Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Leslie ben de ki yapsam acaba ya, eskiden yapmıştım ama ise yaramamişti o zaman. Yani belki de yaradı ben farketmedim.Ayyy ne güzel ya büyük şans senin için, ben de ip atlamak istiyorum ama alt kata çok ses gidecek diye yapamıyorum.
Ben de denemek istiyorum ya, kilo vermem yavaslayinca bu yönteme bı bakayım
Açıkçası yeme düzenini oturtarak kilo vermeyince o kiloyu korumak da çok zor oluyor. Ben şu an hayatımda ilk defa bu kadar dolu dolu menulerle diyet yapıyorum. İnşallah bu sefer daimi olur
Yok kuzum yürüyüş değil o, 1 saat spor yaptım Leslie ve Zumba karışık. Ayrı ayrı yazmaktansa böyle adım sayımı yaziyorum artık.
Kesinlikle öyle canım benim yaklaşık 1 yıldır beslenme şeklim kilo koruma şeklim böyle oldu çok yediğim günün ertesi günü 24 saat açlık yapıyorum normal günlerde tek öğün max 1 ara öğün ile besleniyorum bir sürü yol denedim hayatım boyunca bu şekild ekilo verdim ve korudum şükürAyyy ne güzel ya büyük şans senin için, ben de ip atlamak istiyorum ama alt kata çok ses gidecek diye yapamıyorum.
Açıkçası yeme düzenini oturtarak kilo vermeyince o kiloyu korumak da çok zor oluyor. Ben şu an hayatımda ilk defa bu kadar dolu dolu menulerle diyet yapıyorum. İnşallah bu sefer daimi olur
Yok kuzum yürüyüş değil o, 1 saat spor yaptım Leslie ve Zumba karışık. Ayrı ayrı yazmaktansa böyle adım sayımı yaziyorum artık.
Ben de ip atlıyorum canım alt kat konusunuda banyoda paspasın üstünde atlıyorumAyyy ne güzel ya büyük şans senin için, ben de ip atlamak istiyorum ama alt kata çok ses gidecek diye yapamıyorum.
Yazayim bareeHaha bide leslie yaptım diyor yerim senibugün senin günündu canim sen yarın dengelersin ama menü yaz da eksik sayilmasin
Bu yöntem çok sağlıklıAyyy ne güzel ya büyük şans senin için, ben de ip atlamak istiyorum ama alt kata çok ses gidecek diye yapamıyorum.
Ödem detoksuKizz bu nasıl menü böyle beden hiç bise yemedin
Hayır anlamıyorum alttan üstten içim dışıma çıkmış bedenimde su kalmamis hangi ödemi attım acaba anca bugün içtiğim sular gitmiştirNe çok yürümüşsün canım, haftasonu gezmesi var galiba
Happy birthday to youu
Ellerine sağlık canım
Sorma ben de fazla kaçırdım. Suçluluk hissediyorum
Yazdıkların bana da iyi geldi
Geçmiş olsun canım, yine girersin düzene. Pazartesi ben de işi sıkı tutmak istiyorum
Ödem atma menüsü![]()
Bay bay odemlerrrneyse telafi ederim mecburen
Oyy nasıl masumlar insan kıyamaz kiiama ben sadece uzaktan sevebiliyorum
Afiyet olsun
Afiyet olsun kaptanımistikrarlı gidiyorsun
Ödemler el sallıyor
Afiyet olsun kaptanımkahvaltı tabakların rengarenk göze ve mideye güzel hitap ediyor
Afiyet olsundönemsel iştah artışı olabilir dengelerin sen
Teşekkür ederim kaptanım![]()
Erken saatlerde atlasan sıkıntı olmaz herhalde ama laminant olan yer değil de fayans üzerinde olsa daha iyi olurAyyy ne güzel ya büyük şans senin için, ben de ip atlamak istiyorum ama alt kata çok ses gidecek diye yapamıyorum.
