Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Offf offfr eksiye gel. Hızlıca baktım herkese. Kilo veren herkesi tebrik ederim kızlar. Ben halen daha gezmelerdeyim. Bir sürü sıkıntı oldu ama tur harika gidiyor . Bugün azıcık cozutmus olsam da adım sayım aldı başını gitti. 🎉🎉
Teşekkür ederim canım💕 sana iyi eğlenceler bol bol keyfini çıkar 💃

aslında bence menülerin gayet güzel senin. belki yağ yakmaya yönelik tarifler ekleyebilirsin takıldığını düşünüyorsan, biraz da hareketi artırırsan takıldığın yer aşağı yöne oku çevirecektir 🎉 ama bi şaşırtma partisi yapmak herkese iyi gelir

feza ablacım hiçbir şey yememek zaten kabızlığa sebep olur 😭 beslenmene daha çok lif eklersen kabızlığın da düzelir. kabızlık tam bir baş belası, çok dikkat et kendine 🌸 insan demoralize oluyor evet ama metabolizmayı yavaşlatmamak da lazımmmm +200 hiçbişeyyyy

hahahahah ay kusura bakmayınız 😂
Tatlım çok yediğim zamanlarda da, lifli yediğim zamanlarda da pek kolay çıkamıyorum, muhtemelen felçten dolayı diye düşünüyorum, yürüyebilsem de bazı sıkıntılar devam ediyor, takviye almadan çıkamıyorum 😔

Ben bildirim yapmayı unutmuşum ya
Geçen cumartesi 75.55
Bugün 75.30
1 haftadır geçmeyen ağrı nedeniyle spor yapamıyorum o yüzden gitmiyor. Bir de midem yüzünden birkaç gündür dukan yapıp içemedim. Gece uykusuzluğu hepsi bir arada ödem yaptı. Bu hafta daha güzel olacak diye ümid ediyorum :KK36:
Ellssa Ellssa

Eklentiler

• 1000037031.webp
    1000037031.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 5
Ayyy harika bir eksi tebrik ederimm👏👏

Sıkma canını düzelecek inşallah canım biz burdayız 🤗

Harika bir eksi de burda 👏👏

Evet canım bakalım.bu işin sonu ne olacak 🤣🤣

👏👏tebrikler canım

👏👏 tebriklerrrr

Wuhu harika 👏👏

Sıkma canını sakın gidecek elbet 🤗

🧿❤️👏❤️🧿 arkemm sen ne ettin kuzummm helal olsun tebrik ederim Valla çok sevindim

Tebrikler canım 👏👏

Neden öyle oldu acaba ablacım gerçekten dün hiç bise yememistin kabızlık etki etmiştir diye düşünüyorum
Sağol mor menekşem 💕 bu hafta dikkat ettim canım, hiç kaçamak yapmadım karşılığıni da aldım çok şükür. Yakında sen de met@bolizmayi ateşleyip güzel sonuçlar alacaksın 🙏💃

Ben de sana teşekkür ederim canm harika bir performans sergiledin 🥰🥰🥰👏👏🧿

Ben krema almadım sadece fıstıkları rondodan çektim tahin kadayıf koydum canm öyle biraz daha yenebilecek kıvamda oldu hazır kremaya baktım içi şeker dolu o yüzden bıraktım

Tebrik ederim😘💕 🧿

Regl rağmen harika🧿 👏👏

Tebrik ederim😘💕😘💕😘💕 👏👏🧿

Bu hafta yenecekler yendi o yüzden artk toparlamaya başlama zamanı canm💙 halledersin sen inanıyorum sana 😘😘

Afiyet olsun canm💙

Geçen hafta kaçtın bilmiyorum ama tebrik ederim yine de 👏👏😘

Sen bir harikasın🧿🧿🧿🧿🌼🌼🌼 tebrik ederim arkedasım 😘😘😘👏👏

Tebrik ederim canm 💙👏👏

Anın tadını çıkar m🥰💙 arada bize de foto salla 😊😊
Teşekkür ederim canım benim 💕

Şeytanın bacağını kırdın :KK9::KK9::KK9:
Benim şeytanin bacağı 73 bence:KK62:
Çok şükür canım, 80-81 beni resmen tuttu bırakmadı gibi oldu ama çok şükür geçtik oraları. Tekrar da gelmesin inşallah 🙏

Sen de kır o bacağı, ver eline baston niyetine 💪

Back
X