- 20 Kasım 2010
- 5.021
- 10.018
- 448
Naptın ödem mi var tutucu birşeyler mi yedin kızcumartesi: 70.90
salı: 72.25
ŞAKKKKOOOO MUUUUU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın ödem mi var tutucu birşeyler mi yedin kızcumartesi: 70.90
ŞAKKKKOOOO MUUUUU
Ich studiert Deutsch euch.Bir gruba üye oldum innstant pot için. İp diye kisaltiyorlar senin ip'i görünce instant pot sandım bı an yaa ben ve yemekle imtihanım
Hem günaydın hem iyi akşamlar kanka naber?
Wie geht es dir? Ölmeyen almancamdan kırıntılar. Hangi seviye canım kursun?
Yaa sorma bir de beni farketse meşgul tabi Beşiktaşlılar durmaz calisir daha haberi yok taraftarı olduğundan
Bu tarifleri diyetteyken yapmaya üşeniyorum hep. Diyorum ki yarım muz yerim üstüne ceviz, bir çay kaşığı da fıstık ezmesi. E o da iyi diyorum benim için
Afiyet olsunSabah haşlanmış yumurta 2 ince dlm peynir 3 zeytin bol marul 3 çeri domates
Öğlen ton balıklı salata
Saat 2.30 da 1 bardak ayran içtim hasta evinden ikram
Akşam tavuk sotedeki mantarları biraz közlenmiş biber ve haşlanmış brokoli yedim. 1 YK bulgur pilavı ile
Karabuğday patlağı yoktu onu da yiyemedim
Su 1.5 lt kesin
Spor 6500
arke bluegreeneyes Boncuk2307 Ellssa
Zaten acısı tartıya yansıdı kaptanım bir de ufaklık gece rahatsız oldu uyutmadıÇok geçmiş olsun canım, inşallah çabuk iyileşirsiniz.
İyi yolculuklar diliyorum, nasıl da mutlu bir kavuşma olacak.
Denedik bitti dimi
Teşekkür ederim kaptanım.
Ne yaptın sen kaptanım öyle, bu kadar zorlama kendini. Ben bugün tembellik yaptım, işte çok yoruldum o yüzden bir şey yapasım yoktu. Gün içindeki adımlarım var sadece.
Boncuk2307Canım çok geçmiş olsun
Geçen bı hastanın evinde örümcek denen masaj aletini gördüm
Ne işe yarıyor dedim. Migreni için çocukları almış. Geçirmiyor ama rahatlatıyor iyi geliyor dedi. Değerlendirmeye al istersen geniş çaplı araştırmadım doğrusu.
Menü afiyet olsun güzel olmuş
Düzenli bir destekle geçti benimkiAy evett şu an bile yarın ne yesem diye düşünüyorum
Ay kızlar bu durum ne zaman geçer?
yoo aslında menümü paylaşmıştım baya bol su içtim yeşilçay içtim ödem atmak için nie böyle olduNaptın ödem mi var tutucu birşeyler mi yedin kız
Ben iple bayagi toparladım gibi ben de düşünüyorum sonraki görüntü hoşuma gitmezseBelki özel, koruyuculuğu yüksek maske bulursan faydası olur canım.
Kendi malın gibi tepe tepe kullan canımcım.
Teşekkür ederim kaptanım. Birbirimizi görmek kesinlikle motive ediyor canım. Ben özellikle sıkılaşmaya yardımcı olacak sporları yapmak istiyorum. karnım sarkmış durumdaydı zaten eğer kilo verirken toparlanmazsa karın gerdirme bile düşünüyorum.
