Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cok erken kalkıyorum ya kahvaltıyı 12 ye kadar bekleyebilir miyim acaba bilmiyorum aslında benim yaptığım da saatleri değiştirmek yaa sabah 9 10 gibi kahvaltı 4 gibi akşam son yemek aynı şey değil.mi
Sonuç olarak 16 saat aç kalıyorsan aynı şey. Ayşegül coruhlu seninkisi gibi akşam erken bitmeli açlığı öneriyor. Çalışanlar için veya geç kalkanlar için de 12'de ilk öğün 6-8 gibi son öğün daha uygun oluyor .

Sonuç olarak 16 saat aç kalıyorsan aynı şey. Ayşegül coruhlu seninkisi gibi akşam erken bitmeli açlığı öneriyor. Çalışanlar için veya geç kalkanlar için de 12'de ilk öğün 6-8 gibi son öğün daha uygun oluyor .
Hah işte bende onu yapıyorum evet . Ama olmamış demekki

O hikaye tam bi kan ter gözyaşı ve azim hikayesi nazlicim 🥹
Benim neredeyse 20 yıla yakın tecrübem vardı Türkiye de, mebdeydim. Hatta son seneler öğretmen eğitimleri bile verdim normal okul derslerime girmenin yanisira ingilizce daha iyi nasıl öğretilir diye. Yüksek lisansim filan da vardı. Amaaa gel gör kii hiç işe yaramadı burada. İş başvuruları yaptım okullara dönüş alamadım. Hatta ücretsiz gönüllü çalışırım dedim o bile olmadı. Sonra vazgeçtim öğretmenlik işinden ingilizce ile calisabilecegim ilanlara basvurdum beginner seviyesinde ne bileyim emlakcilik HR pozisyonlari filan.. onlara da şansım tutmadı.
Bir yandan da işte Hollandaca öğrenmeye başladım. Ama artık çok bunalmistim. Eve tek ekmek getiren eşimdi benim de katkım olsun istiyordum. Ve bir de ne bileyim pantolon mu ihtiyacim var mesela, para istemeye çekinir olmuştum. 😔 Öyle öyle kilo almaya da başladım işte. Bari güzel ev hanimligi yapayım diye. içimden mutfak şefi çıktı.
Neyse sonra geçen sene biraz dili öğrendikten sonra öğretmenlik değil ama asistanlık pozisyonlarına başvurdum. Burda öğretmene yardım eden kişiler var, daha az maaşlı ama en azından okuldasin. Bana uzak bir şehirde bir okul kabul etti ve asistan olarak başladım. İş başta zor geldi çünkü tam hayalimdeki gibi değildi. Daha çok fiziksel bir iş yapiyordum hademe gibi bizdeki. Ama vazgeçmedim. Sonra okulun ingilizce öğretmenlerinden biri burn out oldu. Hastalık iznine çıktı. Ben de gidip idareyle konuştum onun derslerime ben gireyim dedim. Diğer ingilizceciler ilk birkaç ders gözlemledi beni. Sonra dersleri bana verdiler. Senenin sonunu orda getirdim. Asistan olarak gözüküyordum hala ama bildiğin öğretmenlik işi yaptım. Seneye de bizle kal diye teklif etti okul ama tabi o ingilizceci dönecekti ben yine asistan olarak düşünülmüştüm.
O sıralar başka okullara da başvuru yapıyordum. Tam 66 okula başvurdum ingilizce öğretmenliği rolü için. Seviyem B1+ ve başvuru mektuplarini ve cvyi Hollandaca gönderiyorum. Çoğundan red yedim zaten. Bir on on beş okul görüşmeye çağırdı. Onlr da deneyimin iyi ama Hollandacan yetmeyebilir dedi. Sonra şimdiki okulum bana örnek ders anlatımı için randevu verdi. Bana bir konu verdiler hiç bilmediğim bir sınıfa ders anlattım, iki kişi de gözlemledi. Ders gayet iyi geçti. Güzel hazirlanmistim. Ve beni işe aldılar. En düşük seviye öğretmenlikten başladim, eski deneyimlerimi hesaba katmadilar tanı. Ama olsun ben mutluluktan uçuyordum. İyi kötü ilk seneyi tamamladım sayılır bu okulumda. İnşallah seneye de kal derler, öyle umuyorum 🙏 çünkü gerçekten elinden gelenin fazlasını yapıyorum..okulla uyuyor okulla uyanıyorum.
Böyle işte 😊
Muhteşem bir sabır ve azim hikayesi canım, Allah emeklerinin karşılığını boş çıkarmayacaktır, inşallah seneye devam edersin okuluna.
Hikmet hükümenoğlu Harika bir hayat. Bu kitap var aklımda arkecim
Teşekkür ederim canım not aldım.

