Günaydın canimGünaydın
Tatlım nette araştırmak insanı huzursuz eder. Tükenmiş falan hikaye hepsi. Derin derin nefes al ...s..........et meditasyonu var bak madem netten araştırmayı seviyorsun bir uygula tatlım. Zorluklar seni güçlendirir zamanla üstesinden gelirsin. Aman aman bir problemin yoksa psikiyatri çözüm olur mu sanmıyorum. Paran varsa git tabi...Kendi kendini de iyileştirme yolları var. Allah kalbine ferahlık versin.Kızlar şu diyeti baştan beri ciddiye alıp istediğim ilerlemeyi yapamıyorum. Bu 1 aydır kalp sıkışması ve nefes alamama durumunu yaşıyordum. Bend açıkçası kalple alakalı bir durum olduğunu düşünüyordum. Nette yaptığım araştırmalar sonucu tükenmişlik sendromu belirtileri hepsi uyuyor. Ve bunun kalple ilgisi olmadığını anlayınca cumadan beri kalp sıkışması nefes alamama durum neredeyse bitti.
Artık herşeyi oluruna bıraktım. Özellikle ev işini yemeği falan daha relaxsim pzt psikatriye gidecem bir an önce toparlamak adına ise başladıktan sonra iş, ev işi çocuklar gerçekten ağır geldi çünkü söyle herşeyi yetistiremiyordum. Kendime 5 dk dahi ayiramiyordum. İnş bu durumları atlattiktan sonra diyete daha çok odaklanabilirim.
Ellerine saglik kaptanimKırmızı kaptan kabak çorbasini ocağa koydu. Dünyanın en kolay çorbası .
Doğra at tencereye...
Yarın tartı günü...
İlham olsun @pastel34 fitime diye yazdım.
Amin inşallah.Günaydın
Sağ ol bitanemEllerine saglik kaptanim
Canım çok geçmiş olsun. Eve düzenli yardımcı al canım. Ben çalışırken çocuk yoktu gene yetişemiyordum. Yapıyorum sanıyor insan ama olmuyor. Ev işlerini yardımcı halletsin. Mesela 8 de geliyordum. Yemek softa bulaşık sonra çamaşır Katla as ütüle biri mutlaka oluyor. Saat 11. Sabah 7 de kalk.Kızlar şu diyeti baştan beri ciddiye alıp istediğim ilerlemeyi yapamıyorum. Bu 1 aydır kalp sıkışması ve nefes alamama durumunu yaşıyordum. Bend açıkçası kalple alakalı bir durum olduğunu düşünüyordum. Nette yaptığım araştırmalar sonucu tükenmişlik sendromu belirtileri hepsi uyuyor. Ve bunun kalple ilgisi olmadığını anlayınca cumadan beri kalp sıkışması nefes alamama durum neredeyse bitti.
Artık herşeyi oluruna bıraktım. Özellikle ev işini yemeği falan daha relaxsim pzt psikatriye gidecem bir an önce toparlamak adına ise başladıktan sonra iş, ev işi çocuklar gerçekten ağır geldi çünkü söyle herşeyi yetistiremiyordum. Kendime 5 dk dahi ayiramiyordum. İnş bu durumları atlattiktan sonra diyete daha çok odaklanabilirim.