Afiyet olsun canmbluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
sabah 12.40
1 yumurta, 2 yk nohut unu, maydanoz ve 45 gr keçi peyniriyle tava pankeki yaptım.
7 zeytin, 1 tk şekersiz yabani elma marmelatı
domates ve biber
ara 15.00
2 salatalık, 1 dilim portakal, 1 adet altınbaşak labneli bisküvi
ara 16.30
14 kuruyemiş ve filtre kahve
akşam 19.15
1 orta boy ev yapımı lahmacun (glutensiz un ve siyez unu karışımı), domates, biber, yeşillik, 1 bardak kefir
yeşil çayla devam ediyorum
1,5 lt su
spor olarak sadece ev içi işler. onun dışında spor yok
Salıya güzel sonuçlar bekliyoruzÖdem detoksu
Hayır anlamıyorum alttan üstten içim dışıma çıkmış bedenimde su kalmamis hangi ödemi attım acaba anca bugün içtiğim sular gitmiştir
Bay bay odemlerrr
Hadi gel sıkı tutalımNe çok yürümüşsün canım, haftasonu gezmesi var galiba
Happy birthday to youu
Ellerine sağlık canım
Sorma ben de fazla kaçırdım. Suçluluk hissediyorum
Yazdıkların bana da iyi geldi
Geçmiş olsun canım, yine girersin düzene. Pazartesi ben de işi sıkı tutmak istiyorum
Ödem atma menüsü![]()
Ya bu sarmaya ben de hayır diyemiyorum ya aşşşırı seviyorum oturur bir tencere yerim yani o kadar yiyemeyince de aklımda kalıyor. Böyle napıcaz hiç bilmiyorum9 Şubat menü
Sabah
Kahve
Öğle
Kahve
Akşam
Yaprak ve lahana sarması karışık hatta biraz çok bile kaçırmış olabilirimama tek öğün deyip kendimi avuttum
4 kaşık yoğurt
4 kaşık sütlaç
1 Lt dukan birası
3 Lt su
Ellssa
Boncuk2307
Sporuda gece paylaşırım inşallah
Leslie'nin her videosu aynı etkide değil bence, bazıları çok yavaş. Vücudumun tam isindigini bile farketmedigim seriler var. 30 dakikalık Boosted Walk olanı yapıyorum ben o baya iyi. Üstüne de 16 dakikalık Zumbayı. Zaten o 16 dakikada pertimi çıkarttığı için daha istesem de devam edemiyorum.Leslie ben de ki yapsam acaba ya, eskiden yapmıştım ama ise yaramamişti o zaman. Yani belki de yaradı ben farketmedim.
Dans videosunu kaydettim kendime. Bir ara baslicam nazlicim ona. Ama bu sıralar modum düştü. Yoruldum ondan galiba.
Son iki hafta kaldı tatile. Ha gayret diyorum kendime canım
Bu sistemi oturttuysan çok güzel tabi. Ben de günde 2 öğünle oturtmak istiyorum.Kesinlikle öyle canım benim yaklaşık 1 yıldır beslenme şeklim kilo koruma şeklim böyle oldu çok yediğim günün ertesi günü 24 saat açlık yapıyorum normal günlerde tek öğün max 1 ara öğün ile besleniyorum bir sürü yol denedim hayatım boyunca bu şekild ekilo verdim ve korudum şükür
Banyo hiç aklıma gelmemişti, o kadar mantıklı kiBen de ip atlıyorum canım alt kat konusunuda banyoda paspasın üstünde atlıyorumhenüz bir şikayet gelmedi
Sırf sarma var diye başka bişi yemedim gün boyuYa bu sarmaya ben de hayır diyemiyorum ya aşşşırı seviyorum oturur bir tencere yerim yani o kadar yiyemeyince de aklımda kalıyor. Böyle napıcaz hiç bilmiyorum![]()