Kızlar istahim açıldi😵‍💫 sabah 7 doğru uyandimm kahvaltı hazirlarken
5 üçgen cips yedim. Sonra kahvaltı .
Saat 10.30 gibi de makarnayı karıştırırken bir güzel koktu bir güzel koktu. 2 defa ye gitsin Fikri geldi 🙈
Şimdi kendimi kahveyle oyalıyorum
Sabah erken kalktığım ve acıktığım için erkenden kiloma baktım. Biraz daha beklesem biraz daha ödem giderdi kilom da + 500 olunca canım ona da sıkıldı.
Biraz yürüyüş yapıp 9'da falan tartılsaydım + 100 200 olurdu.
Ama +500 un adı bile can sıkıyor 🙁

Belki de doğru diyorsun ben ara ogun yapınca daha iyi hissediyorum bide öyle deneyim tekrar

Aslinda artı miktarı değil canımı sıkan ben güzel eksilmistir umuduyla çıktım.tartiya fakat hayal kırıklığı
Canım bazen tıkanıyor vücut. Ben bir buçuk ayda 10 kilo almış adamım. Yani vücut öyle oynuyor ki bizimle. Ben ne yaparsam yapayım veremedim bir ara.
Kilo bildirimi
Cumartesi 81.6
Bugün 80.5
Fark -1.1 kg

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Tebrikler canım . Kesin harika ötesi.
Bugün sabit istek cumartesiye güzel bir eksi bizi bekliyor.
Afiyet olsun canm 🥰biraz erkene çekme işini abartmışsın ama sen vücudunu daha iyi tanırsın 😘

Afiyet olsun 💙🥰

Afiyet olsun💙 spor da var 👌 darısı bana sporun 😊

Taşımalık sağlıklı öğünler hazırlamayı öğrenmeliyiz sanırım grupca 😘

Fena değil canm çorba ve keşkek ölçülü olmak kaydıyla harika öğün olur akşama da salata protein misss 😘👌👌

Ramazan etkisinden çıkamadık sanırım benim de canm çekiyor 😔

🌼 kaptanım dış güçlerin senin canını sıkmasına izin verme lütfen 😘😘 diş için de geçmiş olsun💙

Ohh afiyet şifa olsun💙🥰

Afiyet olsun canm 🌼 spor da harika ben de geri ipe başlamam lazım uzun süreli sporlara zaman ayıramıyorum bu ara ekstra yoğunum ama ip hem etkili hem zaman olarak kısa sürüyor 👌🥰

Afiyet olsun kaptanım akşam yine vurucu atışları yapmışsın 🌼😘

👏👏👏 tebrik ediyorum senin spor azminden ben de diliyorum 🤲🤲🤲

Afiyet olsun💙 akşamki meyveler harici abartılı değil hatta kahvaltı eksiğiniz acısını çıkarmışsın meyvelerle 😘

Afiyet olsun boncuğum 🌼 ilk öğüne de protein eklemelisin 😘

Afiyet olsun💙🥰 ayrıca mesleki azmin için de benden kocaman bir 👏👏👏👏 alıntı yapmamışım yazarken fark ettim bari unutmadan ekleyeyim dedim

