarda da pek kolay çıkamıyorum, muhtemelen felçten dolayı diye düşünüyorum, yürüyebilsem de bazı sıkıntılar devam ediyor, takviye almadan çıkamıyorum 😔

Ben bildirim yapmayı unutmuşum ya
Geçen cumartesi 75.55
Bugün 75.30
1 haftadır geçmeyen ağrı nedeniyle spor yapamıyorum o yüzden gitmiyor. Bir de midem yüzünden birkaç gündür dukan yapıp içemedim. Gece uykusuzluğu hepsi bir arada ödem yaptı. Bu hafta daha güzel olacak diye ümid ediyorum :KK36:
Ellssa Ellssa

Eklentiler

• 1000037031.webp
    1000037031.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 4
Ayyy harika bir eksi tebrik ederimm👏👏

Sıkma canını düzelecek inşallah canım biz burdayız 🤗

Harika bir eksi de burda 👏👏

Evet canım bakalım.bu işin sonu ne olacak 🤣🤣

👏👏tebrikler canım

👏👏 tebriklerrrr

Wuhu harika 👏👏

Sıkma canını sakın gidecek elbet 🤗

🧿❤️👏❤️🧿 arkemm sen ne ettin kuzummm helal olsun tebrik ederim Valla çok sevindim

Tebrikler canım 👏👏

Neden öyle oldu acaba ablacım gerçekten dün hiç bise yememistin kabızlık etki etmiştir diye düşünüyorum
Sağol mor menekşem 💕 bu hafta dikkat ettim canım, hiç kaçamak yapmadım karşılığıni da aldım çok şükür. Yakında sen de met@bolizmayi ateşleyip güzel sonuçlar alacaksın 🙏💃

Ben de sana teşekkür ederim canm harika bir performans sergiledin 🥰🥰🥰👏👏🧿

Ben krema almadım sadece fıstıkları rondodan çektim tahin kadayıf koydum canm öyle biraz daha yenebilecek kıvamda oldu hazır kremaya baktım içi şeker dolu o yüzden bıraktım

Tebrik ederim😘💕 🧿

Regl rağmen harika🧿 👏👏

Tebrik ederim😘💕😘💕😘💕 👏👏🧿

Bu hafta yenecekler yendi o yüzden artk toparlamaya başlama zamanı canm💙 halledersin sen inanıyorum sana 😘😘

Afiyet olsun canm💙

Geçen hafta kaçtın bilmiyorum ama tebrik ederim yine de 👏👏😘

Sen bir harikasın🧿🧿🧿🧿🌼🌼🌼 tebrik ederim arkedasım 😘😘😘👏👏

Tebrik ederim canm 💙👏👏

Anın tadını çıkar m🥰💙 arada bize de foto salla 😊😊
Teşekkür ederim canım benim 💕

Merhaba bende katılabilir miyim
Elbette katılabilirsiniz. Bugün tartı günümüz , ilk sayfadaki formla birlikte tartı fotoğrafı atarsanız katılmış olursunuz. Haftaya bugün de takımlara dahil olabilirsiniz. :KK200:

Şeytanın bacağını kırdın :KK9::KK9::KK9:
Benim şeytanin bacağı 73 bence:KK62:
Çok şükür canım, 80-81 beni resmen tuttu bırakmadı gibi oldu ama çok şükür geçtik oraları. Tekrar da gelmesin inşallah 🙏

Sen de kır o bacağı, ver eline baston niyetine 💪

Back
X