- 24 Ağustos 2012
- 12.258
- 27.893
- 798
Onu sen mı belırliyırsun canım kuralları tam bılmıyorum daMavi kaptan olmak isteyen var mı ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu sen mı belırliyırsun canım kuralları tam bılmıyorum daMavi kaptan olmak isteyen var mı ??
Yok bazen listeden kırmızı kaptan seçiyor karşısına rakip kimi istiyorsa, bazen kimse olmak istemiyor gönüllü arıyoruz.Onu sen mı belırliyırsun canım kuralları tam bılmıyorum da
İnşallah canımAbla fazla bir artı yok bence wc olsa harika bir eksi gelir
Tebrik ederim
Kaptanım sen iyi ol yeter ama burdan uzaklaşmamaya çalışırsan daha iyi olacak gibi sanki
Tebrik ederim canm![]()
Masterfit 155. Etap Yarışmacı Listesi |
Teşekkür ederim canımOfff offfr eksiye gel. Hızlıca baktım herkese. Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar. Ben halen daha gezmelerdeyim. Bir sürü sıkıntı oldu ama tur harika gidiyor . Bugün azıcık cozutmus olsam da adım sayım aldı başını gitti.![]()
Teşekkür ederimOoo muhteşemmbugün fotoyu unutan unutana
![]()
Tatlım çok yediğim zamanlarda da, lifli yediğim zamanlarda da pek kolay çıkamıyorum, muhtemelen felçten dolayı diye düşünüyorum, yürüyebilsem de bazı sıkıntılar devam ediyor, takviye almadan çıkamıyorumaslında bence menülerin gayet güzel senin. belki yağ yakmaya yönelik tarifler ekleyebilirsin takıldığını düşünüyorsan, biraz da hareketi artırırsan takıldığın yer aşağı yöne oku çevirecektirama bi şaşırtma partisi yapmak herkese iyi gelir
feza ablacım hiçbir şey yememek zaten kabızlığa sebep olurbeslenmene daha çok lif eklersen kabızlığın da düzelir. kabızlık tam bir baş belası, çok dikkat et kendine
insan demoralize oluyor evet ama metabolizmayı yavaşlatmamak da lazımmmm +200 hiçbişeyyyy
hahahahah ay kusura bakmayınız![]()
Sağol mor menekşemAyyy harika bir eksi tebrik ederimm
Sıkma canını düzelecek inşallah canım biz burdayız
Harika bir eksi de burda
Evet canım bakalım.bu işin sonu ne olacak
tebrikler canım
tebriklerrrr
Wuhu harika
Sıkma canını sakın gidecek elbet
arkemm sen ne ettin kuzummm helal olsun tebrik ederim Valla çok sevindim
Tebrikler canım
Neden öyle oldu acaba ablacım gerçekten dün hiç bise yememistin kabızlık etki etmiştir diye düşünüyorum
Teşekkür ederim canım benimBen de sana teşekkür ederim canm harika bir performans sergiledin
Ben krema almadım sadece fıstıkları rondodan çektim tahin kadayıf koydum canm öyle biraz daha yenebilecek kıvamda oldu hazır kremaya baktım içi şeker dolu o yüzden bıraktım
Tebrik ederim![]()
Regl rağmen harika![]()
Tebrik ederim![]()
Bu hafta yenecekler yendi o yüzden artk toparlamaya başlama zamanı canmhalledersin sen inanıyorum sana
Afiyet olsun canm
Geçen hafta kaçtın bilmiyorum ama tebrik ederim yine de
Sen bir harikasıntebrik ederim arkedasım
Tebrik ederim canm
Anın tadını çıkar marada bize de foto salla
![]()
Elbette katılabilirsiniz. Bugün tartı günümüz , ilk sayfadaki formla birlikte tartı fotoğrafı atarsanız katılmış olursunuz. Haftaya bugün de takımlara dahil olabilirsiniz.Merhaba bende katılabilir miyim
Çok şükür canım, 80-81 beni resmen tuttu bırakmadı gibi oldu ama çok şükür geçtik oraları. Tekrar da gelmesin inşallahŞeytanın bacağını kırdın
Benim şeytanin bacağı 73 bence![]()
Hoşgeldin canımMerhaba bende katılabilir miyim
Teşekkür ederim ZeynepimVaovv tebrikler canim kaptanlik sende hazir ol![]()