Günaydın canm yinemi kar ❄🥶

Salıya göre gayet güzel canm🌼🤍 tebrik ederim

Harika 👏👏🧿 tebrik ediyorum

Afiyet olsun canm🌼🤍

🌼 hadi bakalım kaptanım hayırlı olsun💙

Tebrik ediyorum canm🌼🌼🤍

Afiyet olsun💙

Kuzum cumartesiye gidecektir şimdiki artıya takılma 😘

👏👏🧿 tebrik ediyorum canm

Cumartesiye eksiye döner canm çok takma 😘🌼

Neden artı çıktığını biliyorsun canm 🌼🤍 aslında wc bile çikmiş olsan ekside sayılırsın 😘

Cumartesi eksi gelecek inanıyorum sana 🌼🌼😘

Vaoww tebrikler canm 🧿🧿🧿👏👏👏

Cumartesi eksi habercisi canm sabit olmak da 😘

🌼💙 Allah kolaylık versin abla kaptanlar uygun görürse sıkıntı yok, 😘😘
Dış gucleri takacak kadar bile umrumda değil artık. Dersime girip çıkıyorum. Seneye de tayin ister çeker giderim.
☘️🌺🌷💐🍃🪻🌿🪴Günaydınnn hanımlar 🪻🌿🍃🌺💐🪴

Başlangıç 12 nisan cuma ...86.2
15 nisan salı.........85.6🎉🎊
fark -0.6 kg 💥

sibel_84 sibel_84
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Eki Görüntüle 3576879
Tebrikler canım. Salı için güzel bir sonuç
Hayırlı sabahlar kızlar 🥰🥰🥰👍
Hafta sonu 3 cimcime bende kaldığı için pek fırsat bulup giremedim
Menüler öğünlerde iyiydi de aralarda cıslı şeyler yedim, şükür misafirlerimi dün yolladım, bu 5 günü güzel geçirmem lazım🤲🏼

Gece ve sabah su içtim, birde kahve içtim, çorabı da erken giydim, (tartıyı unuttum) tartılsam da yanlış çıkacak
Şimdiden +2 kg diyebiliriz

Cumartesi 81
Bugün 83

Bu cumartesi hedefim 79.900🤲🏼🤲🏼

Sen salida kilo alıp cumartesiye kadar veren kişisin.. o yüzden bana bu artı çok normal geliyor.
Günaydın kızlar 🌿🌸

Kilo bildirimi
Cumartesi: 71.5
Salı: 71.2
Fark: -300 gr

Tebrikler canım 👏👏
Afiyet olsun canım. Ben sabah kahvaltimi bile düzgün yapamadım.
Geçmiş olsun canım. Mesajlara bakayım neden kırıldığını yazmışsındır belki. Hemen yaptırılabilecek bir kırıktır umarım.
Valla annemlerde idim birden kırıldığını farkettim. Nasıl oldu ne zaman oldu ben de anlamadım. Bugün gideceğim doktora inşallah yaptırırım.

Saat 10.30 gibi de makarnayı karıştırırken bir güzel koktu bir güzel koktu. 2 defa ye gitsin Fikri geldi 🙈
Sabah erken kalktığım ve acıktığım için erkenden kiloma baktım. Biraz daha beklesem biraz daha ödem giderdi kilom da + 500 olunca canım ona da sıkıldı.
İnsanın morali ister istemez bozuluyor canım bende lokum attım ağzıma valla kahvaltı da 😔

Mens gununmu yaklasiyor canim atak olusmus

Annanneler candır😂😂
Mümkünse annanneler torunların yanına gidip sevsinler😂😂
3 torun 2 gece bende kaldılar, üstümden dozer geçmiş gibiyim. Yok birde küçüğü ağlamaya başlamış bende gidecem diye, popişinden haberi yok 😂😂
Dün akşam yolladım, ev temizle, duş al derken pertim çıktı
İki kedim de ishal olmuş 😱, günde 3 defa da onların wc temizle, kum süpür :ruh: + bugün ağrı var 🤦🏻‍♀️
Bugün nasıl biter bilemiyorum
ay anneanneler can zaten can, ben annem gelince biraz kendimi dinlenmiş hissediyorum vallahi :ıslık:

geçmişler olsun sana da vallahi sağdan soldan gelmişler :D

fark -0.6 kg 💥

sibel_84 sibel_84
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Eki Görüntüle 3576879
Tebrik ederim canm🌼🧿
Menüler öğünlerde iyiydi de aralarda cıslı şeyler yedim, şükür misafirlerimi dün yolladım, bu 5 günü güzel geçirmem lazım🤲🏼

