Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tesekkur ederim kaptanim

12 de kahvalti 6 da aksam yemegi un seker ekmek meyve sehriye bunlar yok aksamlari bulgur pilavi yiyebiliyorum ama her aksam yemiyorum bide aksam yemeginide doyunca birakiyorum midemi sisirmiyorum yemekten 2 saat sonra su sivi iciyorum

Vaovvv supersin canim cumayi hayal bile edemiyorum ❣️
Teşekkür ederim canım, inşallah cumaya kadar gitmeye devam eder.

Tebrikler canım . Kesin harika ötesi.
teşekkür ederim kaptanım, sana söz vermiştim. İnşallah cumartesiye daha da güzel olur.
Valla annemlerde idim birden kırıldığını farkettim. Nasıl oldu ne zaman oldu ben de anlamadım. Bugün gideceğim doktora inşallah yaptırırım.
Allah Allah yaa, geçmiş olsun canım. Umarım hemen hallederler.

Cok erken kalkıyorum ya kahvaltıyı 12 ye kadar bekleyebilir miyim acaba bilmiyorum aslında benim yaptığım da saatleri değiştirmek yaa sabah 9 10 gibi kahvaltı 4 gibi akşam son yemek aynı şey değil.mi
Ben de erken kalkıyorum
Mesela bu sabah 8 de kalktım
Bazen saat 6 da uyanıp kalktığım oluyor, kahvaltıyı 12 ye uydurmaya çalışıyorum

Ay kuzum benim kapta sendin dimi. Ben kaç gündür yanlus kişiyi etiketliyormysum özür dilerim. Bu aralar resmen beynim çalışmıyor 😪
Evet kırmızı takimdasin canım.
Canim gecen cumartesi 87.10 bugün 86.50 🌺🙈
Tebrikler canim
teşekkür ederim kaptanım, sana söz vermiştim. İnşallah cumartesiye daha da güzel olur.

Allah Allah yaa, geçmiş olsun canım. Umarım hemen hallederler.
Cumartesiye daha da güzel bir eksi göreceğiz inşallah.
Derslerin arasında mesajları okuyup cevaplamaya çalışıyorum ama hala bitmedi. Şimdi tekrar derse gidiyorum, alıntıları cevaplayıp herkesi tek tek tebrik edeceğim :KK6:
Beslenme saatinde hepsini okudum
Ay inşallah tez zamanda görürüm canım.🤍

sibel_84 sibel_84 Alıntı kayboldu kaptanım. Çok geçmiş olsun dişinden dolayı. Bir de karla uyandım yazmıştın sanırım. Neredesin merak ettim 😊
Erzurumdayim canim
Cumartesi:85.3
Bugün: 85.1
Fark: 200 g
sibel_84 sibel_84 Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrikler canım

Back
X