- 8 Şubat 2024
- 3.495
- 18.823
- 128
Teşekkür ederim canımWaaaw harika
bu eksinin sırlarını alabilir miyiz lütfen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımWaaaw harika
bu eksinin sırlarını alabilir miyiz lütfen![]()
6 lı rakamlara az kalmiş
Acil şifa diliyorum canım hepinize. Oğlunun ağzı için karadut özü denedin mi.
ayyy 7 ler görülmüş
teşekkür ederim canımVaoww tebrikler canm![]()
Teşekkür ederim canım, inşallah cumaya kadar gitmeye devam eder.Tesekkur ederim kaptanim
12 de kahvalti 6 da aksam yemegi un seker ekmek meyve sehriye bunlar yok aksamlari bulgur pilavi yiyebiliyorum ama her aksam yemiyorum bide aksam yemeginide doyunca birakiyorum midemi sisirmiyorum yemekten 2 saat sonra su sivi iciyorum
Vaovvv supersin canim cumayi hayal bile edemiyorum![]()
Canim gecen cumartesi 87.10 bugün 86.50
Harrikaaaaa
teşekkür ederim kaptanım, sana söz vermiştim. İnşallah cumartesiye daha da güzel olur.Tebrikler canım . Kesin harika ötesi.
Allah Allah yaa, geçmiş olsun canım. Umarım hemen hallederler.Valla annemlerde idim birden kırıldığını farkettim. Nasıl oldu ne zaman oldu ben de anlamadım. Bugün gideceğim doktora inşallah yaptırırım.
Tebrik ederim canm
Her eksi baş tacı tebrik ederim canm
Artıya çok takılma cumartesi eksi gelecek canm
Ben de erken kalkıyorumCok erken kalkıyorum ya kahvaltıyı 12 ye kadar bekleyebilir miyim acaba bilmiyorum aslında benim yaptığım da saatleri değiştirmek yaa sabah 9 10 gibi kahvaltı 4 gibi akşam son yemek aynı şey değil.mi
Asil ben seni tebrik ederim arkemDerslerin arasında mesajları okuyup cevaplamaya çalışıyorum ama hala bitmedi. Şimdi tekrar derse gidiyorum, alıntıları cevaplayıp herkesi tek tek tebrik edeceğim![]()
Ay inşallah tez zamanda görürüm canım.6 lı rakamlara az kalmiş![]()
Evet kırmızı takimdasin canım.Ay kuzum benim kapta sendin dimi. Ben kaç gündür yanlus kişiyi etiketliyormysum özür dilerim. Bu aralar resmen beynim çalışmıyor![]()
Tebrikler canimCanim gecen cumartesi 87.10 bugün 86.50![]()
Cumartesiye daha da güzel bir eksi göreceğiz inşallah.teşekkür ederim kaptanım, sana söz vermiştim. İnşallah cumartesiye daha da güzel olur.
Allah Allah yaa, geçmiş olsun canım. Umarım hemen hallederler.
Beslenme saatinde hepsini okudumDerslerin arasında mesajları okuyup cevaplamaya çalışıyorum ama hala bitmedi. Şimdi tekrar derse gidiyorum, alıntıları cevaplayıp herkesi tek tek tebrik edeceğim![]()
Erzurumdayim canimAy inşallah tez zamanda görürüm canım.
sibel_84 Alıntı kayboldu kaptanım. Çok geçmiş olsun dişinden dolayı. Bir de karla uyandım yazmıştın sanırım. Neredesin merak ettim
![]()
Tebrikler canım