Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tatlım nette araştırmak insanı huzursuz eder. Tükenmiş falan hikaye hepsi. Derin derin nefes al ...s..........et meditasyonu var bak madem netten araştırmayı seviyorsun bir uygula tatlım. Zorluklar seni güçlendirir zamanla üstesinden gelirsin. Aman aman bir problemin yoksa psikiyatri çözüm olur mu sanmıyorum. Paran varsa git tabi...Kendi kendini de iyileştirme yolları var. Allah kalbine ferahlık versin.

Canım çok geçmiş olsun. Eve düzenli yardımcı al canım. Ben çalışırken çocuk yoktu gene yetişemiyordum. Yapıyorum sanıyor insan ama olmuyor. Ev işlerini yardımcı halletsin. Mesela 8 de geliyordum. Yemek softa bulaşık sonra çamaşır Katla as ütüle biri mutlaka oluyor. Saat 11. Sabah 7 de kalk. Hafta sonu olsun istemiyordum. Onu sil bunu sil.

Sen çocuklarla eşinle keyifli zaman geçir. Yoksa insan herkese sarıyor. Sonra üzülüp kendine de sarıyor. Doktora vereceğin parayı yardımcıya ver. Ben her cagirdigimda fazladan para veriyorum. Allah razı olsun diyorum.

Cumartesi menüm

Kahvaltı
Az Beyaz peynir
Bir dilim çavdar ekmeği
Zeytin
Şekersiz çay
Tulum peyniri
Haşlanmış yumurta

15:30 gibi
Köfte,pilav, salata, tarhana çorbası
Foto atıyorum miktar olarak

Su
Dün yazdığım miktarı tamamladım ama unuttum rakamı. İki buçuk litre kesin

Zipzip- Cordelia ugurbocuuu

Afiyet olsun canim
Zaman cabuk geciyor canim Allah rahmet eylesin
Kolay gelsin görüşürüz

Allah rahmet eylesin.

Nefesimmmsin Cordelia Allah kolaylık versin kızlar.

Günaydın mutlu pazarlar.

Tatlim nete bakarsan grip olsan kansersin diyor. Psikiyatri iyi fikir . Calisip cocuga eve yetismek mumkun degil ben calismazken kendime vakit bulamqdigim icin geceleri oturup yedim . Once destek al sonra diyet vs hepsi halledilir . Mukemmel olmak zorunda degil oldugu kadar
Allah kabul etsin ortim

Çok teşekkür ederim kızlar Aslında özele gitmiyecem dediğiniz gibi oraya vereceğim paraya yardımcı alırım. Devlete gidecem ilk etapta ama şunu söyleyebilirim. Yarın gidip gitmemek arasındayım çünkü ruhsal durumlarda kendi kendimi çok çabuk iyilestirenkerdenim.
Belki alakasız diyeceksiniz ama sanırım o aldığım korse (bu arada küçük almıstım) ilk onu taktığım zamanlar kalbim sikismaya başladı. Ev işlerini yetiştiremeyince de daha çok etkilendim. Sanırım 56 57 kilo olana dek o korseyi bir daha takmayacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…