Bugunde böyle bir sayiyla gelmeyi düşünüyorumPatron çıldırdı
Günaydın su işleri müdürüm.Günaydın
Afiyet olsun canimCumartesi menüm
Kahvaltı
Az Beyaz peynir
Bir dilim çavdar ekmeği
Zeytin
Şekersiz çay
Tulum peyniri
Haşlanmış yumurta
15:30 gibi
Köfte,pilav, salata, tarhana çorbası
Foto atıyorum miktar olarak
Su
Dün yazdığım miktarı tamamladım ama unuttum rakamı. İki buçuk litre kesin
Zipzip- Cordelia ugurbocuuu
Zaman cabuk geciyor canim Allah rahmet eylesinBugün babaannemin senesi zaman ne çabuk geçiyor 3 sene olmuş
Yemek vereceğiz kalktım ortalığı toparladım limonlu su ile başladım güne ardından bir duble fincan sade Türk kahvemi içiyorum şimdi.akşama kadr gelemem muhtemelen akşam görüşürüz kızlar
Allah rahmet eylesin.Bugün babaannemin senesi zaman ne çabuk geçiyor 3 sene olmuş
Yemek vereceğiz kalktım ortalığı toparladım limonlu su ile başladım güne ardından bir duble fincan sade Türk kahvemi içiyorum şimdi.akşama kadr gelemem muhtemelen akşam görüşürüz kızlar
Canım çok geçmiş olsun. Eve düzenli yardımcı al canım. Ben çalışırken çocuk yoktu gene yetişemiyordum. Yapıyorum sanıyor insan ama olmuyor. Ev işlerini yardımcı halletsin. Mesela 8 de geliyordum. Yemek softa bulaşık sonra çamaşır Katla as ütüle biri mutlaka oluyor. Saat 11. Sabah 7 de kalk.Hafta sonu olsun istemiyordum. Onu sil bunu sil.
Sen çocuklarla eşinle keyifli zaman geçir. Yoksa insan herkese sarıyor. Sonra üzülüp kendine de sarıyor. Doktora vereceğin parayı yardımcıya ver. Ben her cagirdigimda fazladan para veriyorum. Allah razı olsun diyorum.
SağolAfiyet olsun canim
Zaman cabuk geciyor canim Allah rahmet eylesin
Kolay gelsin görüşürüz
Günaydın mutlu pazarlar.
Tatlim nete bakarsan grip olsan kansersin diyor. Psikiyatri iyi fikir . Calisip cocuga eve yetismek mumkun degil ben calismazken kendime vakit bulamqdigim icin geceleri oturup yedim . Once destek al sonra diyet vs hepsi halledilir . Mukemmel olmak zorunda degil oldugu kadarKızlar şu diyeti baştan beri ciddiye alıp istediğim ilerlemeyi yapamıyorum. Bu 1 aydır kalp sıkışması ve nefes alamama durumunu yaşıyordum. Bend açıkçası kalple alakalı bir durum olduğunu düşünüyordum. Nette yaptığım araştırmalar sonucu tükenmişlik sendromu belirtileri hepsi uyuyor. Ve bunun kalple ilgisi olmadığını anlayınca cumadan beri kalp sıkışması nefes alamama durum neredeyse bitti.
Allah kabul etsin ortimBugün babaannemin senesi zaman ne çabuk geçiyor 3 sene olmuş
Tatlım nette araştırmak insanı huzursuz eder. Tükenmiş falan hikaye hepsi. Derin derin nefes al ...s..........et meditasyonu var bak madem netten araştırmayı seviyorsun bir uygula tatlım. Zorluklar seni güçlendirir zamanla üstesinden gelirsin. Aman aman bir problemin yoksa psikiyatri çözüm olur mu sanmıyorum. Paran varsa git tabi...Kendi kendini de iyileştirme yolları var. Allah kalbine ferahlık versin.
Çok teşekkür ederim kızlarCanım çok geçmiş olsun. Eve düzenli yardımcı al canım. Ben çalışırken çocuk yoktu gene yetişemiyordum. Yapıyorum sanıyor insan ama olmuyor. Ev işlerini yardımcı halletsin. Mesela 8 de geliyordum. Yemek softa bulaşık sonra çamaşır Katla as ütüle biri mutlaka oluyor. Saat 11. Sabah 7 de kalk.Hafta sonu olsun istemiyordum. Onu sil bunu sil.
Sen çocuklarla eşinle keyifli zaman geçir. Yoksa insan herkese sarıyor. Sonra üzülüp kendine de sarıyor. Doktora vereceğin parayı yardımcıya ver. Ben her cagirdigimda fazladan para veriyorum. Allah razı olsun diyorum.
Günaydın eppekkim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?