Gece ve sabah su içtim, birde kahve içtim, çorabı da erken giydim, (tartıyı unuttum) tartılsam da yanlış çıkacak

Cumartesi 81
Bugün 83

O zaman cumartesi süpriz eksi olsun diyelim abla 🌼😘
Cumartesi 71.5
Bugün 71.2
Fark 0.3 gr
bluegreeneyes bluegreeneyes Boncuk2307 Boncuk2307
Tebrik ederim kaptanım 💙🌼👏👏
Günaydın kızlar 🌿🌸

Kilo bildirimi

Tebrik ederim canm 🌼💙
Anlık bişey canm takılma bozdum diye üzülme anı yaşa düzeninle devam et sonuç güzel olacak süreçten tat almaya bak 😘🌼
Dış gucleri takacak kadar bile umrumda değil artık. Dersime girip çıkıyorum. Seneye de tayin ister çeker giderim.
Aynn öyle o yüzden kendine odaklan 😘🌼

Ya canım çok sıkıldı kızlar tartildim . Güya yeme şeklimi değiştirdim erken e çektim akşam yemeğini aç geziyorum resmen akşam 4 ten beri bise yemiyorum protein de yemeye çalıyorum neden olmuyor anlamıyorum gerçekten vücudum kapatmış kendi demekki
Cumartesi 101 7
Buğu 101.8 +100 gr
Kusura bakma kaptanım elimden bise gelmiyor

sibel_84 sibel_84
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Cumartesi 80.6
Bugun 79.8
Fark: -800 ❣️
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
sibel_84 sibel_84

Kilo bildirimi
Cumartesi 81.6
Bugün 80.5
Fark -1.1 kg

fark -0.6 kg 💥

sibel_84 sibel_84
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Eki Görüntüle 3576879

Cumartesi 81
Bugün 83

Günaydın kızlar 🌿🌸

Kilo bildirimi

Bildirim yapanlar ektedir. Şimdi yapmayanlara odaklanayim.

Karakılçık ekmegi mii 😍 bayılırım kendisine. Çanakkaledeyken aliyoduk bir firin yapıyor. O nasi muhteşem bişey öyle. Afiyet olsun

