Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Gözün aydin ablacim negatif çıkmasina sevindim
Acile gittim akşam abla. İlaç yazdirdim antibiyotik basladim, c vitaminli bir ilac daha yazmis onu bitirip sonra eşimin aldığını kullancam. İnşallah bu son olsun artik
Gecmis olsun canim

Afiyet olsun canim
Gelemedim bugün rahatsızım biraz şimdi yattım hayırlı geceler olsun
Gecmis olsun canim
Afiyet olsun kaptanim

Günaydın kızlar
Günaydın canim
Mutlu pazarlar kızlar.

Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.
Saglikla uyanın devam edin inşallah. Hastalara şifa, dertlilere deva dilerim.
Günaydın kaptanim
Hayirli sabahlar ablacim iyi dinlenmeler

Tavsiyelerin çok sağol kuzum mutfagi adamlar topluyor ztn acamiycam oranın çoğunu yeni dolap yapılacak çoğu kolide kalıcak anlayacağın, ama odaları giysileri hep ben topladım yazdım da, 4/5 kişi olucaz el birliği ile hızlıca bitiririz inşallah adamlar çok hızlı az esyam da olunca bugün erkenden biticek gibi inşallah

Acile gittim akşam abla. İlaç yazdirdim antibiyotik basladim, c vitaminli bir ilac daha yazmis onu bitirip sonra eşimin aldığını kullancam. İnşallah bu son olsun artik
Allah şifa versin
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın ben de chia alıcam
Mutlu pazarlar kızlar.

Allah işinizi gücünüzü rast getirsin.
Saglikla uyanın devam edin inşallah. Hastalara şifa, dertlilere deva dilerim.
Amin Allah razı olsun elhanim
Gunaydin mutlu pazarlar
Günaydın teşekkürler
Günaydın
Günaydın kızlar
Günaydın
Gece 3 te kim olacak

Günaydın tatlı pazarlar kızlar
Günaydın

Mutfak toplanırken sen de başında ol canım. Az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.

Mutfak toplanırken sen de başında ol canım. Az kaldı yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin.
Kaptanım yarım ekmek kaşarlı tost yiyorum ağlayarak başka şey yok bir büfede bekliyoruz görümcem ile kabızlık off 4 gündür çekiyorum tık yok, başında olamadım küçücük evim ztn eşim de adamlar var diyince görümcem ile bizi yolladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…