- 30 Ocak 2013
- 29.415
- 43.902
- 798
Kalemine sağlık canım
Afiyet olsun canim26 Mart Cumartesi menüm
12.30 kahvaltı: 2 minik kaşarlı tost tb ekmeğinden, 4 yk sucuklu yumurta, 1 kk peynir, domates
16.30 ara: yarım elma
19.00 akşam yemeği: 1 tabak sarımsak aşı, yarım tabak bulgur pilavı, 2 köfte kadar fırında tavuk, ayran (misafirlikteydim)
Su: 3 litre olmuştur
Adımlarımı da tamamladım
Zipzip- @Cordelia @pastel34 @sara_28
Gözün aydin ablacim negatif çıkmasina sevindimYok kuzum,burda hava çok güzel. Dışarı çıkıp test yaptırdım, negatif çıktı. Biraz dışarda yürüdüm, birazını evde mutfakla yatak odası arası yürüdüm.
Daha çok olurdu, oturarak 3 saat iş yaptım.
Gecmis olsun canimAcile gittim akşam abla. İlaç yazdirdim antibiyotik basladim, c vitaminli bir ilac daha yazmis onu bitirip sonra eşimin aldığını kullancam. İnşallah bu son olsun artik
Bu laleler kaptanlara gelsin
Tum takim kaptanlarina
Cook guzellerBuda sayfada bulunan tüm arkadaşlarıma gelsin
Afiyet olsun canimDünki menüm
Sabah10.00 1.5 tb ekmek 2 sahanda yumurta az bidon peyniri 2 siyah zeytin domates 1 çatal reçel
Ara15.30 yarım muz
Akşam19.30 2 dolma 6 lahana sarması ayran
Su 2 lt
Bugünki menüm
Sabah09.30 1.5 dilim beyaz ekmek(ekmeğim btmişti) 5 yeşil zeytin az beyaz peynir domates 1 haş yumurta 1 çatal kaymak
Ara16.00 2 kare bitter
Akşam18.30 1 tabak kuru fasulye 2 kaşık pirinç pilavı ayran
1 dilim baklava(yememeliydim aslında yakın akrabanın nişanı vardı dayanamadım yedim pişmanım)
Su 1.5 lt(bugün pek içemedim canım hiç istemedi nedense)
Zipzip- @ugurbocuuu @Kendinin en iyi hali ol
Gecmis olsun canimGelemedim bugün rahatsızım biraz şimdi yattım hayırlı geceler olsun
Afiyet olsun kaptanimMenü
Sabah 2 dilim ekmek 1 dilim peynir 3 zeytin 1 çay kaşığı bal ve kaymak
Öğlen dünden kalan fasulyeden 1 kepçe
Akşam eşim ve çocuklar yoktu 1 bardak çayla 1 yumurta ve 1 dilim ekmek yedim
Ara 2 3 kepçe dondurma yiyince pişman oldum
Aralarda çay kahve ve su
Zipzip-
Günaydın canimGünaydın
Günaydın canimGünaydın kızlar
Günaydın kaptanimMutlu pazarlar kızlar.
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.
Saglikla uyanın devam edin inşallah. Hastalara şifa, dertlilere deva dilerim.
Hayirli sabahlar ablacim iyi dinlenmelerHayırlı sabahlar
Sabah eşim işe giderken minnoşlara sosis veriyordum, bugün gecikmişim, yatağa gelip kaldırdı beni. Sosisi yedi sesini kesti bizim paşa.
Ben biraz daha uyusam iyi olur.
Görüşürüz fıstıklar
Günaydın canimGünaydınnn
Günaydın canimGünaydın kızlar
Tavsiyelerin çok sağol kuzum mutfagi adamlar topluyor ztn acamiycam oranın çoğunu yeni dolap yapılacak çoğu kolide kalıcak anlayacağın, ama odaları giysileri hep ben topladım yazdım da, 4/5 kişi olucaz el birliği ile hızlıca bitiririz inşallah adamlar çok hızlı az esyam da olunca bugün erkenden biticek gibi inşallahBugün kolaylıklar seninle olsun mavişim. Hayırlısıyla yeni evine tasinmani dilerim.önce mutfak kolilerini aç. Üzerine M diye yazsaydın. Öyle hepsini birden açma siniflandir. Öncelik mutfak, yatak odası olsun. Dualarımız seninle.
Allah şifa versinAcile gittim akşam abla. İlaç yazdirdim antibiyotik basladim, c vitaminli bir ilac daha yazmis onu bitirip sonra eşimin aldığını kullancam. İnşallah bu son olsun artik
GünaydınGünaydın
Günaydın ben de chia alıcamGünaydın kızlar
Amin Allah razı olsun elhanimMutlu pazarlar kızlar.
Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.
Saglikla uyanın devam edin inşallah. Hastalara şifa, dertlilere deva dilerim.
Günaydın teşekkürlerGunaydin mutlu pazarlar
GünaydınGünaydınnn
GünaydınGünaydın kızlar
Gece 3 te kim olacak
GünaydınGünaydın tatlı pazarlar kızlar
Günaydın canimGünaydın tatlı pazarlar kızlar
Mutfak toplanırken sen de başında ol canım. Az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.Tavsiyelerin çok sağol kuzum mutfagi adamlar topluyor ztn acamiycam oranın çoğunu yeni dolap yapılacak çoğu kolide kalıcak anlayacağın, ama odaları giysileri hep ben topladım yazdım da, 4/5 kişi olucaz el birliği ile hızlıca bitiririz inşallah adamlar çok hızlı az esyam da olunca bugün erkenden biticek gibi inşallah
Allah hepimizden razı olsun Bozacim.Allah şifa versin
Günaydın
Günaydın ben de chia alıcam
Amin Allah razı olsun elhanim
Günaydın teşekkürler
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydın canimGünaydın mutlu pazarlar
Kaptanım yarım ekmek kaşarlı tost yiyorumMutfak toplanırken sen de başında ol canım. Az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?