Kaptanım valla ben de sende görüp başladım ipe hiç aklıma gelmediydi yakında ve dün kendi rekorumu kırmış olabilirimarke kaptanıma kesinlikle katılıyorum hakim bey
Çok geçmiş olsun canım
Kesinlikle idolümsün ben korka korka 100 atladım
Vertigonun da migrenin da ucu beslenmeye cikiyor. Bazi gida intoleranslarina. Vertigo fonksiyonel tıp yazarak google da farkli uzman görüşlerine bir bak istersenBugün yine çiçek gibi uyandım desem yalan olur. Vallahi şu migren nasıl bir şey Rabbim kimseye vermesin öldürmüyor ama süründürüyor. Vertigo da olunca ne zaman başım tutsa o da oluyor bulantı baş dönmesi. Ayyy çok dert yakındım yine Allah beterinden korusun ama bütün gün ağrı kesiciler içmeme rağmen asla geçmedi. Ne yapsam bilemiyorum artık. Neyse menüme geçeyim
21.01.2025
Kahvaltı 13.00
1 tam buğday krep, peynir, 3 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
2 mandalina
Ara Öğün 18.00
yarım ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 kase ayran çorbası, mantarlı domatesli spagetti 1 çorba kasesi kadar 3-4 çatallık, brokoli salatası zeytinyağlı limonlu
2 lt yi geçik su
Ellssa bluegreeneyes arke
Afiyet olsun kahvaltı da olsa daha iyi olacakmışİyi akşamlar kızlar
Bugün menüm
Pazartesi
Sabah
Yok
Öğle 12.30
1/3 kase mercimek çorbası
1 p etki nohut
1 kase yeşil salata-haşlanmış sebzeler
Ara 16 civarı
1 form bitter(4 adet var içinde-50gr)
Akşam 20.30 civarı (ancak eve geliyorum)
1 kase zencefil zerdeçallı yoğurt
2 çatal göz hakkı airfryer patates
Su:2.5 lt
@Jasminium84 Ellssa
Afiyet olsun kaptanımİyi akşamlar
10:00
Haşlanmış patates yumurta salatası
2 dilim ekmek
1 avuç kadar fıstık
15:30
Küçük kase mısır
Küçük 3 dilim tatlı
19:30
2 kefal
Az salata
su
2.5 litre
Spor
100 ip
bluegreeneyes Boncuk2307
Afiyet olsunİyi geceler kızlar
Bugün sabah kahvaltısı yoktu
1 dilim vejetaryen pizza yedim molada 10.30da
Öğle 13.30
peynirli kırmızı biberli sandviç
Ayran
Akşam 19.00
2 küçük lahmacun
5_6 dal maydanoz
1 domates
Sarımsaklı yoğurt
20.00 ara öğün
1 portakal 1 mandalina
Afiyet olsun20 Ocak menü
09.30 1 pankek yarım muz
11.30 2 yumurta omlet zeytin domates salatalık peynir 2 dilim tam buğday ekmek çay
15.00 Gold kahve mısır patlağı üzeri fıstık ezmesi ve yarım muz 2 tane eti burçak bisküvi
18.00 1 kase tarhana çorbası 2 adet et köfte 2 adet tavuk köfte 4 tane kıl biber 1 dilim tam buğday ekmek 1 bardak ayran
2 litre su
Spor yok ama evde aktiftim bugün çocukları parka götürdüm oradada hiç oturmadim.
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Afiyet olsun kaptanım20 Ocak Pazartesi menüsü
09.45 1 su bardağı su, 1.5 yemek kaşığı chia, yarım limon
10.00 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 5 yeşil zeytin, 3 ceviz, 1 dilim çok tahıllı ekmek.
15.00 ara
3 kaşık yoğurt, 1 orta boy muz, 3 ceviz.
19.00 akşam
6 yk haşlanmış nohut, 100 gr hellim peynirli salata.
Su 1.5 lt normal su, 1 litre ödem suyu
Spor 4643 adım (bugün hiç spor yapasım yoktu, yorgundum)
Ellssa Boncuk2307 bluegreeneyes
Geçmiş olsun canm nasıl oldun daha iyi misinBugün yine çiçek gibi uyandım desem yalan olur. Vallahi şu migren nasıl bir şey Rabbim kimseye vermesin öldürmüyor ama süründürüyor. Vertigo da olunca ne zaman başım tutsa o da oluyor bulantı baş dönmesi. Ayyy çok dert yakındım yine Allah beterinden korusun ama bütün gün ağrı kesiciler içmeme rağmen asla geçmedi. Ne yapsam bilemiyorum artık. Neyse menüme geçeyim
21.01.2025
Kahvaltı 13.00
1 tam buğday krep, peynir, 3 yeşil zeytin, salatalık
Ara Öğün 16.00
2 mandalina
Ara Öğün 18.00
yarım ayva
Akşam Yemeği 19.00
1 kase ayran çorbası, mantarlı domatesli spagetti 1 çorba kasesi kadar 3-4 çatallık, brokoli salatası zeytinyağlı limonlu
2 lt yi geçik su
Ellssa bluegreeneyes arke
Afiyet olsun canm20ocakpazartesi
Kahvaltı 11.00
Eki Görüntüle 3540684
18.00
1.5 lahmacun
Bolca salatalar arasina
Kefir
1.5 litre su
Soda (limon sıkım zencefil)
1 litre Alkali su (maydanoz limon salatalık sirke)
bluegreeneyes
Afiyet olsun canmbluegreeneyes Ellssa Boncuk2307
Pazartesi
12.30 3 yk tavuk göğüs
Marul
Ara
Musli kasesi :
1 çay bardağı kefir
1 mandalina
2 yk keten tohumu
5 adet kabuklu yer fistigi
6 adet cig badem
Aksam 19.00
1 porsiyon etli kereviz
100 g tavuk göğüs eti
2 d ekmek
3 dilim hellim
10 kabuklu yer fıstığı
Spor:5500 adım
Eki Görüntüle 3540694
Yediklerimiz bizi tirmaliyor muuu olur olur böyle şeyler napak yanicumartesi: 70.90
ŞAKKKKOOOO MUUUUU
Günaydın kızlar tabi beklenen bir kilo bildirimi ile karsinizdayim
Cumartesi 104.3
Bugun 105.3 resmen artı 1 ama iyi yedim dün neyse önümüze bakalım
Ellssa Boncuk2307