- 8 Şubat 2024
- 3.111
- 16.747
- 128
Canım geçmiş olsun. Doktora gittin mi, ne dedi?Canımlar bir şey sormak istiyorum benim parmaklarımdaki damarlar şişip morarmaya başladı durduk yere . Kolumun eklem yerine kadar ağrı yapıyor neden olur acaba bilen gören duyan var mı böyle bir şey ??
Canım nasılsın iyi misin. İnşallah sorun neyse çözülmüştür.Selam kızlar nasılsınız? Şimdi birikmistir sayfalarca okurum derken iki sayfa olmuş sadece. Kafam dağılsın diye mesaj okumaya gelmiştim
Bugün işimle alakalı çok stres yaşadım. Akşam anca biraz sakinlesebildim. Kendim de abartıyor olabilirim ama zor geliyor bazen çok. Bugün çok özen gosteremedim menüme. Mutfak mesaisi yapıp güzel yemekler hazırlarım diyordum ama fırsatım kalmadi
Geçmiş olsun canım, hastalığı olanlarda cidden ağır geçiyor çok dikkatli ol.Canım evdekiler iyi sadece oğlumda hafif öksürük kaldı ama 2 gündür ben fena oldum. Kemiklerime kadar ağrıyor doktora gitmedim ama banada bulaştı sanırım sürünüyorum resmen. Normal rahatsızlığından olduğundan ağır geçiyor. Zaten cocuklar icjn gittiğimde hastalığımı soyledigjmde doktor sen hastalığın dolayısıyla öncelikli gruptasın dedi. Eş geçmedi yani yatıyorum moron gibi kolum kanadım kopuyor .
Aa benim lafımı alıp bana mı söylüyorsun kaptanımKarşı takımda da vardır mutlaka gizli planları olanlar. Bence sen hiç yorulma ye içarke ne yaslan seyret
![]()