Tamam canım inşallah sağ salim yaz gelsin de. Gelince yazarım 🥰

O hikaye tam bi kan ter gözyaşı ve azim hikayesi nazlicim 🥹
Benim neredeyse 20 yıla yakın tecrübem vardı Türkiye de, mebdeydim. Hatta son seneler öğretmen eğitimleri bile verdim normal okul derslerime girmenin yanisira ingilizce daha iyi nasıl öğretilir diye. Yüksek lisansim filan da vardı. Amaaa gel gör kii hiç işe yaramadı burada. İş başvuruları yaptım okullara dönüş alamadım. Hatta ücretsiz gönüllü çalışırım dedim o bile olmadı. Sonra vazgeçtim öğretmenlik işinden ingilizce ile calisabilecegim ilanlara basvurdum beginner seviyesinde ne bileyim emlakcilik HR pozisyonlari filan.. onlara da şansım tutmadı.
Bir yandan da işte Hollandaca öğrenmeye başladım. Ama artık çok bunalmistim. Eve tek ekmek getiren eşimdi benim de katkım olsun istiyordum. Ve bir de ne bileyim pantolon mu ihtiyacim var mesela, para istemeye çekinir olmuştum. 😔 Öyle öyle kilo almaya da başladım işte. Bari güzel ev hanimligi yapayım diye. içimden mutfak şefi çıktı.
Neyse sonra geçen sene biraz dili öğrendikten sonra öğretmenlik değil ama asistanlık pozisyonlarına başvurdum. Burda öğretmene yardım eden kişiler var, daha az maaşlı ama en azından okuldasin. Bana uzak bir şehirde bir okul kabul etti ve asistan olarak başladım. İş başta zor geldi çünkü tam hayalimdeki gibi değildi. Daha çok fiziksel bir iş yapiyordum hademe gibi bizdeki. Ama vazgeçmedim. Sonra okulun ingilizce öğretmenlerinden biri burn out oldu. Hastalık iznine çıktı. Ben de gidip idareyle konuştum onun derslerime ben gireyim dedim. Diğer ingilizceciler ilk birkaç ders gözlemledi beni. Sonra dersleri bana verdiler. Senenin sonunu orda getirdim. Asistan olarak gözüküyordum hala ama bildiğin öğretmenlik işi yaptım. Seneye de bizle kal diye teklif etti okul ama tabi o ingilizceci dönecekti ben yine asistan olarak düşünülmüştüm.
O sıralar başka okullara da başvuru yapıyordum. Tam 66 okula başvurdum ingilizce öğretmenliği rolü için. Seviyem B1+ ve başvuru mektuplarini ve cvyi Hollandaca gönderiyorum. Çoğundan red yedim zaten. Bir on on beş okul görüşmeye çağırdı. Onlr da deneyimin iyi ama Hollandacan yetmeyebilir dedi. Sonra şimdiki okulum bana örnek ders anlatımı için randevu verdi. Bana bir konu verdiler hiç bilmediğim bir sınıfa ders anlattım, iki kişi de gözlemledi. Ders gayet iyi geçti. Güzel hazirlanmistim. Ve beni işe aldılar. En düşük seviye öğretmenlikten başladim, eski deneyimlerimi hesaba katmadilar tanı. Ama olsun ben mutluluktan uçuyordum. İyi kötü ilk seneyi tamamladım sayılır bu okulumda. İnşallah seneye de kal derler, öyle umuyorum 🙏 çünkü gerçekten elinden gelenin fazlasını yapıyorum..okulla uyuyor okulla uyanıyorum.
Böyle işte 😊

Allah kavuştursun canım benim.

Hikmet hükümenoğlu Harika bir hayat. Bu kitap var aklımda arkecim

Oo kaptişim bir geldin pir geldin. 🥰

EMS elektrikli spor olan mi? Bir kere denedim

Dur tahmin edeyim canım, boş muhabbet edip boş zamanlarında idareye yıkama yağlama halinde olan bir grup öğretmen mi? Kitap okumak daha güzel eğer durum buysa.
Yok spor gbi degilde bolgesel bisey

Canım benim ağzım burnum akıyor sadece ama sanki soba bacasına kafamı sokmuş gibi genizim dolu, kızın burnu akıyor huysuz, nazlı, eşim öksürüyor burnu akiyor, oğlumun gözlerine vurdu, gözleri kızardı gözaltıları çürüdü resmen, ağzında uçuklar çıktı kıza bulaşmasın diye evin içinde dört dönüyorum. Oyuzden pek buralara giremiyorum. Allah im kurtarsın bizi nasıl bir döngüye girdiysek 2 aydır kurtulamadik
Acil şifa diliyorum canım hepinize. Oğlunun ağzı için karadut özü denedin mi.

Cumartesi 81
Bugün 83

bir kac gün dikkat edersen toparlarsın canım 🌷

Kızlar gayret eden, kimi zaman tartıda morali bozulsa da ya da güzel eksiler görüp rehavete kapılsa da ipin ucunu kaçırmadan devam eden herkesi yürekten kutluyorum. Biraz resmi bir kutlama oldu gibi 🤭

Yalnız özellikle salı tartısının moralimizi bozmasına izin vermeyelim. Bir yerde bir yanlış yapıyorsak görmek için fırsattır ama baskülde gördüğümüz her artı da yanlış beslendiğimiz anlamına gelmez. Bazen eksiyi görmek için biraz sabretmek gerekiyor.

Bu yazdıklarımı önce kendime söylüyorum tabiiki çünkü benim de moralim bozuluyor maalesef. Ama hep hatırlatalım kendimize. Önemli olan istikrar. ♥️🌸
kesinlikle en önemli sey istikrar ♥️

Back
X